« Върни се назад Публикувано на 28.02.2011 / 11:50

Командира реже главата на Лидера

 

 

Иван Костов минава за един от паметливите политици. Но в същото време очевидно смята народа за сбирщина от дебили. Костов е невероятно нагъл. Нима не беше точно Костов най-големият фен на Цветанов? Потупваше го по рамото. Кръжеше край него. Хвалеше го. Очевидно Костов е пълен политически безсрамник.

Командира винаги е бил страхливец. Страхът от такива като Трактора го накара да се шашка от куража на Цветанов да скочи на Петров с благословията на Лидера. Сега Костов се чуди на наивността на Цветанов. И маскира патологичната си отмъстителност заради отсвирването на кандидата на ДСБ за кмет на Варна чрез атаки срещу министъра на вътрешните работи.

Ей,  Костов, що не си спомниш шляканите усуквации – „Първанов е моят кандидат за лидер на БСП.”, защо не си припомниш врътките с такъв като Емил Кюлев, изпълненията с гейовете в МВР по линия на Чорни, Костов. Ти ли, Костов, не знаеш, че Цветанов е никой в голямата игра? Ти ли не знаеш за комбините между Лидера и Трактора? Ти ли не знаеш за участието на „гномченцето” в тази порнография?! И понеже знаеш, ще си платиш – избирателите ще те накажат.

В най-големите градове на страната ще разсипем шляканото ДСБ. Но във Варна ще го нулираме. Няма да има такава партия. Крайно време е боклуците, които ликвидираха СДС-Варна да си го получат. Ще го отнесат по пълна програма. И, ти, Костов, ще си получиш заслуженото – наследниците на Динковци, Славчовци, цялата гнусна гмеж ще бъде изрината.

Никакво значение няма дали Командира ще се договори с Лидера. Шефът на ГЕРБ отдавна не е недосегаем. Бедна му е фантазията колко хора от яростните му поддръжници във Варна не могат да го траят заради мръснишката комбинация с връщането на такъв като Петко Сертов-ДС и заради свалянето на шапките с Трактора. И никой вече не го жали заради рекета на Командира.

 

www.versia.bg

 

 

«