« Върни се назад Публикувано на 21.08.2014 / 23:17

Командосите на МВР пак се объркаха, влязоха и намачкаха невинно семейство!

спецполицайПоредната безумна акция проведоха от МВР, този път на Металурга. При акция за залавянето на трима от бандата на Главестия в Козлодуй командосите ПАК СГРЕШИХА адреса и погазиха грешен апартамент на служители в АЕЦ “Козлодуй”, пише в. 24 часа. Преди дни пак качулатите ПО ГРЕШКА разбиха дома на възрастно семейство в Оряхово. Сега сем. Иванови станаха жертва на МВР – думба-лумбата.

48-годишният Иво Иванов и съпругата му били още по пижами и закусвали. “Докато седяхме на масата, жена ми забелязала силуети на хора пред терасата ни на първия етаж, разказа Иво. – Първо си помислихме, че някой рови в строителните отпадъци отпред.” Мъжът решил да провери и докато отварял балконската врата, върху него връхлетели двама маскирани и въоръжени. С викове “Ти ли си Цветомир”, ченгетата набързо обиколили с оръжие в ръка целия апартамент. В една от стаите стресирали тъщата на Иво, която е със сърдечна операция. Без да се извинят, ченгетата бързо напуснали, след като не открили търсения мъж. Когато отишъл в РУ да подаде жалба, Иво Иванов с изненада научил, че издирваният Цветомир Златков има неговата адресна регистрация, пише още „24 часа”. Пред Агенция Блиц от МВР отричат, че имало такъв случай.

АФЕРА уточнява, че при подобни „акции“ качулатите получават адреса, който трябва да атакуват в последния моомент и той е дело на корифеите на „оперативната мисъл“ в МВР.
Afera.bg

«