« Върни се назад Публикувано на 07.08.2021 / 18:56

КОРНЕЛО, ВСИЧКИТЕ, ВСИЧКИТЕ!!!, ВРЪЩАТЕ БОКО НА БЯЛ КОН! 70% КАЗАХА НА ВСИЧКИ ВИ: „АЙ СИКТИР!“

Корнела се изходила и тя по въпроса.

Ако не се проявял разум, връщали Боко на власт. И що не сме забелязвали, че си мълчал.

Ами мълчи си! И ви гледа сеира! На всичките, на всичките!!! До един! Включително и оня твоя льотчик, дето го доведе за ръчичка и го тикна президент. За да се прави и той на вожд на военната хунта „зелени чорапи“.

Ако не сте забравили, вие, всичките!!!, до един!!!, 70 процента от нас ви казаха: „Ай сиктир!“. И айде, моля, не говорете от името на целия народ, вие, всичките!

Боко мълчи, щото всичките сте хлебили пачки и от него, както и от Пеевски. И за идиотите в тая страна е ясно кои са двата големи центъра с пари. И СЕГА лапате и от двата лагера, по клубове на интереси – всичките!!!

Така че, по-полека.

Всички сте зинали за власт и се изпотрепахте кой къде да се нареди на яслата.

„Зелените чорапи“ и те бир парче се изживяха като политици, че и те акъл дават, въпреки че хабер нямат от политика, докато набутаха де що некадърен калпак и бивш мошеник имаше – на власт, представяйки го като „връщане на държавността“. Боклуци!

АФЕРА го написа още от преди много време – че всичките вие връщате Боко на бял кон за четвърти път на власт.

И дали ще има правителство, или няма да има, и дали ще има още „зелени чорапи“, или не – толкова сте нефелни всичките!!!, че наистина Боко ще го върнете – дали на бял кон, дали на кобила, или на дрон, все тая.

Защото сте лакоми, алчни, извратени да консумирате власт – без значение колко са ви насрани задниците през годините, все се представяте за „нови“ и за „нов морал“ и все се бутате най отпред. Също както се бутахте – всичките!!! отпред на Боко, докато му ближехте …

Наистина – ай сиктир!

Веселина Томова

«