« Върни се назад Публикувано на 08.03.2023 / 13:35

КОРНЕЛА ЗАВЕДЕ ВТОРО ДЕЛО НА ВАСИЛ ПЕТЕВ! АМА ВИЕ, ГЛУХИ ЛИ СТЕ, БРЕ?! ЩЕ ПЛАЩАМЕ ЩОМ СЕ НАЛАГА, НО НЯМА ШАНС ДА ВИ ГЛЕДАМЕ СЕИРА И ДА СИ ТРАЕМ! АЛО, ЗАРКОВ ПЛЯМПАЛОТО, „ЗАЩИТА НА ЖУРНАЛИСТИТЕ“, А? ТУЙ Е ТВОЯТ ПАРТИЕН ЛИДЕР, БЕ, А ТИ МАЗМАНТИЙСКАТА – ХЕМ ТИ Е ВЪТРЕ, ХЕМ ТИ Е ОТВЪН!

Първо да отбележим как правосъдният министър на Румен Радев – амбициозното плямпало Крум Зарков се пъчи смехотворно:

„..Зарков запозна председателя на АЕЖ Ирина Недева, колегата ѝ Иван Радев и изпълнителния директора на ПДИ адв. Александър Кашъмов с напредъка на работната група по предложението на ЕК за изработване на директивата относно защитата на лицата, ангажирани в участието на обществеността, от стратегически съдебни производства. Той ги уведоми, че вчера в Брюксел се е провело 9-тото заседание с участието и на български експерти от Министерството на правосъдието. Позицията на българската страна е, че е необходимо изработване на мерки за подобряване на защитата от неправомерни стратегически съдебни производства срещу журналисти, защитници на правата на човека и други лица и организации, ангажирани в своята дейност с участието на обществеността.“

Ало, Зарков Плямпалото, „защита на журналистите“, а?

Ама ти, мазмайнтийската, хем ти е вътре, хем ти е отвън! Корнела е ТВОЯТ ПАРТИЕН ЛИДЕР, ТИ, ЗАРКОВ СИ В ТАЗИ ПАРТИЯ – БСП, ЧИЙТО ЛИДЕР ЗАВЕЖДА ДЕЛО СЛЕД ДЕЛО СРЕЩУ ЖУРНАЛИСТИ, И ТИ, ЗАРКОВ, НЕ НАПУСКАШ НИТО ПАРТИЯТА, НИТО КАТЕГОРИЧНО И ГЛАСНО СЕ РАЗГРАНИЧАВАШ ОТ КОРНЕЛА!

А не го правиш, мамино амбициозниче, защото подмолно се чудиш как да оглавиш БСП по заръка на Зеления си чорап!

Журналисти ще браниш, нещастник!

На 12.02.2023 АФЕРА публикува:

А Корнела /БСП/ завела второ дело срещу Васил Петев. Тоя път с иск за 24 000 лева, общо за двете заведени дела – искове за 54 000 лева.

Ама вие, глухи ли сте, бре?!

Пак ли трябва да повтаряме, че ще плащаме щом се налага, но няма шанс да ви гледаме сеира и да си траем! Ай, гиди, мушмороци!

Лично аз съм много разтревожена за менталното, психическо и психиатрично състояние на Корнела /БСП/. Тая жена от толкова преживяни „болки и страдания“ как въобще ма’а гащи да прави изборна кампания, след като иначе „сама си говори“, не спи и има тремор от истерия, че някой пишел ли, пишел за нея?!

Как, кажете, има време тази жена да търчи по избори, след като заедно с авера си Калоян Методиев по цял ден и по цяла нощ мислят де кого ще осъдят за да захлебят някой лев?!

Явор Дачков вече има заведени 4 дела от този виртуозен „тандем“, Васил Петев дотук я е докарал до две дела пак от същия „тандем“, а доколкото ни е известно Корнела /БСП/ завежда дело след дело на всеки, който покаже, че тя не е „росна ливада“.

Виж сега, Корнело! Да ти го кажа в прав текст, щото очевидно от метафори вие двамата с Калоян М. не разбирате!

Единственото, което постигаш с тези съдебни упражнения е, че ставаш от смешна още по-смешна.

Това знаеш ли на какво ми прилича?

Седнала една мома до неизчерпаемия кладенец, откъдето гребе, минал някой покрай фустата и, напил и менците, а тя, не стига, че изобщо се намерил някой да и напива менците, вместо да се радва, че изобщо на някой му се иска да и напие менците, пищи като врътлива: „Бъркат ми под фустата, бе, ще ги съдя!“.

Понякога, Корнело, ако питаш мен, хубаво е някой да ти надникне под фустата, че да се освестиш, колко си заменима.

Иначе, завеждай дела, баш ни брига!

Изобщо, всички намкьори, завеждайте дела, щом това ви носи известен /душевен/ оргазъм в семплото ви комплексарско битие, на нас ни е през оная работа, защото Истината ни е по-важна и не клякаме пред никого, камо ли пък пред Корнела & Калоян.

Да се опериш на Васил Петев & Веселина Томова води единствено до къде, до къде, бе, драги ми смехурковци? Ами … до дъното на кладенеца.

П.П. Поздрави и на Генадий Атанасов, дето още се пъне да ме съди мен, той пък щото изобщо, ама изобщо нямал нищо общо с нарко бизнеса. И той, милият, още не е разбрал, че който тръгне срещу мен, без значение от резултата на каквото и да е съдебно решение, все си е подписал присъдата.

Хайде, бакалъм.

Веселина Томова

«