« Върни се назад Публикувано на 10.03.2010 / 19:20

Костов & Самоковеца. Очаквайте продължение – Гад Зееви

 

 

Светлият образ на Командира няма ход назад.

Освен и той да излезе „под прикритие”.

На бял свят излезе информация, което за посветените в под и над земния свят отдавна не беше изненада – връзките на Иван Костов и Косьо Самоковеца, и контрабандата.

Разработка на НСС. Обаче никой не се самосезира. Главният прокурор предпочита да говори, че нямало да влиза в политиката, като че ли някой го пита. Кокинов брои факирите. А Бойко Найденов стиска палци, Велчев да не е откровен като говори за политика.

Ген. Атанасов засега мълчи.

Няма и как другояче. Разработката е по времето на Иван Драшков в НСС. Днес Драшков коли и беси в ДАНС под прякото ръководство на … Иван Костов.

В НСС отдавна знаят точно откога започна възхода на Косьо Самоковеца. И при управлението на коя партия се вееше байряците.

Вместо да бръкне и в този Октопод, вътрешният министър Цветанов и той не се обажда.

Всички мълчаливо бранят Костов. И миналото му.

Вместо прокуратурата да разрови контрабандните връзки Костов – Самоковеца, тя набързо излезе с изявление, че Алексей Петров злепоставял Станишев и това щяло да стане ясно от секретните документи намерени на байсена „Спартак”. Ама още не било сигурно.

Впрочем, Трактора, както е известно, поне десет дни преди ареста е знаел, че ще бъде задържан.

Дори два дни „се е покрил”, нощувайки не на обичайното си място. После махнал с ръка и рекъл: „Е.. съм им майката, да правят каквото щат!”.

Та Алексей Петров, който прекрасно е знаел, че ще бъде арестуван е оставил просто така секретни документи на басейн „Спартак”?

Приказки за наивници.

Нищо случайно няма на този свят. Нищо.

Впрочем, при изслушването на Петров в комисията за контрол на ДАНС, Трактора вътре казва знаково изречение, което тогава писа единствена afera.bg: „Ако зависеше от мен, господин председателю на комисията, Вие отдавна щяхте да сте в затвора!”.

Днес Алексей Петров е в ареста. Драшков и Костов управляват службите на България.

Въпреки това секретни документи започват лека полека да излизат на бял свят.

Днес със Самоковеца.

Продължението следва със сделката с Гад Зееви, прогнозира afera.bg Там пък казват, фактите били чудовищни.

Преди време премиерът, а после и вътрешният министър казаха, че нямало да има чадър върху никого, дори и да е от „техните”.

Костов какъв е? Да не би и той да е „под прикритие?

Afera.bg

«