« Върни се назад Публикувано на 11.12.2021 / 9:03

КОРНЕЛА, НА КОЯТО И БЕШЕ ОТНЕТА ДЕМОКРАЦИЯТА, НО ПЪК И БЕ ДАДЕНА ПРИВАТИЗАЦИЯТА, ЛЪЖАТА ЗА НИЩО Я НЯМА!

ИБ на БСП /Корнелия Нинова/:

Категорично се противопоставяме на опитите да бъде компрометирано името на Иван Иванов, номиниран за министър на земеделието. Изнесената информация не е вярна.

Иван Иванов никога не е бил управител на клон на цитираната групировка. В посоченото в публикациите време е бил студент в СУ „Свети Климент Охридски“. За да се издържа като студент е продавал застраховки, но това по никакъв начин не го свързва с управление във фирма „Секюрити Иншурънс Къмпани“ или връзки с организирана престъпност. През годините се е доказал като изключително честен и неподкупен човек.

Заради непримиримите му позиции срещу корумпираното управление на ГЕРБ неведнъж са правени опити да бъде притискан и сплашван чрез проверки на МВР, ДАНС, НАП, като нито една от тях не откри каквито и да било нередности.

Иван Иванов в продължение на 8 години е член и заместник-председател на комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в Народното събрание. В комисията по европейски въпроси и европейските фондове е от 2013 г. Притежава необходимата експертиза за контрол на средствата по оперативни програми включително в Министерство на земеделието и Държавен фонд „Земеделие“.

Зад атаките към Иван Иванов съзираме скрити интереси, желаещи да запазят статуквото, свързано с ограбването на държавни и европейски ресурси.

Корнело, Корнело, тъй кат стане, тъй стана!

Според Корнела, на която и „беше отнета демокрацията“, но пък и бе дадена приватизацията, СИК вероятно е благотворителна организация.

А лъжата я няма за нищо!

Ето го Иван Иванов „неподкупния“:

Afera.bg

«