Публикувано на 20.07.2021 / 10:08

КОНСПИРАТИВНИ ВЪЛНЕНИЯ. „БЯЛАТА СТАЯ“ НА „ДОНДУКОВ“ 2

„Бяла стая“ на „Дондуков“ 2! От кого се крие Румен Радев?

Президентът Румен Радев се е обзавел с „бяла стая“ в сградата на президентството на „Дондуков“ 2. За сведение – така се наричат онези помещения, които са затворени за външния свят. Става въпрос за стая, в която няма прозорци, няма дори и електрическа инсталация, за да се гарантира в максимална степен изолацията и невъзможността разговорите на намиращите се вътре в нея да бъдат прихванати чрез подслушвателни устройства.

Същинска мания от подслушване била обхванала Радев през последните две години, след като се разбра, че е засечен да урежда по телефона старите си проблеми с назначаването на генерал Деси във ВВС.

Записът на нерегламентираната среща на президентския секретар Пламен Узунов с бившия митничар Петков Петков, който „АФЕРА“ публикува преди повече от месец, ясно показа параноята от подслушване и на хората около Радев. Узунов взе телефона на събеседника си и ги запрати да се „зареждат“ на масата, на която договаряха кадрилите в митниците.

Въпросът е с кого толкова тайно има да се среща и да си говори Румен Радев?! Нали уж е за прозрачност?! От кого се крие и защо „лични“ гости на президента са принудени да се срещат с него в „бялата стая“ на „Дондуков“ 2? Там ли се взимат решенията – кой, къде да бъде назначен или кой да е следващата мишена на кадровиците на льотчика?!

Колко пъти в същата „бяла стая“ Радев се е виждал с Бойко Рашков в последните два месеца? Викан ли е в „бялата стая“ преди десет дни и Янаки Стоилов? Водил ли е преговори за бъдещо правителство във въпросната „бяла стая“ Радев и с кои кандидати за бъдещи премиери? И там ли прави оперативките с най-близкия си кръг – Митко СМС-а и двамата си „градски“ кадровици.

Няма лидер в света, който да е изпаднал в параноя и да е изкарал дълго на власт, освен чрез диктатура. Примери в историята да искаш. На 9-ти юли миналата година, когато вдигна юмрук, едва когато видя тълпата под прозорците, вярно ли си закъснял за работа, щото спецотрядите били в президенството и си се уплашил, че са дошли за теб?! А вярно ли си искал да обличаш парадната униформа и с нея да приемаш овации на бъдещите „мутри“, дето те успиват, че вторият ти мандат е в кърпа вързан?

Калин Спасов

Бележка на АФЕРА: АФЕРА освети така наречената „бяла стая“ преди повече от половин година. Стаята е на „тавана“ на Президенството, в нея няма никакви мебели, няма дори столове. Ако вземе, че продължи дълго срещата с „поканения“, охраната носи два стола. Така поне беше, когато Радев готвеше „новия си проект“, от който после, стиснат за топките от янките, набързо се отказа, набутвайки куп народ, който работи за него тогава. Много ни е смешно това с „параноята“. Той и Боко Тиквата беше сигурен, че най-сигурното място е в резиденцията му в Бояна, ама дето се вика – все ще се намери една „Мата Хари“. Така и с Радевите конспиративни вълнения…

Коментари 14 за
“КОНСПИРАТИВНИ ВЪЛНЕНИЯ. „БЯЛАТА СТАЯ“ НА „ДОНДУКОВ“ 2”

 1. Пансион за помияри, треторазрядна оперна певица в една стая наблюдава слънчевото затъмнение, пътника Радев, пътища за никаде . Говорят за времето, за сезоните , изпаднал в една рутина и не забеляза че времето за запаса наближава. Асистент-оператора Узунов има прекрасно сопрано от устните упражнения ,женския фалшив глас е алт със своя господар. 3 та симфония през следващия програмен период, клавирни вариации на уво 2021.

 2. Навремето един самозабравил се министър-председател точно от тая мания и достатъчно самозабравил се ги привиквше министрите си в джакузито си по пешкири, тоя в бели стаи, е няма такъв цирк честно! Жалкари! Повръща ми се!

 3. Тия не са у ред, наистина си мислят, че нещо зависи от тях, какви жалки слуги са на посолствата не е истина?!

 4. Тодор миризливия пак щял да реже глави, ще ми одрежеш на долната патка главата, но май обича да лапа рязани фалоси. Гласовете на резците от смесените райони отидоха при палячовците, клоуни и смешници от ИТН и спечелиха с измама!

 5. На Мунчо Гадев, повече известен като Шпаклата, като на бивш шапкар требе да му се препоръча да се крие не по разни бели, черни или пембени стаи, ами да вземе да се скрие направо в подводница – там е най-сигурно.
  Верно, че от 2011г. България не разполага с подводници, ама колко му е Мунчо да помоли своите американски приятели за една подводница!
  А най-смешното е, че колкото и да се крие Мунчо, накрая голия му задник(и увиснал чеп) лъснаха на онова срамното порно видео с двете ромски курвета.
  Точно с това видео янките го гепиха яко за мъдята.Смех.

 6. Бачо ви Кольо си води секретните разговори с партньорите в басейна .
  Чисто голи !
  Много по-евтино и откровено е това нудистко събеседване.

 7. След Сараите на Доган, ЗАЙЧАРНИКА на БайХуйя в Банкя, Дж@мията на Уйчиндолската Мумия със сиво синкавата кожа демек Тенекиения Дворец в Левски-Г дойде ред и на Бялата Стая сиреч Тавана на Румен Фърчилото ..С такива пълководци у историята ке влезем! И в Космоса със СеверноМакедонците ще излетим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *