« Върни се назад Публикувано на 03.02.2023 / 21:01

КОПРИНКОВ НЕ ШЕТАЛ ЛИ?! АЙДААА, ПОЧНА ДА ТЪРСИ КАПИИТЕ ВЪВ ВАРНА ЗА ИЗБОРИТЕ, ВМЕСТО ДА СЕ ОБЪРНАТ ДВАМАТА С УЗУНОВ КЪМ АПТАЛИНА „ЧЕСЪН“, КОГОТО НАЗНАЧИХА ЗА ШЕФ НА ОД -МВР ВАРНА!

Министерският съвет прие решение за подготовката и произвеждането на изборите за Народно събрание на 2 април 2023 г.

Министърът на вътрешните работи следва да организира изпълнението на дейностите от компетентността на МВР във връзка с подготовката и произвеждането на изборите.

И понеже прочетохте как Николай Коприков нагло лъжеше в очите Веселина Томова на срещата с нея в Президентството как не бил кадрувал, как не познавал никого, как нямал нищо общо с пари и „пътя на копринката“, и понеже му обещах в прав текст, че когато някой ме лъже – става страшно, продължаваме напред.

Лака по лака, както казват сърбите, докато не дойде – прассс! – вземи това чекмедже и тия банкови сметки!

Докато президентът Румен Радев бляботи и рецитира баналности как се борели с корупцията, които водят до позиви за повръщане, Веселина Томова си върши работата на терен и излавя … капиите на Копринков във Варна.

А той, милият, понеже го е шубе да им звъни пряко по телефона, въпреки че го е  правел досега, вече прати емисари тук за да уговарят капии как да не се допусне откъсване на определени партии напред в резултата на изборите.

Същата Схема се прилага вече и в София и Пловдив, освен във Варна.

Същият Копринков, който заедно с Пламен Узунов, назначиха един некадърен позор за шеф на ОД -МВР Варна с прозвищата „Пингвина“/“Чесъна“, не се обръща към същия „Чесън“ да свърши работата по изборите, излавяйки схемите за купуване на гласове, а започва да праща емисари да се срещат с местни лица за да бъдат спрени определени партии. И се обръща към лица, които „могат да свършат работата“, вместо да разчита на назначения от тях „Чесън“ като полицай №1 на Варна.

АФЕРА разполага с доказателства за срещите и посланията на Копринков.

Вие, разбирате ли, за каква „организация по изборите“ става въпрос от страна на „държавата“, както ги реди Румен Радев?!

Вие, нали прочетохте разговора ми с Копринков, в който той непрекъснато плещи, че няма нищо общо с нищо – нито кадрува, нито взима пари, нито има власт, нищо не прави и никого не познава?

Еее? Румен Радев?!

Отговори на АФЕРА в прав текст – защо Копринков не разчита на „Чесъна“ си като шеф на ОД на МВР Варна, а праща емисари във Варна при определени капии, за да вършат „черната работа“ с цел недопускане на високи резултати от страна на определени партии!

АФЕРА алармира ДАНС незабавно да постави на външно и на подслушване нищоневършещите „секретари“, които така ахмашки шетат вече из Варна чрез посредници, че и последният левак, ако има техническия ресурс на службите, ще ги хване за три дена, че и по-малко.

АФЕРА продължава да е на терен. Както го казах в очите на Копринков, неведоми са пътищата Господни, ами ако ви закова?!

П. П. Апропо, Копринков, МЕЧ тръгва за местните избори през есента, а нали знаеш, че в МЕЧ съм аз, а да те видим как ще ми избягаш, шетайки с тоя и оня „за изборите“ „комплиментарно“!

Хайде, бакалъм!

Веселина Томова

«