« Върни се назад Публикувано на 11.06.2022 / 19:04

КОСТАДИН С НОВА ГРЕДА! АМАН ОТ ГЛУПОСТИ. АМАН ОТ ПУНТА МАРА „МЕСИИ“!

Костадин с нова греда!

Човек, който е министър председател, е особено отговорен пред народа, който го е издигнал чрез парламента и всяко негово действие е отговорност, изключително, когато се прави с държавни средства и уронва имиджа на институцията и на народа.

Когато си министър председател, ти не си личността този или онзи! Ти си институцията и каквото правиш, то е петно върху властта, която произтича от народа.

Категорично не приемам изявлението на Костадин, че били пошло и грозно да се месиш в личния живот на баща с три деца! Ако този баща е министър председателят, неговият живот е публичен и следователно безобразията му са обществен и национален проблем!

Когато снимаха Бойко защо никой не лелееше за чувствата на Бойко и се подиграваха, когато някои хора искаха да се пазят внуците му.

Защо и тогава не бранихте личния живот на Бойко?

Изявлението на Костадин е пореден неадекватен ход!

Аман от глупости. Потънали сме до гуша в идиотии.

Анастасия Гешева

Бележка на Веселина Томова: „Вярвам, че няма случайни неща. Вярвам също така, че Господ ми е дал силата и волята да намеря изход и да изведа народа си от всеобхватната икономическа, политическа та дори и морална криза, в която се намира обществото ни…“

Коцето играе ролята на „Месия“. Типично за него в драматургичния му мизансцен. Който е от Варна знае какво е Коцето. АФЕРА от първия миг на появата му на местната политическа сцена освети този „образ неземен“, дето щял „да изведе народа СИ“.

Сега взел да се възмущава как ах, лошите хора, „грозно“ се бъркали в личния живот на Простото Киро, щото имал три деца.

Коце, ненагледно и смешно, Простото Киро освен да има Линда сладкарката и трите деца е министър председател на България, който я доведе до катастрофа и ката ден тегли милиарди след милиарди, които потъват в нечии джобове. Лената МУ пък е началник кабинета на министър председателя. Анадънмо?!

И тук не става дума кой кого е…е, а каква наглост се вихри, каква вакханалия с Властта, да не говорим за конфликт на интереси.

Сега ти е времето, Коце, на сергията си, не забравяй, че АФЕРА е добре осведомена какви безсребърници сте, ама баш безсребърници… Така че, съсредоточи се там, където изобщо не звънти на жълтици, и не се прави на моралник на моралниците. Щото – аман, от пунта мара „месии“! И иди утеши „бащата на три деца“, и без това си в Схемата!

«