« Върни се назад Публикувано на 30.05.2014 / 8:43

КОЛТУКЛИЕВА ДА ОЗАПТИ „ГЕРБ-ТРОЛОВЕТЕ”. БОКО-КОМПАНИЯТА В ИСТЕРИЯ: „РАДОСТТА ЩЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ ПРЕЗ НОСА. ЗАПИШЕТЕ СИ ГО НЯКЪ ДЕ”

 

Соня Колтуклиева трябва да внесе ред и успокоителни в редиците на истерясалите платени ГЕРБ – тролове, като Noveli Zareva, която както обикновено прекарва работното си платено време от ГЕРБ, пишейки денонощно коментари в сайта АФЕРА.

Един от тях гласи, по повод радостта обхванала България, заради присъдата над бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов, така:

Noveli Zareva ·
Цветанов се опита да вкара малко закон в тази държава, но свикналата на привилегии и недосегаемост червена секта реши, че законите са за другите. Не за нея! Радостта, която изпитвате сега, ще ви излезе през носа… Запишете си го някъде. Знаете, че нямам навик да ви подвеждам….тази гнусотия с Цветанов ще изпрати БСП на бунището на историята
.”

И като как ще ни излезе през носа, анонимни, платени мишоци на ГЕРБ?

С „Калашников” ли ще ни разстрелвате, ако се докопате пак до Властта?

Близо четири години видяхме „управленската ви мощ”, ядохме ви попарата, така че с какво ни плашите – че вместо арести, ще ни изтипосате по стадионите и лично Боко и Цецоу ще ни гърмят?!

Айде, по-леко я карайте.

И много поздрави на пиар –специалистката на Боко и компания Соня Колтуклиева.

Afera.bg

«