« Върни се назад Публикувано на 02.02.2022 / 11:04

КОЦЕТО „СПАСИТЕЛЯ“. ДНЕС, КОЦЕ, РЕВОЛЮЦИЯТА НЕ Е РЕЦИТАЦИЯ!

Костадин Костадинов: „След като заявихме, че ако до 2 февруари нямаме ясен отговор от правителството какви действия ще се предприемат за премахване на зеления сертификат, ще излезем отново на протест, вчера Петков ми се обади и разговаряхме по телефона.

Той пое два ангажимента – работната група за премахването на сертификата, свикана по наше настояване, да продължи прекъснатата си работа, и зеленият сертификат да бъде премахнат.

Уточнихме се, че експертите (нашите и на правителството) ще решат кога ще стане отмяната на сертификата, като самата отмяна няма да е по-късно от април.

Радвам се, че управляващите проявиха разум по този важен за обществото ни въпрос. Надявам се до седмица да имаме окончателно решение с ясни срокове.“

Урррра! Коцето „Спасителя“!

Уточнили се, щели да решат отмяната на зелените сертификати – „отмяната няма да е по-късно от април“.

Аууу,  Коцето се радвал, че управляващите проявили разум, гиди, Просто „умничките“.

Коце, „не по-късно от април“, а от днес!!! Тия пинизи с работни групи, „експерти“ и всякаква паплач, и ролята ти на „спасител“ ги прожектирай на селските вечеринки! А, че управляващите кирчово-кокорчовци ти „клякат“ не е новина, а напълно предизвестено, защото както е видно се провалят по всички параграфи с гръм и трясък и сега хем те ще те легитимират като „спасител“, хем ти ги легитимираш като „разумни“.

А само някой трябва да ги бутне, за да паднат. Ама май на тебе засега са ти прошушнали само бля-бля по работни комисии да разигравате, щото Онези, които движат процесите задържат още тумба – лумбата.

Революцията, Коце, не е рецитация от трибуната на парламента „продуктово позициониране“!

Ние във Варна знаем за какво иде реч, като кажеш коце.

Някои извън Варна бавно загряват обаче. Е, ще дойдат и те на нашта. Както за Радев.

Afera.bg

«