« Върни се назад Публикувано на 07.03.2022 / 16:06

КОРНЕЛА & КИРО НЕЗАБАВНО ДА ОТГОВОРЯТ КАК БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ СТРЕЛЯ В УКРАЙНА!

На 16.02. предупредих, че очаквам наше оръжие да се окаже в Украйна и да бъде използвано от украинската армия срещу Русия или срещу украински граждани, в самообявилите се републики Донецк и Луганск. Посочих и възможните източници. Единият е Афганистан. Там САЩ “заряза” огромни количества оръжия, в това число и българско производство, без абсолютно никакъв контрол – с възможност да бъдат пренасяни, също така неконтролируемо, до различни точки и най – вече до Украйна. Вторият възможен източник е Пентагонът.

Това са много лесно проверими версии. Просто междуведомствената комисия трябва да направи проверка, какво е продавала през последните месеци и кой е получателят. От снимковите материали, със заловеното оръжие в Донецк, които за кратко пробиха в “демократичните” ни медии, много ясно ще се види – кой е купувал наше оръжие и е въоръжавал Украйна, за да задълбочи войната между двата братски народа.

Мирът е единственото решение. Няма алтернатива и усилията ни трябва да са насочени към установяване на мир, а не към въоръжаване, на която и да е от двете страни.

Румен Петков

Бележка на АФЕРА: Корнелия Нинова & Кирил Петков да не се правят на ощипани! И незабавно да кажат как българско оръжие стреля в Украйна!

«