« Върни се назад Публикувано на 25.11.2021 / 14:12

КОРНЕЛИЯ НИНОВА НА КОСЪМ ДА ХВЪРЛИ КЪРПАТА! РАДЕВ & КИРЧОВЦИ СЕ ГАВРЯТ – ВСИЧКИ КАДРОВИ ПОЗИЦИИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПОДГОТВЕНИ ОТ РАДЕВ И & ОТ ВЪТРЕШНАТА ОПОЗИЦИЯ НА БСП! РАДЕВ И ОСТАПБЕНДЕРОВЦИ ОКОНЧАТЕЛНО УБИВАТ БСП. НИНОВА ДА ПРЕСТАНЕ ДА МЪЛЧИ И ДА КРИЕ ИСТИНАТА!

Вчера, иначе обявен Ден за траур, така наречените преговори за съставяне на правителство на четворна коалиция, водени от остапбендеровските измамници на Румен Радев, са докарали Корнелия Нинова до бяс, разкри АФЕРА от свои брилянтни източници – очевидци.

Прокламираното пред мисирките от страна на остапбендеровците, че се водят само консултации „по политики“ и „ресори“, а не се говори за никакви имена, които да поемат властта, е пълна лъжа!

Зад уж прозрачното провеждане на преговорите, което се излъчва във Фейсбук и което е потресно бла-бла, зад кулисите вече са определени всички капии, които ще се пънат да управляват в следващите месеци.

На Корнелия Нинова остапбендеровците на Румен Радев – Кирчо и Кокорчо направо са заявили имена за министри и заместник областни управители от квотата на … БСП, като всички имена, без изключение!, са от вътрешната опозиция на БСП, свързана с Румен Радев, остапбендеровците, Кирил Добрев, Георги Гергов, Паргов и т.н., които на практика разбиха и убиха БСП, преливайки гласове на президентската партия ПП.

Разбира се, първото име, което е било посочено, че ще участва в бъдещата власт от квотата на БСП, посочено не от Корнелия Нинова, а от остапбендеровците на Румен Радев, било това на „вечната Амбър“ Деница Златева. Няма как да сте забравили, че Деница Златева беше любимка и на Бойко Борисов! Сега тя е готвена или за министър, или за подобна висока позиция, защото като аргумент от остапбендеровците бил посочен, че „много е близка с Румен Радев“.

Нататък позиции на заместник министри и зам-областни управители от квотата на БСП, също били посочени от харвардските партийци на Румен Радев, като всички имена били от вътрешната опозиция на Корнелия Нинова в БСП.

Главен церемониал майстор на набутването на готвените нови зам-областни и областни управители от квотата на БСП бил Кирил Добрев, който както е знайно се интересува първо от собствената си далавера, а в случая тя е свързана И с договорите му за зареждане с гориво на де що община се сетите.

Това, което окончателно вбесило Корнелия Нинова било това, че другата „вечна Амбър“, „дежурна по власт“, Мая Манолова също щяла да бъде набутана я за министър, я за шеф на КПКОНПИ, или каквото и да е друго знаково място. Както ви е известно Мая Манолова още не е минала само през фашистка партия в името на това вечно да е набутана като кресливо, но удобно поръчково кречетало на висок пост, без да се свени задника на Бойко Борисов ли ще лиже, или този на Румен Радев.

Остапбендеровците успокоявали Корнелия Нинова, че какво толкоз, нали щяла да стане председател на парламента?!?

Корнелия Нинова обаче била бясна: „Вие резцепихте БСП, взехте и гласовете, сега вече сте наредили и имената от нашата квота, аз за какво съм ви тогава?! БСП за какво ви е тогава в тези преговори, за парлама ли?!“.

С посочването директно на зам-областни от квотата на вътрешната опозиция на БСП, на практика БСП окончателно ще бъде убита от Радев и сътрапезниците му кирилдобревци, георгигерговци, парговци и така нататък.

В същото време вътре в партията, подклаждани от Румен Радев, трима бясно играят за стола на Корнелия Нинова. Доскоро стоящият до Корнелия Нинова Кристиян Вигенин – тотално я е предал и върти дупе накъдето успее да засмуче повече вероятности да бъде пласиран пак в роководството на БСП и без Корнелия Нинова.

Другият, който шета из страната Калоян Паргов уговорял и вербувал хора по места от БСП него да го подкрепят за шеф на БСП. Паргов имал засега поне привидната подкрепа на Кирил Добрев.

Крум Зарков пък разчитал на Румен Радев да го набута за шеф на БСП и вероятно има най-големи шансове, предвид дупенето му и пред Херо Мустафа.

Корнелия Нинова е на косъм да хвърли кърпата от преговорите, виждайки как всичко е пълен фалш и лицемерие за пред камерите на медиите, а всъщност вече е наредено от Радев и остапбенедровците му с кадри определени от тях единствено от „вътрешната опозиция“ на БСП – всичките от котилото на схемаджиите кирилдобревци, герговци и парговци.

Така на практика Радев и сие окончателно ще убие БСП.

Корнелия Нинова да престане да мълчи и да каже истината за това, което всъщност се случва зад парадните менте бляботения на така наречените „преговори“, защото рано или късно Истината, която пише АФЕРА ще лъсне.

Защото колкото и да са надупени всичките на ЧУЖДИТЕ ИНТЕРЕСИ на Херо Мустафа, рано или късно тоя народ ще прозре в какъв мръсен зловещ капан го набутаха, продадоха и предадоха и тогава покрай сухото ще гори и мокрото.

Защото няма такава продажна държава, в която лице, което е нарушило закона да не му се търси наказателна отговорност и това проспиване на прокуратурата да е абсолютно умишлено, само и само за да стане премиер един измамник, наложен ни от американците в лицето на Херо Мустафа и нейния слуга Румен Радев. Нали се сещате, ако вие бяхте сгазили закона, къде щяхте вече да сте? Не, обаче ако си престъпил закона, наричаш се Кирил Петков, и си пазен от Херо Мустафа.

Същият тоя реди и кадрите на БСП в бъдещата власт нагло, вместо лидера на партията Корнелия Нинова.

Ако Нинова продължава да мълчи за това, което се случва зад кулисите, означава, че и тя се е продала.

Както АФЕРА още  преди месеци написа – това е абсолютно нареден мач, в който Румен Радев и остапбендеровците му продадоха националната сигурност на държавата и сега овладяват цялата власт без остатък. Хунтата на тиквите бе сменена от тяхната Хунта.

Последната барикада пред тази Хунта – остатъците от БСП трябва да бъде окончателно смляна. И това вече е в ход.

Промяна? Даже не е и Подмяна. Отврат е.

Веселина Томова

«