« Върни се назад Публикувано на 03.10.2022 / 8:50

КОМПЛИМЕНТИ, БЪЛГАРСКИ ЛЪВОВЕ! ТАКА СЕ ПРАВИ.

Не им слушайте глупостите! Те изгубиха войната.

Единственият показател в тези поредни фалшиви избори провеждани под пълен евроатлантически надзор, който подлежи на адекватен прочит е избирателната активност – 25%.  С този пълен отказ за участие в манипулирани избори българите са на върха на ителектуалната пирамида в целия ЕС.  Няма по-интелигентен народ в ЕС, който да се ориентира толкова добре, когато бандити го лъжат, унижават и ограбват.

Комплименти, български лъвове! Така се прави.

А на вас, другари европейски лидери, ще ви кажа, че вече сте с червен картон. Вие сте корумпирани престъпници и вашите производни в страната ни са бандити, същите като вас. Номерът ви в тази страна няма да мине и тук никога няма вече да сте добре дошли. Българите отвориха широко очите си и няма да допуснат да бъдат ограбвани и унижавани от нелегитимна ваша власт чрез подкупени политици. Това беше края ви. Въпросът оттук нататък е коя от двете страни в конфликта ще купи въжето и първа ще го намаже със сапун.

Свински сапун.

===

Социолозите, политолозите и някои от журналистите взимат огромни пари, за да ви внушат, че живеете в демократична страна. Освен, че е демократична вие трябва да я възприемате и като част от „цивилизования свят“ и същевремено „партньор в клуба на богатите държави“. Всичко това е заблуда, която има за цел да скрие завинаги истината. А истината е, че живеем и умираме като улични кучета, ограбени сме като държава, нямаме бъдеще, надежди и мечти в територията, защото управлението е в ръцете на наши и външни престъпници облечени в политически тоги. Това е цялата истина!

Резултатите от престъпно проведените фалшиви избори трябва да ги четете така.

Хунтата ГЕРБ има подкрепа на 25% от 25% гласували! Вие преценете какво е реалната подкрепа на първата политическа сила! Нищожна. Трябва ли да обсъждаме другите в редицата? Коалицията на генерал Наско и другаря Христо Иванов „Демократична Украйна“  имат знаменитите 7% от 25%, което пък ги прави с рална подкрепа под 1% от имащите право на глас. Буквално ги подкрепя едно село в северозапада! С тази шеметна подкрепа те били „ключов политически играч“, който видите ли ще ни вкарва във война с Русия, ще изнасят оръжие за международни хунти от наше име и ще правят реформи в цялата държава.

Срамна работа.

И така. Легитимна власт в България няма при този процент на гласуване. Няма какво да се правят на интересни журналистите и социолозите. България иска справедливост, а справедливостта иска затворите да се напълнят с политици, магистрати и прочее бандитска гмеж, които носят вината за поредния грабеж.

Това е моят прочит! Истинския прочит.

Николай Марков

«