Публикувано на 05.07.2022 / 9:43

КОРНЕЛА, ДЕТО НЕ ПРЕЧИ НА ДЕПУТИНИЗАЦИЯТА. НА ТАКИВА НА УЛИЦАТА ИМ ВИКАТ: „ИЗМЕКЯР“!

Атанас Атанасов по Нова телевизия:

БСП НЕ пречи на депутинизацията.“.

А сега, Корнело, излез и покажи на тия хора колко точно си алчна за власт и нещо друго!

Простото Киро изгони в нарушение на всички закони и процедури 70 руски дипломати и ти УЖ изпищя, но само заради дърварския си пиар да спасяваш окончателно занулената от теб партия БСП. И въпреки извършеното от Простото Киро прегърната с него и Кокорчо ще правиш ново правителство, точно с тия, дето изгониха руските дипломати, срещу което УЖ рева.

Атанас Атанасов изрича, че „БСП не пречи на депутинизацията“ и ти мълчиш като росна п….а, а ако нещо все пак изречеш, пак ще е заради дърварски пиар, и ПАК ще се прегърнеш, както го правиш постоянно, с депутинизаторите от ДБ и „Малкия Атанасов“.

На такива, като тебе, драга ни, Корнело, на улицата им викат: „Измекяр!“.

ИЗМЕКЯР!

Afera.bg

Карикатура: Ивайло Цветков

Коментари 19 за
“КОРНЕЛА, ДЕТО НЕ ПРЕЧИ НА ДЕПУТИНИЗАЦИЯТА. НА ТАКИВА НА УЛИЦАТА ИМ ВИКАТ: „ИЗМЕКЯР“!”

 1. ПР, трънки. Важни са кинтите, сега и е паднало да дои колкото си иска.
  Но както казал народа: „Ковчег джобове няма.“

 2. Добре е „Дай България“ и „БСП“ на корнелата да се обединят. Така може да влязат в следващия парламент (ако шефовете на тези партийки смятат, че може пак да падне кьоравото).
  И без това между тези партийки няма съществана разлика е, само малко в приказките за пред електората, но пред кураторката на републиката и пред тези, които дават папото са напълно еднакви.

  1. Нали са се обединили за селски местни избори? А нищо не им пречи на бeceпето да се обедиянт овното с гepберите и с дeпеceто. Не че не са го правили преди. Дето има келепир, там са обединенията.

 3. Колко ли коварство е необходимо, за да се завоюва любовта на публиката.
  Феликс Кривин

 4. Абе къде се загуби Кольо Кашкавала ,никакъв го няма да каже за дядото монархо фашиста и за мама и тате крайно левите комунисти членове на БКП . И накрая отрочето Венсеремос прегърнал демократичните либерални идеи все едно е хванал на дървен хуй .Със главен негов любим герой чорловото бостанско плашило Бобито Джонсъна .

 5. КУРнелинка се е разкрачила и на никой не отказва щом е за кокал, няма България, няма БСП, върти далавери и се дупи и на надрусаниоте хЪЪЪрвардци и на розовите гащници – малкото пуделче Наско и оня алан коло Ристю .
  А около нея помияри скимтят от радост, че пак ще има кокалче .

 6. Сини и червени комунисти в официална прегръдка. Всички са от едно котило, така че ще се разберат. Всеки ден си мисля, че БСП и ДБ са ударили дъното и няма повече накъде да падат. И всеки ден трябва да си променям очакванията. Ако избирателите на Гнома и Ниновица все още не са разбрали, че идеологията е за отбиване на номера, а водещ е партийният и личен интерес (власт и пари), то това не говори много добре за тях…

 7. До всички депутинизатори и антикомунисти!
  Ха върнете се малко назад – само два,три месеца бе тъпанари хамави и си спомнене дали имаше случай в който Путин да отговори с „пас“ на съвсем дребни в сравнение с нашата, закачки. От вчера се говори , че ще изгори шведите и фините. На германците съдбата е ясна – тотална промишлена криза. Но има и нещо по-зловещо. Отговорът на руската мечка на изгонването от България щял да засегне не само България а Евросъюза в цялост! Да не стане така, че преди Франция и Италия, България да се окаже отвън този съюз – само че изгонена!

 8. Газът ще идва от евроатлантическата тръба на Кир4у, петрола от депутинизираната п*тка на Курнелк@, а хляба ще е от Банкя на Боко Тиквата.
  Радвай се , народе и затваряйте буркани с каквото ви падне – костилки от череши, листа от ягоди и кори от дини и пъпеши!
  Глад иде и си помислете, чий х*й(чия п*тка) ще ближете зимъска?

  1. Ей ненормален идиот отивай на майка си у вмирисаната на развалена риба тръба ,че умириса тук форума .Да ме прощават останалите жени че обиждам органа от който започва животът на човека . .

   1. Замълчи, пи6колапачо, че от устата ти се носи зловонието на к*ровете на мъртъвци-комунисти, които си обслужвал.
    Стар минеt4ия си, ОФ и мястото ти е в гробищата.

 9. Маман Корни акционерката и жриците на промяната , Кики Тъпото, Асен Измамника, Христо корема, страдат от ужасен глад за влас, пари и постове.
  Комисионните си ги вземат редовно , договорки със задкулисието на задната седалка на автомобила на Бобоков и Прокопи смотаняка.

 10. Циганин шари с количка из идеален център Варна и продава прясна риба. СПРЕТЕ ГО, ЗАЩОТО ОТ ТАЯ РАЗВАЛЕНА ВМИРИСАНА РИБА МИЛИОНИ ХОРА МОЖЕ ДА ИЗМРАТ.

 11. 04.07.2022, 13:07
  Цена на газ в Европе превысила $1700 за 1 тыс. куб. м

  „Впервые с 10 марта стоимость газа в Европе превысила $1700 за 1 тыс. куб. м, следует из котировок британской биржи ICE. После начала торгов средняя цена на газ в Европе увеличилась приблизительно на 8%.“
  https://www.kommersant.ru/doc/5446384?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop

 12. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

  Васко кръпката пееше:комунизмът си отива , спете спокойно деца.Как ще си отива , като въобще не си е тръгвал.Вижте ги тези от ДагиеБъ, комунист до комунист , мила моя майнольо.То не е бойкикев ,вехт , кърваво червен комунист, то не е джуджето-лилипут гнома,агент доносник , иван костов и другите изроди от ДагиеБъ.Това са вехтите ,кървавочервени комунисти-дядовците и бабите.После идват бащите и майките , които ебаха мамата на България.Свинята курвелия лъжинова импексова,прасето замфиров ,идиота стоте баджанака свиленски,плюнката смилов , гуци-гуци гуцанов,детмага божинката и още цяла плеада неокомунисти.И върха на черешката младите либералкомунисти децата и джендървнуците от пппп-тата нпо-тата,бодри наследници на дядовците и бащите комунисти -изедници на народа български.Те , които биеха и избиваха българи за да се пишат македонци,които затриха българската интелигенция по лагери и затвори ,които криеха от народа аварията в Чернобил а те ползваха чиста и не заразена храна,промиваха мозътие на поколения българи.Само смърт на всички български комунисти ще спаси БЪЛГАРИЯ.

 13. ми що повече се занимаваме с курнела – родена мастия – генно мастия – ша умре мастия; поколението и мастийско
  зловредна предателска геноцидна за народа

  1. ami звучи доста логично и възможно; ако сме живи ще видим; ама добро не идва де; трябва да си наивен оптимист за да си мислиш че ще ни се размине лесно от сатаниските планове

 14. Аз със Депутинизацията не знам какво става,ама е крайно време в България да се проведе масова деПУНТизация !
  Много пунтьори,бе,много нещо…
  Пунт след пунт …Пунта мара манекени…

  Венсеремос.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *