Публикувано на 25.11.2021 / 14:12

КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА КОСЪМ ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА! РАДЕВ & КИРЧОВЦИ СЕ ГАВРЯТ – ВСИЧКИ КАДРОВИ ПОЗИЦИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ РАДЕВ И & ОТ ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ НА БСП! РАДЕВ И ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ ОКОНЧАТЕЛНО УБИВАТ БСП. НИНОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЪЛЧИ И ДА КРИЕ ИСТИНАТА!

Вчера, иначе обявен Ден за траур, така наречените преговори за съставяне на правителство на четворна коалиция, водени от остапбендеровските измамници на Румен Радев, са докарали Корнелия Нинова до бяс, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници – очевидци.

Прокламираното пред мисирките от страна на остапбендеровците, че се водят само консултации „по политики“ и „ресори“, а не се говори за никакви имена, които да поемат властта, е пълна лъжа!

Зад уж прозрачното провеждане на преговорите, което се излъчва във Фейсбук и което е потресно бла-бла, зад кулисите вече са определени всички капии, които ще се пънат да управляват в следващите месеци.

На Корнелия Нинова остапбендеровците на Румен Радев – Кирчо и Кокорчо направо са заявили имена за министри и заместник областни управители от квотата на … БСП, като всички имена, без изключение!, са от вътрешната опозиция на БСП, свързана с Румен Радев, остапбендеровците, Кирил Добрев, Георги Гергов, Паргов и т.н., които на практика разбиха и убиха БСП, преливайки гласове на президентската партия ПП.

Разбира се, първото име, което е било посочено, че ще участва в бъдещата власт от квотата на БСП, посочено не от Корнелия Нинова, а от остапбендеровците на Румен Радев, било това на „вечната Амбър“ Деница Златева. Няма как да сте забравили, че Деница Златева беше любимка и на Бойко Борисов! Сега тя е готвена или за министър, или за подобна висока позиция, защото като аргумент от остапбендеровците бил посочен, че „много е близка с Румен Радев“.

Нататък позиции на заместник министри и зам-областни управители от квотата на БСП, също били посочени от харвардските партийци на Румен Радев, като всички имена били от вътрешната опозиция на Корнелия Нинова в БСП.

Главен церемониал майстор на набутването на готвените нови зам-областни и областни управители от квотата на БСП бил Кирил Добрев, който както е знайно се интересува първо от собствената си далавера, а в случая тя е свързана И с договорите му за зареждане с гориво на де що община се сетите.

Това, което окончателно вбесило Корнелия Нинова било това, че другата „вечна Амбър“, „дежурна по власт“, Мая Манолова също щяла да бъде набутана я за министър, я за шеф на КПКОНПИ, или каквото и да е друго знаково място. Както ви е известно Мая Манолова още не е минала само през фашистка партия в името на това вечно да е набутана като кресливо, но удобно поръчково кречетало на висок пост, без да се свени задника на Бойко Борисов ли ще лиже, или този на Румен Радев.

Остапбендеровците успокоявали Корнелия Нинова, че какво толкоз, нали щяла да стане председател на парламента?!?

Корнелия Нинова обаче била бясна: „Вие резцепихте БСП, взехте и гласовете, сега вече сте наредили и имената от нашата квота, аз за какво съм ви тогава?! БСП за какво ви е тогава в тези преговори, за парлама ли?!“.

С посочването директно на зам-областни от квотата на вътрешната опозиция на БСП, на практика БСП окончателно ще бъде убита от Радев и сътрапезниците му кирилдобревци, георгигерговци, парговци и така нататък.

В същото време вътре в партията, подклаждани от Румен Радев, трима бясно играят за стола на Корнелия Нинова. Доскоро стоящият до Корнелия Нинова Кристиян Вигенин – тотално я е предал и върти дупе накъдето успее да засмуче повече вероятности да бъде пласиран пак в роководството на БСП и без Корнелия Нинова.

Другият, който шета из страната Калоян Паргов уговорял и вербувал хора по места от БСП него да го подкрепят за шеф на БСП. Паргов имал засега поне привидната подкрепа на Кирил Добрев.

Крум Зарков пък разчитал на Румен Радев да го набута за шеф на БСП и вероятно има най-големи шансове, предвид дупенето му и пред Херо Мустафа.

Корнелия Нинова е на косъм да хвърли кърпата от преговорите, виждайки как всичко е пълен фалш и лицемерие за пред камерите на медиите, а всъщност вече е наредено от Радев и остапбенедровците му с кадри определени от тях единствено от „вътрешната опозиция“ на БСП – всичките от котилото на схемаджиите кирилдобревци, герговци и парговци.

Така на практика Радев и сие окончателно ще убие БСП.

Корнелия Нинова да престане да мълчи и да каже истината за това, което всъщност се случва зад парадните менте бляботения на така наречените „преговори“, защото рано или късно Истината, която пише АФЕРА ще лъсне.

Защото колкото и да са надупени всичките на ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ на Херо Мустафа, рано или късно тоя народ ще прозре в какъв мръсен зловещ капан го набутаха, продадоха и предадоха и тогава покрай сухото ще гори и мокрото.

Защото няма такава продажна държава, в която лице, което е нарушило закона да не му се търси наказателна отговорност и това проспиване на прокуратурата да е абсолютно умишлено, само и само за да стане премиер един измамник, наложен ни от американците в лицето на Херо Мустафа и нейния слуга Румен Радев. Нали се сещате, ако вие бяхте сгазили закона, къде щяхте вече да сте? Не, обаче ако си престъпил закона, наричаш се Кирил Петков, и си пазен от Херо Мустафа.

Същият тоя реди и кадрите на БСП в бъдещата власт нагло, вместо лидера на партията Корнелия Нинова.

Ако Нинова продължава да мълчи за това, което се случва зад кулисите, означава, че и тя се е продала.

Както АФЕРА още  преди месеци написа – това е абсолютно нареден мач, в който Румен Радев и остапбендеровците му продадоха националната сигурност на държавата и сега овладяват цялата власт без остатък. Хунтата на тиквите бе сменена от тяхната Хунта.

Последната барикада пред тази Хунта – остатъците от БСП трябва да бъде окончателно смляна. И това вече е в ход.

Промяна? Даже не е и Подмяна. Отврат е.

Веселина Томова

Коментари 40 за
“КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА КОСЪМ ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА! РАДЕВ & КИРЧОВЦИ СЕ ГАВРЯТ – ВСИЧКИ КАДРОВИ ПОЗИЦИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ РАДЕВ И & ОТ ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ НА БСП! РАДЕВ И ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ ОКОНЧАТЕЛНО УБИВАТ БСП. НИНОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЪЛЧИ И ДА КРИЕ ИСТИНАТА!”

 1. Корнела няма да хвърли кърпата, защото е хвърлила бикините, а на всеки е известно, че след това трябва кърпа за избърсване на незащитените части на тялото на хаърлящия.

 2. Ще продължи със следващата серия….озаглавена «Овладяването и американизацията на Позитано»
  Макар, че дума и да не става, тоя процес там отдавна е свършен факт!!!
  А и как иначе??? Кой ще те «брои за жив» изобщо, ако си в политиката, при това си с претенции за власта, а не си «прегърнал евро-атлантическите ценности»???
  Няма такъв филм! Ех, ако пък си много сербез(???), я оди тогава да пасеш козите на Херо Мустафа някъде в някой от няколкото Кюрдистана — в Турция, Ирак, Сирия..!
  Вече стават ясни и някои пикантни подробности около самият сериал.
  Като например тази, че на кастинга, проведен на Кошарите, за главната роля, тази на «ЦРУ — къртицата», е избран Крум Зарков. Оппаааа.
  Къде го чукаш, къде се пука. Значи внукът на генерала от ДС — Леонид Кацамунски, играел в отбора на американците, а ние си мислехме, че момчето е верен последовател на политическите убеждения и традиции на фамилията на дядо си.
  Алооо, Позитано, к’во става при вас, бе, аратлици.???
  Че то ако е тъй, то било много лесно и удобно.
  Преди 10-ти Ноември си живял в конфорт, благодарение на привързаноста на фамилията към комунистическата идеология / възпитаван в духа, разбира се, на българо-съветската дружба, а след тая сакрална дата обаче, без да ти трепне нищо «под лъжичката», много бързо и без всякакви угризения на съвеста сменяш идеологията и бързо превключваш от комунизъм на евроатлантизъм???
  Всичко щеше да е много добре, ако не съществуваше една ценностна категория/изключително важна за политиката, наречена МОРАЛ!
  И струва ми се тук «козяците» правят голяма грешка.
  Грешка, допусната вероятно поради типичната американска самонадеяност или пък защо не чувството им за измислената от самите тях «изключителност» на американската нация(???) — прочее идеология, припокриваща се на сто процента с идеологията на нацизма за изключителноста на арийската раса.+
  Вероятно това е и нещото, което провокира вредното ( често пъти пагубно) усещане за безпогрешност и всепозволеност при американците.
  Междупрочем, азбучно известен факт е, че няма по-ценен капитал в политиката от МОРАЛА!!!
  Нещо повече, животът е показал, че най-краткият политически живот е този на аморалният политически индивид, при това, завършвайки като правило почти винаги с политическа катастрофа!!!
  Катастрофа както на самият политически субект, така и на обекта на политическа дейност възглавяван от него.
  Та, сигурно по този повод тия дни не спирам да си мисля, че да заложиш на човек като К.Зарков за лидер на БСП/при когото дефицитът на морал го прави негоден дори за портиер на Позитано) или трябва да си пълен идиот и лаик, или да си американец пък било то и от специалните служби…
  Енчо Енев

 3. US политическият сериал ще продължи със следващата серия — «Овладяването и американизацията на Позитано» След успешното приключване на американския политически проект, свързан с едновременното овладяване от Козяк 16 на президентската и изпълнителната власт — по познатата ни вече маркетингова схема «ДВЕ В ЕДНО» — / Радев § компания или иначе казано Радев в компанията на «Кирчо и Кокорчо»/, очевидно американският политически сериал ще продължи

 4. Боян Чуков: Нинова така и не разбра, че проблемът на вътрешнополитическата сцена е идеологически Боян Чуков: Големият въпрос в момента за БСП е… не дали да сменим Корнелия Нинова или не! Тя си отива. Обречена е. Въпросът е решен. «Мексиканската вълна» сред българските политици се вихри. «Пароструйката» на американските демократи на Балканите е пусната. Нинова не оправда надеждите на американските неокони (неотроцкисти Това тя няма да го разбере. Не може.
  Интуитивно напипа акценти, които са типични за левия консерватизъм. Като отхвърли Истанбулската конвенция и това я доближи до десния консерватор Виктор Орбан. За ужас на троцкисти и фенове на Вашингтонския консенсус в БСП, които пееха дитирамби за Хилари Клинтън.
  Тя така и не разбра на каква партия стана председател.
  В момента Нинова се крепи на «планктона» около нея и няколко стари бесепарски тарикати водени от лични интереси.
  Част от яростните й фенове вече гледа «у лево» като инстинкт за самосъхранение. Някои от посредствениците (които тя си ги подбра лично), които кълвяха от нейната ръката и яко «намазаха филията», вече и скочиха.+
  Нинова не разбра, че тя като наследство от далаверите на «перестройката» върви само в комплект с Борисов. А тази игра приключи.
  В момента Нинова пречи на Радев. Много.
  Големият проблем на БСП е дали Нинова ще бъде сменена с бесепарския вариант на «Кирчо и Кокорчо»!
  Или БСП ще се върне към своите исторически и идеологически корени.
  Дали БСП ще заприлича на самата себе си или ще затъне окончателно в блатото на левия либерализъм (троцкизъм).
  Проблемът на вътрешнополитическата сцена не е генерационен, не е сблъсък на поколения, а е ИДЕОЛОГИЧЕСКИ!
  Боян Чуков

 5. Тъжна, страшна и поучителна е разказаната история. Тя показва, че ние, оцелелите в жестокия погром, трябва да се сърдим само на себе си. Наша работа е и какви изводи ще направим за бъдещето. Колкото и горчиви да са, трябва да ги направим. Едно обаче е ясно още сега. Бъдещия път не е социалдемократически път.

 6. Не е нужно да припомняме какво се случи в социалистическия лагер в интервала 1989 -1993 г. Най- главния съветски комунист Горбачов провали СССР, стана социалдемократ и започна да рекламира дамски чанти. Бивши висши партийни ръководители поведоха българските комунисти на идейно заколение подобно на овце в скотобойна и никой не гъкна – те всички се правърнаха вкупом в социалдемократи и сега вият и се тръшкат затова къде ги доведоха партийните величия. Какво да кажем за „бойните другари” от Съюза на активните борци против фашизма и капитализма ? Те на бърза ръка се отърваха от най-голямото си достойнство – борбата срещу капитализма (само българската съпротива, единствена в Европа, беше не само национална, но и социална !! Затова и западните „демокрации” я пренебрагваха), и останаха само активни борци срещу фашизма, за да бъдат заедно с Троцки, Чърчил и компания.Днешните български „леви” са само „леви резби” и нищо повече.Както се казва, преди Бог да пребере някой при себе си, му взема акъла.

 7. Социалдемокрацията зачена, бабува и отгледа феномена на така наречения „ляв антикомунизъм”. Точно този феномен попречи на „лявата” част от света да се обедини в могъщ антикапиталистически фронт. Особено плодотворен беше левият антикомунизъм в англосаксонските страни.

  Неразделна част от левия антикомунизъм се оказа явлението еврокомунизъм. Като понятие, то обединява редица комунистически партии от западните страни (Испания, Франция, Италия, Австрия, Белгия, Швеция), които едновременно или по отделно преминаха на опортюнистични антисъветски позиции и заедно със социалдемократите се отзоваха в лагера на идеологическите противници на социалистическия лагер. Причината за предателство беше от проста по-проста и няма нищо общо с отстояването на принципи и вярност към комунистическата идея. Ставаше дума за политическо оцеляване на компартиите, което откриваше възможност за участие в капиталистическия политически процес и достъпа до някаква, дори и малка, власт (например – участие в местната власт). С други думи, компартиите признаваха своята пълна интеграция в западното капиталистическо общество и смятаха своето собствено благосъстояние като неразделна част от благосъстоянието на западното общество. По такъв начин еврокомунизмът е пълен отказ от всякаква революционност и предоставя на буржоазията съгласието на западните комунисти за по-нататъшното неограничено във времето съществуване на капиталистическата обществено-икономическа система. Оттук по необходимост последва отказът на еврокомунистите да подкрепят борбата на Съветския съюз и на социалистическите страни за победа на социализма и дори да откажат правото на съществуване на социалистическия лагер. Опортюнизмът на еврокомунистите се сля с опортюнизма на социалдемократите.

 8. Преобразуването на комунистическите партии в бившите социалистически страни в социалдемократически партии, приемането на социалдемократическата идеология вместо марксизма-ленинизма, показва цялото идейно и научно безмислие царящо в така наречения „ляв лагер” и изразява капитулацията на европейските комунисти избрана като единствено средство за оцеляване. Твърде е съмнителен стратегическият успех на подобно поведение и на подобна тактика. На новоизпечените социалдемократи заедно със „староизпечените” събратя трябва непрекъснато да се напомня историческата вина на социалдемокрацията през 20-я век – идването на нацизма на власт в Германия през 1933 г. и всички поразии, които той направи за 12 години. Най-малко половината от жертвите на Втората световна война, заедно с ужасите на геноцида и холокоста лежат върху съвестта на европейската социалдемокрация.

 9. Тя Корнелата сама се закопа, ония кавали от вътрешната опозиция плюс Руци само я довършиха. Ти да сложиш Гуцко за лице – хахахаха, смеееххх!

 10. Проблемът на БСП не е само в това, че позорно и недостойно изневери на своята историческа същност, а в опасността да се превърне в партия за лична употреба. След генномодефицирането на БКП (според „закона Кутев”), към партийната власт се стремяха и я получаваха хора нямащи общопризнатите основания за нея, такива, каквито имаха нейните големи бивши ръководители. Така наречения „лидерски проблем” е тежък воденичен камък за БСП и той може да я завлече на политическото дъно по-бързо от неизбежното й историческо стареене и овехтяване. Никакви очевидни и очевадни помощи отвън няма да решат въпроса, ако той продължава да съществува.

 11. С либрал-фашистите не се ПРЕГОВАРЯ!??!?Защото ТЕ вече си имат спуснат ПРОТОКОЛ от по ГОРЕ!!Каквото и да предлага другата страна Те може да кажат ДА но ще действат с всички средства да е НЕ и ще те убеждават че са с ТЕБ!!!Двулични Нагли Измамници!!!Накраят ще те НАТОПЯТ!!! Това го могат!!!Те са като цар Мидас но до каквото се ДОКОСНАТ го правят на Л?йно!!!

  Спомняте си за един Милошевич???
  Повярва им!!!Осъдиха го и умря случайно за да не каже какво са му обещали и как са го излъгали!!!Имаше добра армия…но беше прекалено политизиран!!!Не удари Хиените в Базата им Авиано да завият от страх !!!Хитлер в едно е прав-Тоталната Война!!!Ако ще воюваш ще се биеш до ПОСЛЕДНО …няма малка или голяма ВОЙНА!!!Така че Корнелия???Ще си Милошевич или Адолф!?!?!?Защото досега си Милошевич!!!Подрязват ти от години Партията накрая ще отсекат и ДЪРВОТО И!!!

 12. Истината е, че про-американският кабинет е подреден от Херото и тези зад нея. Радев е заплашен, че ако президентският пост отиде в ръцете на Герджиков (разбирай ГЕРБ и ДПС), дори и малкото правомощия, които има, ще бъдат пак в ръцете на техни хора… Посланието е: Или ще играеш по нашата свирка, или ще извадим сопата. След като американците вече официално взеха властта в България, оттук нататък пак ще размахват камшика на етническия мир и ще ни дърпат юздите в желаната от тях посока. Следващите протести ще бъдат пред Американското посолство.

 13. Да си спомним докъде докара мълчанието на Жан Виденов!

 14. Вожд или Лидер? Кое от двете?Разликата е,че Вожда изпращаше „беладжиите“,далече от него-„посланници“,“аташета“-разни ,“консули“,“представители“-разни.Днес Лидера „награждава“,я с „евродепутат“,я с „роден депутат“.После „Кой ми с….а в гащите“.И сега „Сетила се Мара,да се побара“.Колко се умни и колко не ще видим,но едно е сигурно,че са хитри „харвардските курсистчета“. И като се знае кой им поддържа „апетита“,май ще стане“Късно е либе за китка“!

 15. Супер анализ, както винаги на Веселина Томова, браво!

  Иииии супер ирония на политсъдбата за Корнелия Нинова! 😉
  Когато фактите от архивите говорят …

  25 ноември 2021 г. :

  „Остапбендеровците успокоявали Корнелия Нинова, че какво толкоз, нали щяла да стане ПРЕДСЕДАТЕЛ на ПАРЛАМЕНТА?!?“
  …………………………………………………………….

  11 април 2017 г. :

  „Борисов предложи на Нинова да е ПРЕДСЕДАТЕЛ на НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ!“

  „Лидерите на ГЕРБ и БСП Бойко Борисов и Корнелия Нинова се срещнаха преди началото на парламента и си стиснаха ръцете въпреки различията, да работят заедно по определени теми.
  Борисов е предложил и председателското място на парламента на Корнелия Нинова.

  „Получих предложение от Бойко Борисов да стана председател на Народното събрание”,
  заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова.

  „Отказахме това предложение, защото нашата политика и тези 1 милион българи, които ни подкрепиха, бяха за промяна.

  Няма как с един пост – тези принципни различия да бъдат купени или преодолени.

  Ние не водехме тази борба за постове. 😉
  Ние я водим принципно и ще я изведем докрай“, заяви Нинова.
  ………………………

  🙂

  Еееееех, ако тогава Нинова се беше съгласила – БСП колко щеше да е напред с материала днес!
  И никакви „остапбендеровци“ нямаше днес да се … големееят.

  „Принципни различия“ в името на народа не може да има.
  Ех, ако Нинова беше ПОМОГНАЛА реално с участието на БСП във властта досега, днес щяхме да имаме по-добра България..

  Както, когато видиш, че братът ти, близкият ти човек, е изпаднал в беда или тръгнал по лош път, да подадеш ръка и да помогнеш.
  ………………………………………..

  п.с. С всеки изминал ден от стряскащи събития, фактите обективно, а не хората субективно, представят Борисов като добър държавник!
  Не само, заради гигантския външен натиск.

  А и заради самия факт, че Бойко Борисов НЕ РАЗДЕЛИ ПАРТИИТЕ – на едни, дето ще поканим в правителството, и на други, дето няма да поканим…
  Както правят днешните самопровъзгласили се за някакъв „А-отбор“.

  1. Зевсе, дали некоя светкавица не те е светнала – „Борисов добър държавник“.. с две думи: немам думи…и обективно и субективно Тиквата окраде бъдещето и на децата ни, а някои като тебе го изкарват… държавник?!?!?! Извинете, отивам да повърна…

  2. Отлично знаете, че е така.
   Изглежда пропускате в тъмното задзавесието!
   😉

 16. Алоооооо-NQKOI SI TAM….. има достатъчно сайтове,където да се изживяват такива вредители като тебе с мани пулативното си мнение…..Алоооуу NQKOI SI TAM…дащо Нинова веднага да си подава оставката,аа са угоди на Гергов,глобалиста К
  Рум Зарков….тези които и искат оставката са долни платени пумияри,с нечиста съвест!АНАДУНМУ!Никакво подаване на оставка от Нинова(макар и уж фиктивно обяви такава)!Точка!

 17. Вероятно за теб е по добре на власт да дойдат СЕРгей , Първанов бизнес партньора на семейството му Кики Добрев , свинаря Гергов и тем подобна червена измет.
  Оставете Корни,
  Тя знае как да се справи с цялата тази ЧЕРВЕНА БУРЖОАЗИЯ поставила Радев на този пост.
  Битката е безмилостно жестока и тя вече не е само битка за пари , а и за бъдещето на България.

  ХУБАВА ИЛИ НЕ, ТЯ Е ЧОВЕКА КОЙТО МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СИСТЕМАТА КЪМ ПО ДОБРО ИЛИ ЛОШО.
  Останалото е блато от мъртви души и трупове.

  Тя има едно слабо место което я прави уязвима.
  Най скъпото за една жена е синът й, а не някакви партии , пари и ничия земя в каквато цялата тази политическа измет превърна БЪЛГАРИЯ.

  Въпреки , че се съмнявам във възможността Й да промени системата и пожелавам успех.

 18. Каквото и да напиша,всичко ще е малко,да опиша отвращението си от това което се случва,затова ли изпратиха гангстера борисов,за да дойдат по-опасни измамници,какво е това???
  ПФУ,ПФУ,ПФУ мръсен ибрикчия,долен предател,еничар,неблагодарник и негодник румен радев,няма отърване от твоите тепегьози вече двамата измамници,с кохорта отзад от разни пумияри от „Америка за България“…..
  Рано или късно като карма ще си платиш предателю ще си платиш всичко,пожелавам ти в най-скоро време двамата измамници да се обърнат срещу тебе,да разбереш и ти как боли предателството…..
  Как е възможно зад гърба ти да стоят долни мафиоти като калоян паргов,кипил добрев,свинята гергов,колко служители на Държавна сигурност,казват че са 27 на брой;мафиотката весела лечева,КУ-КУ ТО ПСИХИАТЪРКАТА цветеслава гълъбова,която трябва да я усмирят,Осман Октай-ГРАМОФОННАТА ПЛОЧА който повтаря едно и също……това ли е ПРОМЯНАТА БЕ ПРЕДАТЕЛЮ РАДЕВ-ХАК ДА СА ТИ ОСТАПБЕНДОРОВЦИТЕ,пожелавам ти да изпиташ същото,каквото причини на Нинова,тъп измекяр такъв!!!
  И накрая алоооуууу румен радев,ти никога,ама никога нямаше са изгрееш(((какъвто си тъп))),ако не беше РЕВНОСТТА И ЗЛОБАТА НА ГАНГСТЕРА БОРИСОВ КЪМ ТЕБЕ,той направи така с тези си действия че,да“ блеснеш“,така че върви да му целуваш краката на мафиота борисов,долен предател!!!

  1. Започнаха натискът за Стамбуло-джендърската!!!

   Колко време България ще мълчи за домашното насилие-
   в пресата от тези по долу.

   Фондация „Асоциация Анимус“ е основана от жени, професионалисти в помагащите професии – психолози, психотерапевти, социални работници. Създадена е през 1994 г., през 2001 г. придобива статут на организация в обществена полза.

   Какво НАПРАВИХТЕ от 1994 г.??? За Култура…Работа…Доходи…Образование!?!?!

   1. Смучат ли Смучат от 2001 година!!!20 години-СМУЧЕНЕ!!!
    Колко други такива НПО-та има???

    Статутът на организация в обществена полза има правни и фискални измерения. Правните изисквания са дадени в ЗЮЛНЦ, който предвижда специални разпоредби при регистрацията на ЮЛНЦ в обществена полза: при сдруженията – минимален брой учредители, при фондациите – изискване за двустепенна форма на управление с колективен върховен орган. Предвидени са и особени задължения при ежегодното отчитане, както и възможността за текущ контрол спрямо организациите в обществена полза.

    Фискалните измерения на статута се свеждат до възможностите държавата да подпомага ЮЛНЦ в обществена полза чрез данъчни, кредитно-лихвени, митнически и други финансови и икономически облекчения, предвидени в съответните специални данъчни закони. На първо място, това са данъчните облекчения за ЮЛНЦ в обществена полза и техните дарители, уредени в отделните данъчни закони:

    По Закона за корпоративното подоходно облагане юридическите лица – дарители на ЮЛНЦ в обществена полза, могат да намалят финансовия си резултат до 10% с разходите си за дарения;
    По Закона за данъците върху доходите на физическите лица годишният облагаем доход на физическите лица може да бъде намален до 5% с дарения, направени в полза на ЮЛНЦ, определени за извършване на обществено полезна дейност;
    По Закона за местните данъци и такси ЮЛНЦ със статут в обществена полза са освободени от данък върху даренията за получените и предоставени дарения.

    На следващо място фискалният статут намира проявление и във връзка с възможността за получаване финансова публична подкрепа за инициативи на ЮЛНЦ в обществена полза. С измененията на ЗЮЛНЦ, които са в сила от 1 януари 2018 г., се въведе изискване ежегодно да се предвиждат и разходват средства от държавния бюджет с цел насърчаване и финансова подкрепа на проекти с обществено значение на ЮЛНЦ в обществена полза. Тези средства всяка година следва да бъдат предвиждани в Закона за приемане на държавния бюджет на Република България. Разходването им се осъществява по правила и ред, приети от Съвета за развитие на гражданското общество.

    Ако прочетете и останалата част-Има много МАЗНИНКА!!!

    https://www.ngobg.info/bg/legislation/law/318-116-

   2. Хайде, стига с това „домашно насилие“, „босфорска конвенция“, „джендъризъм“ и прочие. След определена възраст ми е позволено да кажа: Когато една жена се е оженила не за човек, а за един гол к…… р, и когато един мъж е гледал само двете н…. ки и едното дупе на избранницата си, да си му берат гайлето! Защото, някои неща са до време, а живота е по дълъг!

 19. КОРНИ е боец знаещ как да се справи с харвардските юпита.

  Засега им е поставила едно непреодолимо условие – ЗДРАВНАТА РЕФОРМА.
  Над 12 милиарда лева от здравната каса и от болните българи се преразпределят от няколко ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА сред които са болници и производители на лекарства.

  КОРНИ е поставила червена линия – БОЛНИЦИТЕ ДА НЕ СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!!

  ПРЕРЪЩАНЕТО НА ЗДРАВНАТА СИСТЕМА С НЕЙНАТА СТРУКТУРА В ПОДОБИЕ НА ТАЗИ ОТ ВРЕМЕТО ПРЕДИ 2000 ТОДИНА е истинска революция която Кирчо, Кокорчо и съветника им Лорер не са готови и не желаят да разпишат.

  За какъв кабинет , за какво правителство може да става дума?!!

  РАДЕВ и неговият служебен кабинет ще се наложи да носят цялата отговорност за предстоящата апокалиптична зима за инфлацията , за цените на тока , за парното и всичко онова което като бумеранг ще се стовари върху главите им.

  ИГРАТА СВЪРШИ.

 20. До тези, които питат защо мълчи за вътрешнопартийните проблеми г-жа Нинова…

  ЗА ДА ИМА РЕДОВНО ПРАВИТЕЛСТВО И РАБОТЕЩ ПАРЛАМЕНТ, НУЖНИ В ТОЗИ НЕВЕРОЯТНО ТЕЖЪК МОМЕНТ ЗА БЪЛГАРИЯ!

  Корнелия Нинова е отговорен човек. Такива са 2-3 -ма на позиции у нас. Жалко!

  1. Защо си мислиш, че Нинова желае правителство?!

   Нормално е след като и бяха нанесени толкова удари от Радев , ЮПИТАТА му, от ЧЕРВЕНАТА опозиция, сега ТЯ да отвърне на удара.

   Как ако не по най добрият начин – ДА ОСТАВИ РАДЕВ ДА СЕ ИЗПЪРЖИ В СОБСТВЕНАТА СИ ВЛАСТ С НЕГОВОТО СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО.
   Радев и правителството му ще са тези които ще приемат пасивите на галопиращите цени на горивата, ел. енергията , инфлацията на цените от първа необходимост.

   СОРОС и хората му не биха имали нищо против да заформят една банкова криза и да опраскат декапитализираните банкови активи.

   Засега финансовата криза е в Турция.
   Засега.

 21. Много, ама МНОГО Е ПРАВА Г-ЖА Томова, но какво да правиш като имаме най-много подлоги и продажници на глава от населението, не само в Европа, може би и в света. Как да култивираш такива животни, как да им присадиш морал, МИСИЯ НЕВЪЗМОЖНА. Всичките тези се натискаха да се снимат с Нинова, за да бъдат разпознати като нейни съмишленици. С какъв СУРАТ Иончева громи Нинова, с какъв сурат Гергов ще се пъчи за социалист. Месеци наред в. Поглед изригваше с материали против нея. БСП и Нинова бяха единствената бариера пред тоталното смазване на опозицията в България, а Радев просто изпълняваше поръчките на Козяк. Хайде да ни е честито, джендърската религия, новите безплатни военни бази на БРЪТУШКИТЕ. И ако ни вкарат и ядрените бомби от Германия, щастието ще е пълно. Реве ми се и на мене, ама да му мислят младите.

 22. Става Интересно???В автобуса има 44 трупа!!!Отхвърля се тезата за ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ?!?!? Всичките там е трябвало да бъдат 52-ма!!!Седем оцелели!!!Един се е прехвърлил на друг автобус!!!Не знаят КОЙ е и КОГА!!!

 23. Проектът Маршал след ВСВ???С нашите пари-Долари ваши и наши олигархи!!
  След 90-те години в Бившите Соц.страни по същия начин но вече финансите не са ОТВЪН а от разграбването на самите Държави и концентрирането на парите в определени ЛИЦА които ги изнасят НАВЪН-пример:Домусчиеф в Щатите а ТУК остават ДЖОБНИТЕ за един вид Козметични ДЕЙНОСТИ!!!Това е 1-ят Ешелон на 5-та Колона !!!2-ят и не по малко важен Ешелон- Това са НПО-тата които постепенно се просмукват в Държавното Управление и Ръководства на отделни Партии !!!Според нагласата на Партиите едните се уедряват а големите раздробавят!!!Така като Дифузен Перитонит цялата Държавна система бива просмукана от ТЯХ!!! Пример-Лимонката Кунчеф от 2001 г. чирак в Рокфелерска Организация …той се задейства в точния момент за Пландемията!!!Спящите клетки стават вече ДЕЙСТВАЩИ!!До избирането на Радеф преди 5 години БСП все още се държеше…след това последваха ДИСИДЕНТИ…Разцеване и т.н.!!!

 24. Какво си мислил Лъва гледайки другите Животни??2
  Най-лошото което не искам да ми се СЛУЧИ е да стана като ТЯХ!!!

 25. Много точен анализ и коментар от Афера!
  Няма нищо случайно на този свят!
  БСП трябва да бойкотират предложеното Правителство от ИЗМАМНИЦИТЕ Кирил Петков и Асен Василев.
  Тези „момченца“ ( както казваше Жорж Ганчев ) са опасни за България!

 26. Не знам защо продължава да мълчи. Острани погледнато най-правилният ход е да обяви всичко публично, от А до Я. Така ще обърне играта в нейна полза.

 27. Либо да бях знаел да не се записвам в БСП на 12 ноември…
  Изгърмях.

  Венсеремос.

 28. На снимката корнела изглежда доста напрегната и ядосана,а мошеника с неизменна самоуверена усмивка,явно се усеща господар на положението и диктува условията.Преговорите били прозрачни ,давали ги на живо,за парлама.Важни са капиите,кои именно човечета са предвидени за съответните постове,а общите приказки са за заблуда на населението.Корнела наистина трябва да се дръпне и да изплюе камъчето,колкото и да се страхува от последствията,защото дори да я вземат в коалицията,ще е вожд без индианец.

 29. Позсказвам ход на К.Н.

  Разболяване от К19,извикване на момчето,че уж е зле да се видят от ФАШ и след това с Възраждане и част от ГЕРБ да се направи нов Кабинет без Б.Б.
  Нинова има потенциал да бъде премиер на България,но дали ще може да го изиграе.
  На Кире и Ако аз не бих изслушал и пискливити гласчета,ако бях на нейно място…

 30. Прекрасен анализ на „преговорити“ за нов кабинет…
  Комплименти да г-жа Томова!

  Според мен Нинова я държат с нещо и тя е в дилема да пострада лично или да се примирява и да изпълнява.
  Въпросът е с какво може да я държат толкова здраво,че да режат партията й и тя да мълчи,да я унижават лично и политически и тя да мълчи…

  Аз мисля,че това може да е само чрез сина и във ФАЩ т.е. кариерата на момчето е в основата на майчинския страх…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *