« Върни се назад Публикувано на 25.09.2014 / 13:39

„КОНСЕРВАТОРЪТ” БАРЕКОВ ЩЕ УПРАВЛЯВА „СИЛНО ЦЕНТРИСТКИ” С … ДПС. А БЕ, ТОЯ ПАДНА ЛИ ОТ ЧЕРЕШАТА?

Горе на черешатаНиколай Бареков навлезе в етапа на Цветан Цветанов и започна да кръщава „операции”. „Целта на „Операция Босфор“ е да се попречи на силно центристко управление с участието на „България без цензура“ рече и отсече Николай Бареков.
Бре!

Идеята е освен разкритите секции в Турция да се имитира голям брой празнуващи Байрама, които всъщност няма да влязат на територията на България. Въпреки това тези гласове ще бъдат служебно добавени и фалшифицирани в протоколите, както от ДПС, така и от Касим Дал и Реформаторския блок. Реално в България ще бъдат докарани не повече от 20 хиляди български паспорти, а по урните ще бъдат отчетени пет пъти повече“, заявява Бареков пред дежурната „радиоточка” на Недялко Недялков, която изобщо няма нищо общо с Делян Пеевски.
И още: „Блокадата която ББЦ ще извърши на 1-ви октомври на границата с Република Турция цели да попречи на тази мащабна операция. Заедно с това ще изпратим наблюдатели в Турция, Кърджали и Разград, където се очаква контролираният вот за ДПС и Касим Дал да бъде добавен в протоколите след приключването на изборния ден. Изводът е, че докато ГЕРБ печаташе фалшиви бюлетини, ДПС ще си отпечата фалшиви избиратели”.
Бареков продължава успешно да втвърдява електората на ДПС и комай ще ги докара дотам да бъдат втора политическа сила след 5 октомври.
Бареков обаче, обитаващ неубозданото си его горе на черешата, казва нещо напълно абсурдно: „Целта на „Операция Босфор“ е да се попречи на силно центристко управление с участието на „България без цензура”.
А бе, Бареков, можеш ли НОРМАЛНО да обясниш какво означава „силно центристко управление”?
Или блябосваш приказка да става.
След 5 октомври и на идиотите им е ясно, че в парламента влизат ГЕРБ – представящи се за десни, БСП – представящи се за леви, евентуално Реформаторския блок – представящи се за десни, ДПС – представящи се за либерали, апропо.
И пак с много евентуално – ББЦ, представящи се хем за центристи, хем за консерватори по Бареков в европарламента.
Та сега да видим къде Бареков вижда „силното центристко управление с ББЦ”?
Единствени от изброените, влизащи в парламента, клонящи към центризъм са … ДПС!
Тогава? Как някаква си там „операция Босфор”, каквото и да означава това в главата на Бареков, ще попречи уж на ББЦ, която е „центристка“ уж,  да управлява „силно” пак според Бареков с други центристи?
Та нали от изброените единствената, клоняща към центризъм, е ДПС?
Бареков, я иди, седни в ресторант „Маслинката” в столицата, викни по едно на Алексей Петров, на Ковачки, и на братята, и прати нишан на Пеевския. Уточни политическите понятия с кого ти пречат „силно центристки” да управляваш, защото единствената партия, която остава след изборите да не е нито лява, нито дясна, е именно ДПС.
После залягай в граничните бразди. Ама не се напрягай много, че да не вземе ДПС покрай упражненията ти за втвърдяване на електората им, аха-аха да стигне и ГЕРБ.
Afera.bg

«