« Върни се назад Публикувано на 12.09.2017 / 16:53

„КОМПЛЕКС ЗА ЗНАЧИМОСТ“: А.ПЕТРОВ, ВМЕСТО БОЙКО БОРИСОВ: БАЩАТА ГРУБО СГРЕШИЛ, ЧЕ НЕ СЕ ОПРЯЛ НА МВР. БОЙКО НАЙДЕНОВ СТОЯЛ ЗАД ОТВЛИЧАНИЯТА…

алексей петров и бойко борисовИ вместо премиерът Бойко Борисов да се обади по темата за отвличането на Адриан Златков, в качеството си на принципал, както на МВР, така и на спец.службите, взе, че го „замести“ А. Петров. Нещо като „комплекс за значимост“.

Ето извадка от интервю, дадено от А. Петров пред агенция пик, която иначе никога и по никакъв начин няма нищо общо чрез собственика и Недялко Недялков с А. Петров:

„Алексей Петров: Аз съм на различно мнение. От личен опит знам, че професионалистите от системата на МВР си вършат много добре и съвестно работата. Мобилизиран е изключителен ресурс, така че критиките в тази посока са неоснователни.

Намирам обаче за груба грешка поведението на бащата на отвлеченото момче. Той не е съдействал на полицията и институциите. Ако го беше направил, ефектът щеше да е значително по-силен.

Кой е мозъкът, знаете ли?

– Човек на най-високо ниво. Имам данни, че може да бъде един бивш заместник-главен прокурор, ангажиран пряко с разследването на групата на „Наглите“.

– Кой? Да не би да имате предвид Бойко Найденов, бивш заместник главен прокурор и шеф на следствието?

– Да.

– Това звучи изключително сериозно и конкретно. Разполагате ли с данни и факти, за да хвърляте такава бомба?

 – Щом потвърждавам, значи разполагам. В по-късен етап ще кажа и покажа повече по темата.“ 

От казаното разбираме, че бащата на Адриан Златков е груб „грешник“, щом като не е потърсил МВР да намерят синът му. Щото, ако беше потърсил МВР или службите, нали се сещате, къде щеше да е сега синът му?! Отговор без никаква сложност.

А. Петров конкретно влиза с „бутонките“, назовавайки конкретно име за поръчител – Бойко Найденов. Което означава, според скромното мнение на АФЕРА, че няКОЙ отклонява умишлено вниманието от МВР, ДАНС и всички спецслужби. Защо? Отговорът също е без никаква трудност.

Защо точно А. Петров изрича точно това? Отговорът е също без никаква трудност за онези, които поназнайват някои нещица.

Все пак има и такива на тази територията, извън жълтакавите медийки, които не ядат доматите с колците.

Afera.bg

«