« Върни се назад Публикувано на 12.11.2014 / 19:25

КОЛТУКЛИЕВА ОЩЕ ЛИ СИ „ПАЧАВРА”? КОЛКО ПРАВИ 10 000 ПЛЮС 15 000 НА МЕСЕЦ?

Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева, която неистово иска да мине за журналистка, продължава с диагнозната си истерия да ругае от Падингтън, Великобритания, всеки, който и рече истината в очите. След като просташки долнопробно атакува Маргарита Михнева, врещейки като на Женския пазар, Веселина Томова – „аргументирано”, „биейки” я, че нямала деца, Колтуклиева днес е публикувала в сайтчето си, което чете вероятно единствено тя, ужасяващо мерзък текст срещу Кристина Патрашкова.

Онова, което е написала Соня Колтуклиева за Патрашкова е толкова олигофренско и отвратително, че няма нужда от никакво цитиране. Колтуклиева, която се пъчи с филъри, хилоуронова киселина и ботокс, вдигнал веждите и като на дебил, дори не може да бъде наречена клозетна махленка, защото и това е високо ниво за нея.
След като Колтуклиева бе изритана от Бойко Борисов, омерзен от клюкарщината и, наречена от нея „пиар”, Колтуклиевата изпадна в психо – делир. И запрехвърля комплексите, драмите си и незадоволеността си върху всеки друг, за да /си/ внуши колко е „значима”.
Колко да е значима една Соня Колтуклиева?
Толкова ли, колкото я нарече Красимир Гергов в ефира на Канал 3 преди години? Тогава Колтуклиева пак вместо „аргументи” „извади” „коз”, намесвайки дъщерята на Гергов. Пак мръснишки, просташки и злостно като селска пръчка на миризлив мегдан.
Красимир Гергов я нарече „пачавра” и „мърла”.
Колтуклиева орева орталъка, че ще съди Красимир Гергов и че дълго се лекувала при психиатър и психолог в Англия, защото не можела да понесе да бъде наречена „пачавра”.
Очевидно Колтуклиева още не се е излекувала. Още по-очевидно е, че изобщо не е съдила Красимир Гергов, което дава основание да я запитаме – още ли си „пачавра”, Колтуклиева?
Онова, което е написала днес екс „пиарката” на Бойко Борисов за Кристина Патрашкова може да напише само „пачавра”. Няма „журналист”, който да „оборва” някого с подобни „писания”, освен ако не е „мърла”, или дълбоко объркан човек с психо-проблем след изоставяне от лице като Бойко Борисов.
Същата тая Соня Колтуклиева обаче в продължение на година и повече не слизаше от тв ефира на най-големите телевизии и внушаваше, и пласираше, и бе допускана на формира обществено мнение. Правеше го пак неистово истерично, лижейки всичко на Бойко Борисов и ГЕРБ.
И когато най-после и Борисов вдяна, че тази „падингтънова” „квачка” му пречи фатално с избухванията си като в селски хоремаг и я шутира, тя запищя срещу всички, които описаха позора и едно към едно.
Колтуклиева, вместо с аргументи, плюе всеки критикуващ я с безумия, свързани с любовници, къпане, възраст, деца, мъже и всякаква мерзост, изсмукана от пръстчетата и с които пише сайтчето си, в което се подвизаваше с Моника Станишева, а после се прехвърли при „Бойко”.
Колтуклиева, колко прави 10 000 плюс 15 000 на месец?
25 000 ли?
От какво те е страх, че така злобно, като изоставена женка, квичиш срещу всяка журналистка, която ти зададе въпроса взимала ли си месечно 10 000 лева от Цветан Василев и от КТБ?
Взимала ли си 15 000 лева на месец от Бойко Борисов, респективно ГЕРБ?
Като журналисти задаваме въпроси.
А ти си длъжна да отговориш. Но не с отговори кой на колко години е и какъв цвят имат гащите му.
Колтуклиева има проблем, но по-голям проблем имат „големите” телевизии, които дават на ангро ефирно време на подобни „анализаторки”, за да пласират „пиарските” си глупотевини, за които им плащат хиляди левове. На черно. Без платени данъци.
Колтуклиева вероятно ще отнесе яко дело не само от Патрашкова.
Тази жена има обаче истинска нужда от психиатър, пък било и в Падингтън.
Afera.bg

 

«