Публикувано на 22.07.2020 / 14:27

КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!:

Вече документирано: контролираната от Борисов КПКОНПИ предприе скандално ощетяване на българските граждани с 1 милиард лева

Както Афера предупреди, КПКОНПИ действително е поискала вдигане на запор в полза на държавата върху Виваком на стойност 1 милиард лева по делото за конфискация срещу Цв. Василев.

Запорът обезпечава претенция срещу Василев за конфискация на активи за над 2.2 млрд. лева.

Цацаров очевидно изпълнява поръчка, като лишава България от обезпечение и действа в частен интерес – за да могат Спас Русев, братя Велчеви и руската ВТБ да получат едни огромни пари от продажбата на Виваком – които иначе биха влезли в държавния бюджет.

Осъзнавайки, че действа против държавния интерес, Цацаров дори не е имал смелостта да подпише сам искането за вдигане на запора.

Ощетени са всички български граждани.

Запорът е единственото ценно обезпечение, което дава шанс на данъкоплатците да си върнат поне частично онези 3,5 млрд. лева, които всички ние наляхме в КТБ.

Дори държавата да спечели съдебното дело за конфискация срещу Цветан Василев, тя вече няма да има какво да конфискува в полза на бюджета, защото Цацаров междувременно я е лишил от обезпечение.

Вдигането на запора е условие продавачите Спас Русев, братя Велчеви и руската ВТБ да получат едни огромни пари – за сметка на България и всички българи.

Защо държавата предпочита частния интерес на продавачите пред своя и този на гражданите?!

Когато в горните действия няма правна и икономическа логика и институциите действат срещу държавния интерес е ясно, че става въпрос за корупция на много високо ниво.

Знаем КОЙ избра Цацаров за Главен прокурор и КОЙ го избра за шеф на КПКОНПИ. Борисов носи пряка отговорност за действията на Цацаров.

Далаверата демонстрира обвързаността на Борисов с руски и корпоративни интереси. Той ощетява България, за да може една руска банка да спечели.

Г-н Борисов, колко струва „пълният съпорт“? Защо тези 1 млрд. лева да не влязат например в бюджета на НОИ за обезщетения при безработица, или пък за изнемогващата система на здравеопазване? Или пълненето на чекмеджетата е по-важно?

Afera.bg

КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!

КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!

 

Коментари 37 за
“КОНТРОЛИРАНАТА ОТ БОРИСОВ КПКОНПИ СЪС СКАНДАЛНО ОЩЕТЯВАНЕ НА ГРАЖДАНИТЕ С 1 МИЛИАРД ЛЕВА. КОРУПЦИЯ НА НАЙ-ВИСШЕ НИВО!”

 1. Икам пак да чуя как Олигарски е виновен, моля. Толупи-толупи тюфлеци и балъци ша ви цакат- докато света се върти. Борисов 4 идва.

 2. Мисля,че не е само милиард.Още доста милиони и за съда като такса 10%

 3. УСПОКОИТЕЛНО – РАЗВЕСЕЛИТЕЛНО !

  Няма леви , няма десни,
  Педерасите са бесни,
  Три педала и едно курве,
  Всичко с нас до тука бе .

  Писахме, викахме, писахме на тримата глупака и на девет милиона мишленца, че с педераси, курви и евнуси, власт не се сменя, но простотията е по рождение.

  Сега четиримата си направиха реклама на голите гъзове, колко са секси, ще забогатеят в порно-индустрията, ние ще продължим да търсим нови глупаци, да ни поведат , към следващото порно .

  Едно време, едно соросоидно курве Моника Люински и тя умна и красива, направи свирка на САЩ президента – Бил Клинтън и стана милионерка с това софт-порно, същата тази СОРОСОИДНА банда на Хилари и Клинтън сега си направи масово хард-порно и с нас .

  Три педала и едно курве,
  Всичко с нас до тука бе .

  Кино, вино, пачки, пищоли, кюлчета, злато, бунтове , стачки, съд, адвокатура, прокуратура се върти около .. КУРА.

  Така било е, и така ще бъде . Генетиката е непобедима .
  Простотията пак победи !

  Е, остава ни надеждата да намерим добри генетици да ни помогнат .

  ТОВА НЕ СА ПОЛИТИЧЕСКИ ПРОБЛЕМИ . ТОВА СА МЕДИЦИНСКИ , МИКРО-МОЛЕКУЛЯРНИ .

  КЛЕПТОМАНИЯ . Има антидот (противо-отрова) против нея, да съберем пари, да накупим сто-двеста тона и пръскай, пръскай с пет-шест дрона, пръскай, пръскай отгоре над тези паразити и това е.

  БЪРЗО, ЛЕСНО, СРЪЧНО ! УМНО И КРАСИВО . Без бунтове, без стачки, без глупаци и глупачки .

  Да заложим на науката, да заложим на новите технологии.

  А за парите, не ревете ! Що не си ги правите ?

  Вече десет години Свободните гробокопачи на капитализма си правят парите сами – биткойни (крипто) валутите .

  Е, те това ще съсипе Световната Банкстерска-Соросоидна система . УМЪТ !

  Предлагаме андидот (противо-отрова) против Клептомания, от вълшебните биотехноложки и копачки за (крипто) валутите , барабар с най-евтините слънчеви панели, да си правите без пари тока за тези копачки и окси-водородна инсталация за хептен безплатен ток .

  Предлагаме и мини биореактори (мушкате ги до бойлерите в банята) , та да си правите дома всякаква храна, включително и ТРЮФЕЛИ, може да си правите с тях и всякакви антибиотици – против Ковиди, против Грипове , пневмонии , алфа-, бета- и гама- интерферони (съставна част от „Елексира на Младоста”) и всичко щото се сетите .

  Не е по-сложно от правенето на вино .

  Какво се косите ? Всичко е измислено . Всичко е готово .

  И да си гледаме голямия Биг Брадър :

  „АБДАЛИТЕ СРЕЩУ ОЩЕ ПО-ГОЛЕМИТЕ АБДАЛИ” „

  с уиски и пура в ръка .

  Няма корупция, няма мафии, няма министри, кметици, политици . ДА ГО ДУХАТ !

  Заложете на българските учени !

  Търсете българските биотехноложки, първия випуск, най-добрите, с гарантирано качество . Търсете българското .

  ГЕНЕТИКАТА Е НЕПОБЕДИМА .

 4. Гешев ади бе то бъка от престъплемия на дебелата свиня Цаци. Ти главен прокурор ли си или нещастник?

 5. Мръсни нагли гадове, мазни, дебели, безформени тулупи, желая ви да ви преседне и да се задавите с откраднатото. Но понеже сте мутри и няма да разбверете, ще ви го кажа народно му: Да пукнете дано, да се затрие рода ви и по болници и лекари да ги харчите и файда да няма, бавно да гаснете, така както обрекохте на мизерия и отчаяние, стари, болни и деца! Амин!

 6. 1 000 000 000 000 пари са много пари,ама в реката от изненади плуват и не малко крокодили-чавдарчета и пионерчета ,забравих да кажа бивши ,от мойто време ,де …
  Река от нули … все с някоя друга цифричка преди тях…плуват и крокодилите ги налапват…синжир от нули,след синжир от нули,след синжир от нули… все пара.

  А бе ,да не се окаже ,че комаржиите са по-добри протестиращи от стругарите и кранистите в тая държава,а…

  Една патка казала- Паун ма мамо измъти,патка ше съм грозна ама ше се преобразя …някой ден …

  Няма нито една причина да кажа на децата,че се гордея от ДНК-то си …
  Те и без това пеят и фърлят гюбеци- Научи ме тати,милиарди да крада …
  Изтървана работа,,,

  п Пис

  Да ви кажа ли резултата от срещата м/у Пулев и Джошуа ?
  А м/у Пулев и циганина от катуна Тайсън Фюри ?
  Или резултата от срещата Хр. Иванов и плажа в Росенец ?

  Венсеремос.

  1. Защо искат оставката на Радев редом с Борисов и Гешев?
   Политически инфантили- това са.

  2. Не са само те, и от БСП отсвириха протеста, „свободната“ им вече купена телевизия вече не предава протеста на живо, и нещо критиките им замряха, явно Станишев, Добрев и Гергов, са поели контрола над БСП.

   1. Десните не си струва да се обсъждат /десни от леви семейства/. Подкрепата за тях винаги е била минимална. Няколко софийски квартала и толкоз! Пък и дядо Сорос няма да е вечен.
    А левите нали щяха да местят Бузлуджа в София? Няма да е лошо, ако успеем да се съберем повече хора, дори и да не сме от Бсп. Обаче някой пишеше, че от властта заплашвали транспортните фирми, за да не превозват симпатизанти. Най-добре да попитаме „оракулката“ Херо за коя дата са предвидени следващите протести и колко ще продължат!

   2. АМИ АЗ В МОМЕНТА ГЛЕДАМ ПРОТЕСТА ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА НА БСП ….ОТ 2 ЧАСА ГО ПРЕДАВАТ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ …. ТИ НЕ ЗНАЯ КАКЪВ ТЕЛЕВИЗОР ИМАШ, НО ЯВНО НЕЩО НЕ Е В РЕД ПРИ ТЕБ

   3. ОСВЕН ПРЕДАВАНИЯТА НА ЖИВО НА ПРОТЕСТА СЪЩАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА БСП ИЗЛЪЧВАТ И ПОВТОРЕНИЯ НА ПРЕДНИТЕ ДНИ НА ПРОТЕСТА …ОБИКНОВЕНО ТОВА СТАВА СЛЕДОБЕД И НЕ СА РЕПОРТАЖИ А ПЪЛНИ ЗАПИСИ ОТ ПРЕДНИ ВЕЧЕРИ

 7. Тити пак рева днес следобед….. иска пари от феновете да помогнат. Със Сирака обаче разтрогнали старият договор за екипировка, и сключили договор с нов по убав човек, ма оня щял да ги съди по неустойки по договора…..

 8. БГ Държава може да почерпи от ДОБРИЯ МАФИОТСКИ ОПИТ
  Например когато Мексикански или Колумбийски НАРКОкартел ПРАЩА кораб с 20 тона БЕЛО струващо милиарди на пазара на дребно иска преди това в Мексико за временен VIPарест жената ,сина,дъщерите на Сицилианския или Неаполитански бос докато тече ПРАВИЛНОТО прехвърляне на кеша в правилната банка в Панама и кораба със стоката стигне безпроблемно до порта вНеапол
  Когато всичко е оке’й семейството на мафиота се прибира по живо по здраво обратно от Мексико в Неапол
  Каква ми е идеята за да се СПРЕ КРАЖБИТЕ и изтичане на ДЪРЖАВНАТА ПАРА натрупана от данъци към НОЩНИТЕ ШКАФЧЕТА на ПРЕМИЕРА,Фин,министър и аверите от приятелския ГЕПИ кръг на премиера трябва да се ДЕЙСТВА на същия принцип на МЕКСИКАНСКИЯ КАРТЕЛ
  Всеки който ИСКА да е ПРЕМИЕР,МИНИСТЪР,ЗА,МИНИСТЪР,КМЕТ от ГЕРБ,началник Митница трябва да се ПРЕМЕСТИ със семейството си жена ,деца,внуци в СТРОГО ОХРАНЯВАН ВИП ЛУКС КОМПЛЕКС от типа “ДЕЛТА ХИЛ“ м-у Перник-София или к-с “ЕСТЕ“ София ,комплекса охраняван от СПЕЦ части подчинени на армия и президент
  Семействата на ВИП заложниците управниции да е с електрони гривни/тип затворнически/ и да НЕ напуска страната докато МЪЖА-ПРЕМИЕР,КМЕТ,МИНИСТЪР е на ВЛАСТ
  Така ако някой министър ЗАБРАВИ едни 700 МИЛИОНА ЛЕВА НЕплатено ДДС от хазартен бос,пропусне РУСКИ ТАНКЕР с НЕдекларирано гориво в парк “Росенец“за 100 МИЛИОНА лева ,гербав кмет сключи НЕизгодна сделка Обществена Поръчка НАДхвърляща 4ПЪТИ пазарна цени,продаде без “да иска“ бг паспорти за 60 МИЛИОНА лева и си купи апартамент за 18 милиона лева в Париж или вила за 6 милиона във Барселона ,или построи ограда по бг-турската граница от ЕВТИНА ТЕЛ на цена на италиански мрамор вместо 40 милиона я построи за 200 МИЛИОНА лева
  Тогава веднага АРЕСТ за СЕМЕЙСТВОТО на министъра,премиера,кмета напълнил НЕправомерно нощното си шкафче с евро милиони докато НЕ върне липсващите в БЮДЖЕТА милиони
  След изтичане мандата например 4-5 ГОДИНИ на съответния премиер,кмет,министър от ГЕРБ или друга партия ако всичко е ОКЕЙ няма провинения и липси да му се осигурят като един вид награда 3000 лв пожизнена пенсия с която да изкара достойни старини а ако НЯМА имот като Горанов да му се осигури евтино общинско комунално 3 стайно жилище в квартал като Младост -4 София

 9. Христо Иванов иска от Борисов да стартира процедура за освобождаването на Иван Гешев

  ПОЧЕСВАНЕТО на НЕО-ЛИБЕРАЛИТЕ след КАФЕТО в САРАИТЕ…

  1. Елена Гунчева за протестите: Завой с чупка и към основата:

   Мутри – вън! Гешев е позор!

   „На някой нещо да не е ясно? Българският народ не се кефи на пърформанси, нежни революции, голи зад…ци с името на главния прокурор. Както и на знамената на ЕС, друга държава освен България, както и соросоидни изстъпления.
   Дотук нещата са ясни. Въпреки, че явно се пробва дали ще мине номерът. Явно няма.
   Партиите също осъзнаха, че ако се опитват да яхнат протестите, доста дълго ще стоят на празна ясла по изборно време.
   Затова сега – елегантен завой с чупка и да се върнем към основата на протестите:

   МУТРИ – ВЪН! ОСТАВКА! ГЕШЕВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА И ЗАТВОР!“

   С българските знамена, българският народ, без партийни принадлежности и без нежни отклонения.

   Б..й по мутрите, докато омекнат!“

  2. На „пикливия сайт“ пише, че Хр. Иванов бил в денонощен контакт с Борисов, едва ли не от ранни зори до тъмен здрач… Чак пък толкоз!
   Освен това прочетох нещо отвратително- „Уж битият от полицаи студент“… Това е за без коментар! (Пожелавам им подобен „уж“ побой и на тях!)

 10. Към днешна дата въпроса е само един. Ако някой ми предложи да стана национален предател,кое от двете да избера.Да умра от глад,или обратното. АЛИЛУЯ.

  1. Що за ограничено мислене.Според вашата логика,тези които, отказват да бъдат предатели умират от град.Ха ха.Смех в залата.

 11. 1 милиард? Та тази сума е смехотворна, защото е капка в морето от кражби на гърба на народа.

  1. Шепа малоумници се правят на богове, Господ да ги порази! каза:

   Капка по капка, вир!

 12. Да заведе дело, че управляващите ни ощетяват с действия и без действия, и за други неща.

 13. Сигурно защото иска да предотврати ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. .НАЛИ ПАК СЪС СЪЩАТА ЦЕЛ ПУСНА ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ДА ПРЕЛЕТИ РУСКИ САМОЛЕТ,ЗА КОЙТО ИМАШЕ СЪМНЕНИЕ,ЧЕ ПРЕНАСЯ ОРЪЖИЯ КЪМ СИРИЯ. НАЛИ ТОГАВА БОЙКО КАЗА,ПУСНАХ ГО,ЗАЩОТО ИНАЧЕ ЩЯХМЕ ДА СЪБИРАМЕ ТРУПОВЕ В ЧЕРНО МОРЕ. АЛИЛУЯ. ВЕНСЕРЕМОС.

 14. Негодниците действуват бързо – днес “ харизаха “ ( подариха ) и летище София !
  При това са много нагли!
  Българи,
  Тази вечер отново на площада!
  Излизайте масово на ПРОТЕСТ – не ги оставяйте да продадат и нас, най-накрая!
  Протести до дупка – ОСТАВКА на ПЕРСТЪПНОТО правителство на Борисов 3!
  Оставка на “ Гл. Прокурор “ Гешев – Мафиотската бухалка на Борисов и компания!
  ОСТАВКА ! ОСТАВКА ! ОСТАВКА !

  1. Понеже си тръгват и затова бързат да разпродадат и останалата част от държавата.

  2. Само от такса сигурност определена от Регламент 30 на ЕС, летище София печели около 60 000 000 на година, сещайте се за какъв грабеж става дума с тази „концесия“……За 10 години това са 600 000 000, само от такса сигурност, ами другите такси и плащания на оператора на аерогарата????? Гоод морнинг мутриленд…..

 15. Не „г-н“, не подхожда. А иначе Бойко търси пенсионна схема по примера на Герхард Шрьодер. Тъй като е с гадже от Инко и продава изкуствен интелект, Бойко няма да работи за Газпром, а в телекомуникациите, но пак за руснаци. Предстои да си завъди азиатско гадже, например от Huawei, за да извърти една хубава далавера от добрите времена на Инко – например да сложи с европейски средства централи за 5G от Huawei уж по израелски дизайн, брандирани като правени във Виетнам /пекински Виетнам/ да не дразни партньорите в НАТО като САЩ и Англия. Станциите ще са с автоматичен ъпдейт на руски адрес…. Нещо такова ще е.

 16. В реката от изненади в България плуват много нули и крокодили – чавдарчета и пионерчета .

  Мойто ДНК стадо е тъпо ма тъпо,хеле оня специфичния ми ген -индианеца хабер си няма от мобилни комуникаций…

  Изчислих ,че 1 000 000 000 000 лв. са някъде към 27 кубика пари.
  Няма да стане със шкафче ,трябва гарсониера …

  България е дойна крава,която никога няма да хване мастит,защото я доят редовно.
  Каца без чеп и държава без политици- родолюбци са като манна небесна за някои сериозни пиячи/пиявици/…

  Добре дошли в чакалнята !
  Някои са по-добре дошли,на ше видим …

  1. Като се махнат три нули може и да е вярно – не съм смятал, иначе няма толкова евро напечатано, вероятно /добре, че повечето пари са числа в компютър/, пък и нашият индианец е все още прислужник на трилионерите.

 17. Цацаров,Гешев,Борисов,Пеевски и Доган. Най-гнусните мафиоти.Съд,затвор и конфискация на всичко откраднато! А след тях и останалите.Да ги почваме

  1. Пропуснали сте Каракачанов, Валери Симеонов, Волен Сидеров и Марешки, както и Гергов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *