Публикувано на 18.06.2022 / 11:45

КОРНЕЛИЙО, ПОДАВАЙ ОСТАВКА! И АВСТРИЯ ПОКАЗА КАКВО ТЕЖКО ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИЯ ДАВА НА УКРАЙНА! /ВИДЕО!/

Във видеоклип в официалния канал на австрийските въоръжени сили в YouTube е показано ясно, че България предоставя на Украйна тежко воръжение и артилерийски установки. Между 3:15 и 4:40 минута австрийски офицер показва тежко въоръжение и артилерийски установки, предоставени от България на Украйна.

България е предоставила част от своите танкове Т 72. По информация от 2020-а страната ни разполага с 90 от съветските машини.

Срещу руските сили се изправят и български артилерийски установки Д-20 с оръдие 152 мм. Те са с обсег 17.4 км. Съветско производство. Според публични данни от 2010-а страната ни разполага с близо 200 броя от тях. Популярни с наименованието си гаубица.

Информацията за България е между 3:15 и 4:40 минути.

Корнелийо, подавай оставка!

Дотук непрекъснато лъжеш, че и „патрон не е даден на Украйна“, въпреки купищата клипове и снимки, които пуснахме.

Сега вече и официално Австрия ни показа какво тежко въоръжение даваме на нацита-та от Украйна!

Afera.bg

Коментари 45 за
“КОРНЕЛИЙО, ПОДАВАЙ ОСТАВКА! И АВСТРИЯ ПОКАЗА КАКВО ТЕЖКО ОРЪЖИЕ БЪЛГАРИЯ ДАВА НА УКРАЙНА! /ВИДЕО!/”

 1. Баси тъпото манипулативно разкритие. И картинката добре подбрана. Само трябва да се изгледа видеото и…Чехия дава 40, Полша +60 =100 . Къде България дава? Тя и за това е с“?“. Това е обида за интелигентността на читателя…

 2. Курнелия не е отпрала този гъз от спанак, а ся трябва да го поддържа с пържоли 🙂
  Радвам се, че БСП също отиват в шанеца, да го духат крадливите социалисти.

 3. Розовата дърта свиня Курвацелия се изквича на протеста на 15 пред народното ебание на трите автобуса симпатизанти на Куро Путков , че била „тяхна“…. значи курва от Проституцията продължава 🙂 Повече какво да се доказва….

 4. кУрнела дебела много лъже… изключително комбинативна и хитра жена е тя ! Абсолютен манипулатор! Оставка ! Немедленно !

 5. Българската журналистка Ася Зуан ужасена от видяното в Донбас

  Сега да почнем с поставянето на въпросите: Първо към Кирил Петков: Как така българско оръжие се е оказало в ръцете на нацистите от Азов? На кого е било продадено и как е стигнало до Украйна? На кадрите ясно се вижда наша маркировка, и смятам, не е сложно да се изяни по български канали как на кого, коя година, каква партида, продавач, купувач и прочие. Колко години от началото на войната, а именно 2014 година, когато е извършен държавния преврат в Киев с помощта на САЩ ( последните не отричат, а даже се гордеят с факта) нелегално се доставя българско оръжие на ВСУ и националистическите батальони в Украйна?

  Най ужасното за мен като за българка беше да видя с очите си пред колеги журналисти от различни държави, включително от Русия, САЩ, Франция, Италия, Германия, Сърбия, Република Српска и други, остатъци на оръжия и боеприпаси с българска маркировка…искаше ми се да потъна от страм в земята в този момент…защото с тези оръжия се убиват децата на Донбас…и ние ставаме неволни съучастници във военните престъпления извършвани от Киевския режим под ръководството на САЩ.

  https://24may.bg/2022/05/29/%d0%b1%d1%8a%d0%bb%d0%b3%d0%b0%d1%80%d1%81%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0-%d0%b6%d1%83%d1%80%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%ba%d0%b0-%d0%b0%d1%81%d1%8f-%d0%b7%d1%83%d0%b0%d0%bd-%d1%83%d0%b6%d0%b0/

 6. Б$П е дясна, неолиберална, антикомунистическа и русофобска партия, защищаваща интересите на едрата буржoзия.

  Най-точната характеристика на БSП e на проф. Евгений ГИНДЕВ:

  “…БСП не е лява партия – тя не защищава интересите на наемния труд. Не като такава е замислена и не като такава съществува. БСП като такава е най-успешния проект на прогнилата социалистическа партокрация и на световното задкулисие. Тя не съществува за да се бори срещу капитализма – каза го бившия председател на партията Сергей Станишев. Нейната задача е, от една страна, много изтънчена и подла, а от друга – в известен смисъл – хуманна. Тя е създадена за да помогне на една голяма прослойка българи със социалистически убеждения, да се адаптират към установения капитализъм и да го преживеят като бедни до момента на изчезванито на прослойката поради биологически причини. Паралелно с това БСП тушира и амортизира народното недоволство до степен, да не влияе отрицателно върху установяването на капитализма и вписването в него на мизерно малка част от социалистическата партокрация. Трябва да се признае, че замислът е гениален ! БСП е антикомунистическа партия ! Затова левите хора не трябва да очакват някакъв ляв завой в БСП, връщане към корените си или ясно изразена лява политика – това е химера. Тя ще съществува то тогава, докато БСП напълно изчерпи своето предназначение и след това доволна отиде в небитието. От социалдемокрация друго не може да се очаква, освен да бъде „честен” партньор на големите пари, на Глобалния проект, на Новия световен ред…”
  http://gindev.blog.bg/drugi/2017/07/09/otvoreno-pismo-do-kolegite-i-priiatelite-ot-konferenciiata-a.1556034

 7. Докато се изнасяха боеприпаси Корнелия можеше да говори нейните си глупости,че не изнасяме боеприпаси „дори един патрон“ама едни фирми на които даваме те изнасят. При танкове и самоходни гаубици това не върви, защото танковете няма откъде да ги произведем и продадем.Единственото е ,че сме ги свалили от въоръжението на БНА и сме ги дали и сега ако се направи проверка на наличностите в армията ни ще лъсне липсата. Та така за Корнелчето с розовото костюмче и мегафона. Това е държавна мафия.Политици мафиоти.Всичко даваме само да сме на власт.

 8. Курнелия Нинова беше внедрена в БСП, за да обезличи БСП!
  Иначе, тя няма нищо общо с БСП.
  Не сте ли разбрали, че тя само приказва и играе театро!
  Кукловодите отвъд Океана така действуват – назначават си свои хора на възлови постове в партиите и правителствата на окупираните държави!
  Същият филм беше и с Кирчо и Кокорчо!

 9. Предупреждавах меншевиките да напуснат коалицията за да си спасят малкото останало достойнство. Не го направиха и оаканите задници им лъснаха. Сега всеки може да им се изплюе в сурата, защото тези маргинали издигнаха лъжата в култ. Лъжата се превърна в знаме на меншевиките, гордо развявано от Корни пред парламента. Каква карикатура на социалисти.
  Сега предупреждавам и старшина Радев. Старшина Радев, нарушаването на бойната готовност на Българската армия е вероятно най-сериозното престъпление срещу България. Както знаете вчера ви разжалвах и вече не сте върховен главнокомандващ. Сега разбирате защо. Българската армия се командва от други. Но старшина Радев, отговорностите са си отговорности, а закона си е закон. Законът е строг, много. Старшина Радев, незабавно свалете доверието си от правителството на Петков. Друг полезен ход нямате.

 10. Усилено се говори, че на другарката КУРнела й били спрели тока и филиите й изгорели. Вече нямало да има възможност да маже филии през Полша за Украйна. Именно поради тази причина другарката била силно притеснена и разтревожена. Имало и голяма вероятност да стане клиентка на Ив. Гешев. Аферата с „Техноимпекса“ още не е забравена.
  Клиенти на Гешев се очаквало да бъдат и Кирчо, Кокорчо и Лореалите. След това пък щели да станат съответно клиенти и на Халил Манаф в Централния софийски. Кокорчо бил във възторг от тази възможност.
  Говори се още, че и Бай Ставри подпитвал и живо се интересувал от Кирчо, Кокорчо и L’Oreal.

 11. БСП няма нищо общо с борилата се срещу хитлерофашистите БКП – да, но какъв избор имаха обикновените хора, освен да се примирят да бъдат манипулирани. Сега вече има избор (Възраждане), но отново не е сигурно, че е надежден.

 12. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

  Кои са бсп , абсолютни нещастници и пародии.божанков- детмаг , симов- плюнката,смиленов с най – многото баджанаци, гуци-гуци гуцанов, слона зафиров със сакото му могат да се завият като с одеало 5 човека, хей много яде и пие този изрод ит.н.
  и т.н.Цялата им група е една долна, алчна пасмина а тъпите им подръжници да го духат.

 13. Нинова с мегафон в ръце, защитаваща неистово работодателя си, смешно и трагично. Нинова, която провежда „много успешна социална политика“, и същевременно не се свени да навлича маркови костюми, чанти, бижута, на стойност, която стократно надвишава минималната пенсия..

 14. А бе ,в Морската градина във Варна има един кораб ,,Дръзки“ ,оръдия,самолети и торпеда .
  Дайте ги и тях и да се свършва.

  Да ви кажа ,туй нещо руснаците са големи шматки,нямат разузнаване,нямат нищо…
  Добре,че са австрийците да ги отворят,щото иначе посмъртно няма да разберат,аджаба какво возим през Дунав мост .

  Имаше едно предприятие ,,Булгарплод“ ,дето навремето караше хиляди тонове плодове и зеленчуци нататък …
  Сега явно има друго – ,,Булгартоп“ !

  Венсеремос.

  1. Не мисля,че „руснаците нямат разузнаване“! Най-вероятно са наясно дори кой кога ходи до тоалетната и дали изапек или разстройство.Просто ни гледат сеира и знаят ,че само да духнат срещу България и ще я отнесат. За тях ние не сме заплаха. Много сме дребни .Като мушички.И ще ни смажат ефективно,както ние смазваме с крак мравката или бълхата.

   1. Дребни сме, но сме важни за НАТО и ЕС заради географското ни положение. Въпреки това сме жалки и се самоунижаваме (и се саморазоряваме) с угодничеството пред наглосаксонците и ЕС.

 15. Идиотите, от страни като нашата, не съзнават, че с лишаването си от оръжие в полза на Украйна, автоматично стават зависими от чужди военни сили! Не само, че няма да сме компенсирани, но и ще трябва да си го купим! С какво? Конкретно в България ще се настанят безброй „защитници на демокрацията“ в поне още десетина военни бази, които ние ще изхранваме! Как? Приказката за държавата която не храни своя армия я знаят всички – с памет!!! Относно ремонтите на техника от Украйна, от самото начало беше ясно, че ще изпратим от своята налична, а ремонтите са „пунта мара“!

 16. В България няма ли военна прокуратура? Това все си мисля че е за доживотен затвор.

 17. Това не е БСП, това което е в парламента, е урайката на БСП, жалка предателска утайка, жалко за хилядите честни и заблудени членове на БСП!!! БСП се самоликвидира, и от тук нататък влизането и в народното събрание е лъжа и манипулация!!!

  1. Колега , не се заблуждавай!
   На пейката , пред блока , старците казват , че всичко това не е вярно и “Корнелчето“ знае какво прави !
   Просто не знаеш в тази партия какви дебили има !

  2. Че то останаха ли от честните в БСП? Тях отдавна Корнелия ги обяви за враг с партиен билет и психически ги унищожи.Останаха само креатурите.

 18. Нинова затри БСП. Ако на следващите избори БСП влезе в парламента, тя трябва да е щастлива. Нали неутралитета на България и беше червена линия?
  Тези случайници (лъжльото кокорчо), които няма да преговарят с Газпром, защото сменил схемата на плащане (разбирай схемата на ограбване на Русия) казаха, че ще докарат по-евтин втечнен газ. Как ще е по-евтин, като за втечняване на 1000 куб. м. се използва енергията на 250 к.м. Това значи, че получаваш 1000, а плащаш 1250 к. м. Ами обратното газифициране, ами режийните, ами заплатите, ами печалбата на собственика на завода за втечняване, ами навлото за корабите и т.н. Тези в Харвард математика (по-точно смятане) не учат ли? Или си мислят, че в България всички са вторачени в телефоните си и не могат вече да мислят.
  А нинова поне може, ако иска, да смята, ама изглежда не иска да настройва срещу себе си губернаторката и психо – десните, на които зад всяка трънка им се привижда ДСигурност. След 32 години тези от ДС са вече измряли или пенсионирани и могат да бистрят политиката само в кафенето, Но без това плашило психо – десните няма какво друго да предложат на електората си.
  Засега моят глас, при следващи избори, няма да е за БСП

  1. А десетина човека може и да влязат! Но Корнелия къде ще бъде е въпросът. Като ликвидатор на БСП се представи достойно. Като юрист отдавна е изпушила. не става.Ако разгневеният електорат я подгони не знам къде ще се крие…Сигурно в САЩ ,в Манхатън при сина си. А това има и една добра страна. Като се установи там и при условие ,че шило като нея в торба не стои,смятам ,че американският административен и политически модел ще бъде сериозно застрашен от бързо унищожение. А в това вече е привлекателна възможност.

 19. НЯКОЙ МАЙ ШЕ ВЛИЗА У ПАНДЕЛАТА СКОРО , ЗА КИРО ИЗРОДЧЕТО ГОВОРЯ , АКО СЕ ИЗНАСЯТ ТАНКОВЕ НЕЛИ ПА СУ 25 , ТОВА Е ПОДСЪДНО !

 20. Тая политическа Курва оставка няма да подаде!Вижте и биографията.Само гласуването може да я отстрани.А че оръжие от БГ има там,не е нужно да ми го показва Австрия. Аз съм го видял отдавна от репортажи на руски журналисти от местата.

 21. Г-жа Томова ! Корни официално КАЗА -НИЕ Т.Е БЪЛГАРИЯ не изнася оръжие за У..АЙНЯ КАЖЕТЕ ВИ моля на ВАС ли да вярвам или на БСП- КОРНИ

  1. Е, тя може да се защити: „Казах не изнасяме, не съм казала, че не подаряваме“.

  2. вервай на Курвацелия Свининова. Та е от кочината на мангала Костов 🙂

 22. Не се срамувам да призная публично, че когато аз съм се възпитавал основен девиз в България бе този – „Човек за човека е приятел,другар и брат“. Така ни възпитаваше лошата система тогава. Днес ясно заявявам – Курнела не ми е приятел, не ми е другар и въобще никаква не ми е заедно с нейното любимо Гуци! Тя окончателно уби остатъците от бившата единствена червена партия! Тъпанарите са така радостни на тази смърт че не стоплят очевидното – тя ще потопи в червено – имам предвид в кръв именно тях на първо място. Учете история – тъпанари сбъркани – “ когато управляващите не могат да ….

 23. Това беше краят им на цялата Промяна. Сега на ред е Гешев. Да го видим и него сега един боклук да изрине други боклуци

 24. БСП с тази другарка е към отвъдното! Предаде червената идея и успя да унищожи една партия с над век история. Нинова е проклятието за БСП. За съжаление и за България…

 25. Кой е човекът, съсипал БСП и я наредил на последните места на всеки следващ избор?
  Корнелия!
  Нинова!
  Ама как стана тази работа?
  Кой я насади на председателското място?
  Обикновените социалисти и техните симпатизанти?
  Не!
  Тези, които от години и десетилетия са по върховете на тази партия и не смеят да слязат от тях.
  За тях „социалист“ означава благоденствие, власт, вечна мандатност.
  За обикновения социалист и симпатизант това означава работа до откат, мизерна заплата, лошо здраве……
  Хайде, Корнелке, яхвай метлата и в САЩ при синчето!
  Заради него ли съсипа социалистическата идея, или беше внедрена от някой си?
  Вече битуват няколко израза:
  – социалист по български,
  – капиталист по български,
  – демокрация по български.
  И един въпрос: Българската армия има ли канал в YouTube?

  1. Как би могло да се заличи предателство…само с гражданска война..

 26. НАЦИОНАЛНИЯТ ПРЕДАТЕЛ ПРЕД „ПАНОРАМА“ Гледах „Панорама“ с участието на „премиера“. Убедена съм, че той знаеше какви въпроси ще му бъдат зададени, те са му били изпратени предварително, иначе гафовете на този инфантил щяха да взривят студиото. Щеше да си оплете на фльонга езика още при първите изречения – от сорта на класическия израз „в тази ситуация да спасим ситуацията“, с която той обогати идиоматичния речник на българите. Но гафовете пак бяха огромни, при цялата предварителна подготовка. Бойко Василев е сив, услужлив, удобен, предпазлив журналист, иначе нямаше да оцелее в БНТ, пък и изобщо в журналистиката. Задава въпроси с инквизиторски поглед, впит застрашително в събеседника, но питанията му са повърхностни – ако политикът не отговори задоволително ( а политиците никога не отговарят задоволително ), Бойко Василев не задълбочава темата, не задава допълнителни въпроси, а милостиво преминава нататък по дневния ред. С тая маска на безкомпромисен журналяга Бойко безпроблемно остаря и удобно ще докатавели до почетна пенсия. Има ли смисъл да залагаш кариерата и живота си, за да задаваш нокаутиращи въпроси на политици и да разчистваш път на следващите, които винаги се оказват по-имбецилни от предшествениците си? Да, има смисъл само ако твориш Ботевска журналистика и публицистика, ако си готов да дадеш главата си в името на правдата и на националната кауза. Но Ботевските натури умират млади и над гробовете им произнасят речи същите нищожества, които те са ненавиждали и клеймили приживе. https://svobodnoslovo.eu/%d0%bd%d0%b0%d1%86%d0%b8%d0%be%d0%bd%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4%d0%b0%d1%82%d0%b5%d0%bb-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b4-%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d0%be%d1%80%d0%b0%d0%bc%d0%b0/

  1. Знаеш ли мила защо един Български титан си записва и маслините…
   А тези какво биха записали….

  2. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян каза:

   Браво ,ОФ, браво.Абсолйютно точен анализ.

 27. Никога не съм мислил, че ще ръкопляскам, ако БСП не влезе в Парламента. Сега чакам следващите избори. Сърбят ме ръцете!

  1. И аз бих ръкопляскал на това, и аз никога преди това не бих го предположил. Но… има риск други партии да си помислят, че ръкопляскаме на тях. – ДБ, ПП, ГЕРБ…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *