Публикувано на 14.11.2021 / 22:41

КОРНЕЛО, ОЩЕ СЕ ПРИСТИСКВАЙ! РАДЕВ ПРЕДАДЕ И Е@А МАЙКАТА НА БСП, ДОКАТО ЛИЦЕМЕРНО МУ СЕ ЛЕЗИХТЕ!

Истината, която АФЕРА написа още преди повече от година:

Румен Радев разцепи БСП, методично и регулярно чрез масонските герговци я убиваше, докато окончателно не я размаза чрез създадената от него и Херо Мустафа продуктово позиционирана ПП с остапбендеровските измамници, за които закона е пунта мара.

Пристисквай се още, Корнело и лицемерно се лезете още на Радев!

Той ви е@а майката, вие му ръкопляскахте. Нищо, че зад кулисите нито можеш да го траеш, нито БСП-то ти, ама не смеете да мъцнете!

А не смеете да гъкнете, защото БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПРАВИТЕЛСТВО СЪЗДАДЕНО В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ОТ ИЗМАМНИЦИТЕ ЧРЕЗ СИНЕРГИЧНИЯ С ДНЕВНИЯ РЕД НА САЩ РУМЕН РАДЕВ.

Хората не били гласували, вайкат се всякакви „спец“ малоумни анализатори по телевизора. Ами да, отвратени са хората от вас и не гласуваха. От всички вас.

А една хистерична психиатърка от „цвета на нацията“ на Радев пък рече безумното, че през 2016 година имал 960 000 гласа, пък сега имал вече 1 300 000 „собствен електорат“. Нямата такава проста п….. 2016 избирателната активност на първи тур е 57.47%. Тогава Румен Радев и Илияна Йотова получават  973 754 гласа, или 25.44%. Сега избирателната активност е 35%, радетелке на психиатричната математика.

Така или иначе, Радев, дирижиран от Херо Мустафа, успя да убие БСП и сега ще управляват измамниците му.

Да ви е честито.

П.П. Докато пиша измамникът Кирил Петков плещи по телевизора как шефът на Еконт бил цяло богатство, щото „всички пакети на държавата“ минавали през него.

Да е честито на тъпанарите, които гласуваха за тия фарфарони остапбендеровци. Наистина няма такава държава.

Afera.bg

Коментари 46 за
“КОРНЕЛО, ОЩЕ СЕ ПРИСТИСКВАЙ! РАДЕВ ПРЕДАДЕ И Е@А МАЙКАТА НА БСП, ДОКАТО ЛИЦЕМЕРНО МУ СЕ ЛЕЗИХТЕ!”

 1. Радев отдавна взе да завива надясно,отначало го укоряваха,но негови клакьори го оправдаваха ,че като президент не може да дърпа чергата все към БСП,така той неусетно премина в дясното пространство.Приказките за протекцията над него от РЕШЕТНИКОВ ,СИ беше явна лъжа,но за известно време сработи,после като подгониха руските дипломати от тук,вече нямаше как да се лъже,триморието за капак.Конкретно за провала на изборите корнела има съществен принос,особено като знае че американците ще се постараят да минимизират влиянието на социалистическа партия,би трябвало да се обърне за пряко съдействие от Кремъл.Можеше да направи предизборна коалиция с двете възраждания и други антиситемни партии и ето ти мощна формация.Но къде ти такива прозрения от корнела,тя вътре в БСП не може да се оправи с вътрешната си опозиция.

 2. Колко пъти трябва симпатизантите на БСП да бъдат предавани от собствените си лидери, за да разберат, че това не е социална партия, а партия защитаваща интересите на окралите България червени олигарси. Че обещаването не е като даването. Че преди избори ги лъжат така, както лъжат малките деца, че го има Дядо Мраз. Сега всички били виновни, само Корнела била невинна, защото я били излъгали и предали! Не ви ли напомня времето, когато вождовете Сталин, Тито, Брежнев, Живков не знаели какви ги вършат подчинените им ама ах , ако знаеха… Че какъв лидер ви е Корнела, щом не може да си подбере хората с които да реши стратегическите задачи на партията си? Ама сега тези я били излъгали и предали… И следващите ще я излажат и предадат , защото не може да си подбере качествени хора. А защо не може да си подбере ли? Ами защото си избира себеподобни. Защото цени сред хората индивиди склонни към лъжи и предателство, каквато е тя самата. И накрая става като в поговорката : -,,Хитрата сврака, с двата крака!“.

 3. Г-жо Томова, респект за коментара! По темата, освен да добавя АМИН, бог да прости България, нищо друго не ми идва наум.

 4. Радев заби нож в гърба на Бсп и Корнела. На практика зеленият чорап ги ликвидира. А Корнела продължава да агитира за него. Може би се готви да стане посланник в посолството ни в Щатите. Няма да се учудя, ако стане така.

 5. Българския преход ми прилича на уиндоу-сите на Гейтс. От 1-10 все си плащаш за грешките и недостатъците на предходния уиндоус. Гейтс вече си призна че „ваксина № 1“ не е ефикасна и ще има нужда от корекция. Докато си купим ваксина № 10, колко ли време ще отмине и колко ще останат живи? Ваксина и правителство – поредния „лекуващ“ фантом.

 6. И откъде накъде „българи“ от майната си,от Чикаго,Измир и Бурса,чужди данъкоплатци,трябва да решават кой да управлява тук ?! Нека да гласуват за местните представители на властта:американски конгресмени,за меджлиса и пр..
  А на глупостта на един социолог,който изрече крилатата мисъл,че в една демократична страна турчин може да стане президент на България,аз ще му отговоря: когато българин-христианин стане президент на Турция тогава ще говорим за ниво на демокрация и цивилизованост включващо преди всичко реципрочност.

  1. Владко, немой така, момче…я току-виж се явил някой нов киряк-стефчов, някой нов иванчо-хаджипенчович, уж българин, уж християнин, ама по-турчин от турците, та това с реципрочността нема да сработи, благодарим, ама най-добре е турците отвъд Босфора…а още по-най-добре е някак я метеорит, я некоя руска рекетка да отнесе наследството на османската империя, че да се куртулисаме…

   1. Турските апетити към България са в синергия с дневния ред на САЩ.

 7. Че, Радев е подлец, това е ясно! Че, Корнелия не знае къде се намира, също! Но, че и проф. Христов е прав за 80 %, е абсолютна и неоспорима истина. Да гласуваш за издигнатия от БСП, Радев и дарвената комунистка до него, Йотова от една страна, а да навреш на кучето в г….. БСП, това могат да го направят само дебили. Каквато и да е БСП като история и настояще, тя все пак има едно определено лице, което се опита да се отърве от Гергов, масоните му и креатурите, които той създаде. Ти, показваш среден пръст на тази партия, за да претърнеш милионерите от пловдивско, изгонени от БСП, които когато се съберат се подиграват и гаврят със всички Вас, и които на практика ги крепите, чрез Тримореца.
  Нинова, беше длъжна да издигне друг кандидат за президент. Каквото и да се беше случило, резултата на партията и, нямаше да бъде по лош в изборите за парламент.

 8. Мен ме Кефи , Трагедията на Толупа !;) Благодарение, на сайта Афера,..със Снимките на чекмеджетата и записите … Толупа, е заврян в „зайчарника“ (под Манголията ) , Слави е в душевен Оргазъм , че го Изчегърта , Радев , че му го Напраска с 200 в дупарата но ПАК благодарение на Безплатната информация на Афера !!;) Сега , Простата Кърджалийска…“ГУГУТКА“ с Подцинкованата Кофа ще мие фекалии от Зайчарника , Бойко Рашков ще отключва катинара на вратичката и от време на време ще пуска Деситу ..при Толупа да му „Обслужва Нуждите “ !!;) Севда „Имотната “ с къща… по ГОЛЯМА от НДК ще снима клипчета и ще ги пуска на Опечаления Мат*рял от токсичната партия Герб които надничат през оградата… проснати на нея, като прани гащи!!;) А през това време Кирчо Канадеца ще му, „Kара Джипката“ a Асенчо Харвадският ще му рови и „Изпразва“ чекмеджетата!!;)
  РАДЕВ ,….поне ЕДНО ..БЛАГОДАРЯ… на сайта АФЕРА !!;)

 9. Ама обявяваните резултати са от протоколите от машините, а не от разписките от гласуването

 10. Един авиатор лицемер, лъжец и кариерист, продал душата си на дявола – Тримореца Радев заби яко ножа в гърба на БСП !

  ПЕТАТА КОЛОНА в БСП : Киро Помака, Крум Зарков, Калоян Паргов, Весела Лечева – Шеврантията , СериГей, Свинаря Гочето и глутница им, положиха големи усилия да прехвърлят максимум гласове от БСП към „Продължаваме Подмяната“ и успяха !
  Сега Колонистите могат да разчитат Херо-ин да ги потупа по рамото за мощната помощ на Харвардските мушенгии .

 11. България не само е болна, тя се управлява от вампири, които постоянно смучат нейната кръв. И ако искате да намерите добри вести, трябва да четете некролозите на политиците.

 12. Честито на Северна Македония! Честито на джендърите! Честити на американците, ще си направят нова база в Черно море! А на българите – добре дошли на жълтите павета! Сами си предизвикахме трагедията.

  1. ПОЗОРНОТО МЪЛЧАНИЕ НА РУМЕН РАДЕВ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО НА ВОЕННОМОРСКА БАЗА НА САЩ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО НИ !
   Началникът на отбраната адмирал ФЕЛДМАРШАЛ Емил Ефтимов настоява за „засилено присъствие на НАТО в Черно море“ и за „решителното възпиране на враждебни действия в региона“.

   ПРЕДАТЕЛИТЕ на България действат !

 13. P.S. Докато бленуваме вперили влажен поглед към новия Кире Месията, турците ни го отмааха през потурите като трета политическа сила.
  С това темпо след други три избори ще слагаме фесовете и ще целуваме ръка на резан Месия

  1. Не „турците“ са главния проблем, т.е. слона в стъкларския магазин е друг 🙂 :

   https://www.bloombergtv.bg/a/16-biznes-start/100081-svetat-e-v-kolosalen-balon-na-aktivite-nay-trudno-e-da-se-predvidi-koga-shte-se-spuka

   Повечето постоянно забравят, че Сорос(и Джим Роджърс) е създател на първия хедж фонд, който преведено на простичък език е организация за управление на риска 🙂 . Т.е. Кирчо и Асанчо са ниско ниво меринджейчета, и нищо повече. Сега кой е риска и в името на кого той се управлява е друга тема . Т.е. реалните господари правилно прецениха средния интелект на „българина“ и хеджираха с правилни хора – поне сегашните резултати от „изборите“ го показват. А начело на държавата ще е един масонски чирак, друг техен голям успех.

 14. Партия от двама човека на два месеца, българският цървул неистово търси своя Спасител.
  Боко Месията умря, да живее Киро Месията !
  С свалени потури, но с желание за Спасение, отново поемаме към преход, ние към нови църлуле, Спасителите към шкафове с чекмеджета.
  Демокрацията не е за сеяни с анцузи Адидас и лъскави обувки с пискюли

  1. Който не е чел внимателно историята е орисан да я повтори, тоя път с екстри 🙂 .

   Демокрацията никога в Историята при нито една общност не се е увенчала с успех. Масите просто не знаят какво искат, освен това искат то винаги да е безплатно 🙂 .

   При древния Рим тя е преходен период от Република към Монархия, нищо повече.

   https://www.youtube.com/watch?v=JkXaj_XzeV0

   Но популацията предпочита да живее с митове а не с реалности, за това и периодично яде тоягата на същата тая История 🙂 .

  2. Все по този повод ще ти кажа Ocтa Гaньo – Aдoлф,пoнacтoящeм Джo,винaги e рaбoтилa прoтив прaвocлaвиeтo и Бaлкaнcкият мир.Гaньo нe търcи приятeли,търcи гocпoдaр,кoгoтo дa „cлушa“.Мрaзи cвoбoдaтa,oбичa cлoбoдиятa,чaлгaтa и дa cи имa чeкмeджe

 15. Тая Курнела е баси простата курабия!
  Сега като пристигнат гласовете от чужбина БСП ще стане 5-та с под 10%
  Лакея на ФАЩ – Радев си пробута партията с; Канадският измамник и Кокорчо – гея и докара БСП до най-мизерният резултат в цялата история.
  Добре, че хората са отвратени и няма 50% гласували, за да пробутат Фатмака, още на първи тур.
  Сега ще стане президент с 15% заблудени гласоподаватели, щото много няма да си направят труда да гласуват въобще.

 16. БСП са вече не трета, а четвърта „сила“ – ДПС ги надмина. Честито ма, Корнело!

 17. 😉
  „Георги Свиленски за резултата на БСП: Не може за 20 минути да изчезнат 6% !!!

  При 70% преброяване на гласовете БСП падна на четвърто място и беше изместена от „Има такъв народ“!
  ……………….

  При такова безподобно унижение и подигравка, ако имат поне мъъъъничко останало достойнство цялата група на БСП трябва да се ОТКАЖЕ от участие в парламента и да го напусне!

  С безпрецедентния си МОРАЛЕН акт БСП ще върне столетницата обратно в истинската Българска политика,
  вместо да се гъгне като гъсеница пред пълно размазване.
  ………………..

  п.с. Нинова неистово настояваше за машинно гласуване, за да победила задкулисието, превзетата държава и т.н.
  Е, победи го, та се не видя, къде се свря.
  С машините за 20 минути се стопиха 6% !!!
  Хак да ви е, Свиленски, прочее защо не върнеш наследника си да живее и работи в България, която искате да управлявате?!

  1. А из нета тече прокто кабинета
   на кларинета, дуета, ковидета, херонета, мааанета, марионета и т.п. е@анета…

   1. Кирил Петков – министър-председател;
   2. Асен Василев – вицепремиер и министър на финансите;
   3. Пламен Данаилов – вицепремиер, министър на икономиката;
   4. Бойко Рашков – вицепремиер, министър на вътрешните работи;
   5. Христо Иванов – вицепремиер, министър на правосъдието;
   6. Велизар Шаламанов – министър на отбраната;
   7. Владислав Панев – министър на околната среда;
   8. Еленко Божков – министър на енергетиката;
   9. Радостин Василев – министър на младежна и спорта;
   10. Георги Панайотов – министър на външните работи;
   11. Проф. Асена Сербезова – министър на здравеопазването;
   12. Проф. Велислав Минеков – министър на културата;
   13. Николай Събев – министър на транспорта;
   14. Акад. Николай Денков – министър на образованието;
   15. Ивайло Мирчев – министър на земеделието, горите и храните;
   16. Грета Тунберг – министър на чистия зелен въздух ….

   🙂

   1. Пчеличката Мая министър на земеделието и белия мед от чеповете в ЗАЙЧАРНИКА.

   2. Не сте казали, кой ще е министъра на зеления хайвер.
    Не може, цял един народ да е пратен за зелен хайвер, а министър да нямааа.

   3. Ако нямаме министър на – ВАКСИНИРАНЕТО, ЧИПИРАНЕТО и УМИРАНЕТО, много скоро ще
    сгазим ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИЯ лук!

 18. Фигуранта го е страх от дебати поради факта че е прекалено #слаботоков за да може да говори нещо свързано! на две магарета сламата няма да може да раздели! ако говори нещо той го е учил няколко дена и е тренирал но разбира от това което говори колкото магаре от картини на ван гог! А нинова е политически труп! 🙂 Радев и сектата му джендърска от която са кирчо и кокорчо ще свършат като се крият по тайни къщи и мазета! Избори на няколко месеца докато този народ разбере какво сам си направи ебахти тъпия народ да гласуваш за тези педераси не аакъл на мравка трябва да имаш а да нямаш и акъл на мравка! Поне нещо хубаво се случи няма да виждаме онази свиркаджиика и ония хомобандит без спечелено дело в парламента! заедно с онова грозно арменско говедо!

 19. 2013г. беше последното време в което политиците и статуквото да каже и направи благоденствие, да отпусне коланите на българите. Като за 4 години да се стигне до 60% от доходите в Германия. Но те статуквото не го направиха. И от тогава или от малко преди да се появи Румен Радев за президент, хората полудяха, остаряха, децата им заминаха за чужбина, и ТЕ ПОИСКАХА КРЪВ – КРЪВ. Като избраха Румен Радев за куче което да пусне кръвчица от статуквото. Миг-29 е най-мощно оръжие, пък и Румен изглежда вдъхновяващо войнствен. Народът иска кръв, и това е вярата и очакването му, и не вярва в нищо друго. Народът припозна и сбърка за Мая и Слави, но разбра, че те не смятат да пуснат кръв. Мая намаза чрез арендаторът с признанията му, като народът помириса кръв от статуквото. Но това не продължи, и народът разбра – че Мая не е доберман – а е патка. НАРОДЪТ ИСКА КРЪВ! И се вижда, че народът пак е сбъркал и за Кирил, който иска да е цар – а не звяр срещу статуквото. Народът се накефи на действията на Кирил когато пускаше кръв на статуквото, като министър. Но ПП и Кирил ще повторят Слави, и ще искат да правят неолиберален рай. Пищенето на Борисов срещу Радев, е сигурно доказателство, че летецът е КУЧЕ. Пуска ли кръв статуквото, политикът върши работа. ТОВА Е РЕВОЛЮЦИЯ! Сега е време за война, а не за мир. И Нинова отдавна я разбраха, че не е оръжие, и не става..

 20. Имаше ли филм“Прецакването“? Защото др. Корнелия е режисьор на новата лента „Самопрецакването“! Освен, ако предварително е решила да такова мамата на Столетницата в името на Синергия за лична употреба.
  Колкото до Еконт? Информаторът на НАП, трябва да бъде възнаграден!

 21. Те от партията на другарката от с.Крушовица сами се закопаха, Радев само ги довърши каза:

  До преди 2 години другарката от Крушовица и другаря Гуци взаимно се плюха и си искаха оставките. После плеснаха с мръсни, потни ръчички и се прегърнаха. В добавка – в цялата Столетница е пълно с такива клонинги на Гуцито. Как няма да се отвратят от тях хората?!

  1. Хората ли, покажи им нова маймуна и се хвърлят да я пипнат… ниската избирателна активност казва всичко.

  2. Докато ГЕРБ крадяха, БСП им бяха мълчаливи съучастници а народа гладуваше и бягаше зад граница! И така 12 години! Това са 3 поредни избори с плачевен резултат! И това е защото БСП престанаха да са социална партия, а т.н. партия която крепеше статуквото! И ако искат да са на политическата сцена трябват млади хора!
   То се вижда, че Нинова трябва да си ходи, и не да я замести Станишев, защото и той не става…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *