Публикувано на 01.07.2022 / 12:39

КОРНЕЛИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, АЗ ПЪК ИСКАМ ЕКСПУЛСИРАНЕТО НА КОРНЕЛИЯ В СЕЛОТО И КРУШОВИЦА! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК ИМЕННО КАЛОЯН МЕТОДИЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СТОЯТ В ДЪНОТО НА АНТИПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ! КОРНЕЛИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ДЪРЖИ ГЕШЕВ ЗА ТОПКИТЕ. НЕ ЗНАМ ЗА КОИ ТОПКИ КОГО ДЪРЖИ, НО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ШЕПИТЕ И ДА ОСТАНАТ ПРАЗНИ!

Преди минути Корнелия поиска оставката на шефа на ДАНС, аз пък искам експулсирането на Корнелия в родното ѝсело Крушовица.

През последните години се нагледахме на всякакъв тип наглеци, като започнем от Бойко Борисов, минем през Влади Горанов, Кирил Петков и Асен Василев, както и разбира се лелката от БСП Корнелия Нинова.

Тази селянка (селянка, защото е родом от село Крушовица), попаднала случайно в София, покрай връзките си с един бивш премиер със спорен етнически произход, е на път да задмине всички със своята престъпна наглост. Вярно е, че мнозинството от играчите на политическия фронт са невероятни нахалници, но лелката от Крушовица се превърна в еманация не само на провала на БСП, но и на най-безпардонното лъжене.

Откакто е начело на червената партия, а аз имам преки впечатления за дейността й през последните пет години там, тази онагляла женица докара БСП до безпрецедентен срив на доверие и превърна социалистическата партия във филиал на своите частни интереси. Заедно със своето седесарско протеже Калоян Методиев, Нинова се взе дотам на сериозно, че си помисли, че дългата и върволица от опашати лъжи няма да и докарат ответен отговор.

Разбира се, както повечето неграмотни текезесари, и тя бърка дълбоко.

Нинова ще си понесе последствията за всички свои престъпления – и в партията, и в ролята и на вицепремиер. Затова няма съмнение. Калоян Методиев пък също ще понесе всичките последствия от наглите си действия.

Между другото в сайта BIG5 пазим доказателства във вид на скрийншотове и аудиофайлове, как именно Калоян Методиев и Корнелия Нинова стоят в дъното на цялата медийна антипрезидентска кампания на последните избори за държавен глава. Тези доказателства вече са предоставени там, където трябва, а много скоро ще добият и широка публичност. Тогава всеки един от вас ще може лично да си направи изводите, кой действително заслужава титлата „Лъжец номер 1 на държавата“.

Всъщност, с атаката си към ръководството на ДАНС днес Нинова продължава атаките си срещу президента Румен Радев.

След като самата тя се увъртя в куп далавери, за които се надяваме, че най-накрая прокуратурата ще обърне внимание, днес лелката от Крушовица е решила да хапе за последно в своята безпомощност. Да де, ама това няма да стане. Просто защото има много хора, които няма да позволят Корнела да продължи да съществуваш на територията на държавата и партията БСП със своята безпардонна арогантност и невиждана наглост.

Да, Корнелия, тоя път няма да ти мине номера.

Хората в БСП не са слепи, а и между другото, наистина не мога да разбера, защо още те търпят, а не те хванат за косата и не те изхвърлят от третия етаж на „Позитано“? Но дори и това да не се случи днес, бъди напълно сигурна, че предстои да ти се случи утре.

От този момент сайтът BIG5 предприема безпрецедентна кампания да освети всички мръсни, долни и лъжливи схеми на Корнелия Нинова и Калоян Методиев.

Надяваме се, че в края на тази кампания прокуратурата най-накрая ще си свърши работа. Въпреки че Корнелия Нинова обича да се хвали, че държи Гешев за топките. Не знам за кои топки кого държи, но пак ще повторим, има хора, които ще се погрижат шепите й да останат празни. Въпреки ненаситния й глад за чужди топки.

Корнелия предаде партията си, Македония, отношенията с Русия, разума и цяла България. И ще бъде съдена за това. Несъмнено.

Васил Петев
www.big5.bg

Коментари 26 за
“КОРНЕЛИЯ ИСКА ОСТАВКАТА НА ШЕФА НА ДАНС, АЗ ПЪК ИСКАМ ЕКСПУЛСИРАНЕТО НА КОРНЕЛИЯ В СЕЛОТО И КРУШОВИЦА! ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВА КАК ИМЕННО КАЛОЯН МЕТОДИЕВ И КОРНЕЛИЯ НИНОВА СТОЯТ В ДЪНОТО НА АНТИПРЕЗИДЕНТСКАТА КАМПАНИЯ! КОРНЕЛИЯ СЕ ХВАЛИ, ЧЕ ДЪРЖИ ГЕШЕВ ЗА ТОПКИТЕ. НЕ ЗНАМ ЗА КОИ ТОПКИ КОГО ДЪРЖИ, НО ЩЕ СЕ ПОГРИЖИМ ШЕПИТЕ И ДА ОСТАНАТ ПРАЗНИ!”

 1. На следващите избори Курнела ще получи местата в градинката зад НС.

 2. Корнелия няма да бъде съдена , защото , като дойде това време , тя ще каже , че американците са я държали за топките със заплаха за сина и !
  И , ние , нали сме си милозливи , ще я оставим !
  За съжаление !
  Такъв е животът !

 3. Курвацелия Свининова, трябва да бъде изпратена в кариерата за камъни край Ловече и всеки ден да чука с чука камъни, а вечер да бъде онождана орално вагинално и анално от пазачите, докато не умре от чукане на камъни. на ебане издържа тая с тоя мощен гъз…
  Дееба селсташката и курволяшката седесерастка проститутка с дашна шутка за келепир.

 4. КРУШОВСКАТА БИВОЛИЦА Е ЧАСТ ОТ ТОВА ПРЕСТЪПНО ПРАВИТЕЛСТВО , КОЕТО ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ ВЛАСТТА РЕШИ ЗА УНИЩОЖИ ДЪРЖАВАТА.
  Играха го мръсно към нас българите. ОБЯВИХА ВОЙНА НА РУСИЯ!!

  Какво сме без руското ядрено гориво за АЕЦ Козлодуй , без внасяният над ТРИ ПЪТИ по евтин руски петрол „УРАЛ“ , без руската газ ?!! Още чакаме двата американски кораба с евтината газ. Чакаме ги така както на времето чакахме двата кораба с американска царевица внесени от едни други измамници.

  КИРЕТО И КОРНЕЛА ЩЕ СЕ ЗАМЕТАТ КЪМ КАНАДА И САЩ И ЩЕ НИ ОСТАВЯТ ДА СЪРБАМЕ ПОПАРАТА КОЯТО СА НАДРОБИЛИ!!

  1. Ами как чии интереси бе, пишещият $Заека Оги“ – ми на народа на Йемен, бе!

   „Заека Оги“, понеже си „заек“ не си чувал и не знаеш, че там върлува гражданска война подкладена от едни световни човеколюбци и НАРОДА на Йемен – йеменците от Севера воюват с йеменците от Юга…

   в резултат е настанал невиждан глад, хората ядат листата на дървета и храсти, и световното ООН не смогва да помогне, и световното милиардерско общество и то гладно, и не може да осигури ХРАНА за народа на държавата Йемен – разделена и във война йеменци срещу йеменци!
   ================

   Ти консумираш ли храна пишещият „Заека Оги“, защитавайки нечий интерес?!

 5. А бе,пусти ковид,ше ви дам аз едни топки на вас,едно БСП и няколко ОФ-та…

  Е ,сега есента ше ви лопнат кепенците ,та цяла зима да дзинзикате на празен хладилник с 500лв. ток на месец…

  Щом ,,Мерцедес“ ,,,БМВ“ и ,,АУДИ“ работят на кюмюр,значи и вие можете да ходите в гората за дърва с Деян Неделчев-
  …Съчки събирам
  съчки събирам,
  съчки събирам,
  съчки събирам
  , Уаба дубидам
  Съчки събирам (х4),
  пръчки намирам(х4)…
  Ах ох уу, ще се побъркам,
  Ах ох уу залитааам,
  ах ох уу в мистерия съм…

  Венсеремос.

 6. Бой Васко бой до като бъдат затрити всичките тия боклуци и предатели

 7. Народното събрание е обърнато на бакалия – продават и купуват депутати, история и национални интереси. Срам и позор са всички, само за собствените си задници мислят! Всеядни помияри!…

 8. Оле, мале, програмта на цирк „Балкански“ пасти да яде!

 9. Дали можеш да работиш с някого се вижда след разговор през първия половин час. Губенето на време на цяла държава в подобна тежка криза, е отвратително!

 10. Не защитавам никого в случая (еднакво опротивели са ми), ама и президентът се постара да намали процентите на БеСеПе-то, лансирайки (и помагайки на) Кирето … Или не?!

  1. Така е, защото няма разлика между бсп-ту и пп-ту.
   След секса с наглосаксонските негри, бсп-ту народи доста незаконни и слабоумни отроченца с които властват над народа.
   Поздрави на всички „аферисти“- българи!

 11. Премиера и правителството мълчат когато албанският премиер ни нарича срам за ЕС. Дори не се и обиждат но Русия се държала с нас като с васал. След като една Албания си го позволява ненаказано, да прави са руснаците така следва да се отнасят с нас. За бабоеба от Париж да не говорим как ни наеба с Македония. Жалки сме в жалка държава

  1. Това, което направиха с Североюгозападна Македония, беше червена линия, която не се посвениха да преминат. Оттук-нататък ще си понесат последствията за това. Не пожелаха да е с добро. Е, тогава ще е с лошо. Ще ги застигне проклятието на дедите ни.
   Нямам никакви източници от никъде- нито брилянтни, нито посредствени. Но звездите често „ми го говорят“ + третото ми око. 😉
   Спирам до тук, понеже темата ме изпълва с бяс. Сериозно!

 12. Поправка – след месец, два, а не зимата. Не е случаен фактът, че сме били 700 години под робство.

 13. Зимата ще видим „Кой кум, кой сват, кой на булката брат“.
  Заслужаваме си всичко, което ни се случва. Ако случайно има нови избори, пак ходете за гъби и после „Кой ми … в гащите“.

  1. Аз пък ще ида на риболов, колкото и да не го харесвам. А ти си „избирай“ палачите през софтуера на посолството!

   Послепис: Който пряко участва или е участвал в легитимирането на престъпници във властта, няма право да недоволства от тях!!!

 14. Дебамаамудеба,има значи партизани ,които за една пита Кашкавал човек убиват !
  Даже друг партизанин от същия отряд могат да отстрелят…
  Опасна работа !

  Колкото повече намалява Кашкавала,толкова повече стават партизаните…
  Колкото повече стават партизаните ,толкова повече намаляват мандражиите…

  Венсеремос.

 15. Сега ще ни управлява лгбт мастията кокорчо като нямаме акъл. Джендъри да им еба майката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *