« Върни се назад Публикувано на 02.02.2023 / 11:33

КОПРИНКОВ НЕ КАДРУВАЛ?! НАГЛОСТ И ГЬОНСУРАТ! ЛИЧНО ТОЙ РАЗНАСЯШЕ ПАПКИТЕ СЪС CV-ТА ЗА ШЕФОВЕ НА ВиК ДРУЖЕСТВАТА! АПОСТРОФИРАХ ГО ПРЕД МИНИСТЪРА, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО ЗАДКУЛИСИЕ КАТО ПРИ ПРЕДИШНИТЕ И БЯХ УВОЛНЕН!

На 01.02.2023 АФЕРА публикува:

––-

Привет, г-жо Томова!

След срещата Ви с Копринков, само мога да кажа … НАГЛОСТ и ГЬОНСУРАТ. Нищо не знаел, не кадрирал … При предния служебен кабинет през 2021 г. в МРРБ лично той разнасяше папките със СV-та за шефове на ВиК дружествата. За което на една от срещите беше апострофиран от мен пред министъра (тогава Комитова), че това е същото задкулисие като при предишните … и се наложи да си тръгне сконфузен с папката. Няма да му забравя тогава малките присвити очички под запотените от гняв очилца.

На следващия ден дойде пак, за да настоява пред Комитова да бъда уволнен. Тогава не успя, но сега при Шишков ме уволни още на втория ден!

И не бил кадрирал, а?

А това, че не познава някои от тези със СV-та е вярно. Но знае, кой му е дал CV-то. Затова и кадрите са им такива – непроверени, некомпетентни …, но наши хора, на наш човек. Златни кокошки!

Не се чувствайте унизена, че му отидохте на крака за една безсмислена среща. Унизеният е той, заради поведението си на срещата!

Този свят е за смелите!

Тодор Стоянов

Бивш Директор на Дирекция „Държавна собственост“ в МРРБ

Бележка на АФЕРА: На първа съдебна инстанция Тодор Стоянов вече е спечелил делото срещу уволнението му.

«