« Върни се назад Публикувано на 05.11.2014 / 11:55

Колтуклиева: Да, Веселина Томова, Бойко Борисов не ми вдига телефона; не иска да коментираме Владислав Горанов. Това радва ли те?

Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева, която била „свободен” журналист, ах, уоу, а пък ние не сме можели да приемем какво било това да си „свободен журналист”, призна, че Борисов е спрял да и вдига телефона, както още преди време написа АФЕРА. Колтуклиева реши да изнесе поредната „лекция” по „морал” в журналистиката на страницата си във Фейсбук, услужливо забравяйки колко жалка бе като търчеше от тв студио в тв студио, за да лъска с яростна неистовост „имиджа” на Борисов.

Ето излиянията на Колтуклиева:
Соня Колтуклиева:
На Веселина Томова и на всички като нея, които не са в състояние да приемат, че един журналист може да бъде свободен – ето какво ще им кажа: горда съм със себе си, че мога да се противопоставя на всеки властник; не ми трябва одобрението на никой премиер; не съм зависима от никаква власт.
Да, подкрепях Бойко Борисов, докато беше в опозиция. Правех го открито и аргументирано. И сега не съм тръгнала да го плюя. Но няма да мълча за Владислав Горанов. Влизането му в кабинета „Борисов“ означава широко да се отвори вратата към властта за Делян Пеевски. Който иска – да става съпричастен с това. Аз няма да им го спестя – написах го и на Борисов, и на Цветанов. Изобщо не са длъжни да се съобразяват с мен. Нито пък аз с тях.
Всеки друг министър би могло да бъде сменен пътьом. Но финансовият е почти невъзможно. Я си спомнете колко пишех и говорех за грешките на Дянков – Борисов го уволни дни преди да подаде оставка и после многократно признаваше, че Дянков е голямата му грешка. И сега ли искате да стане така, а?!
Бих могла да си затрая за Горанов, к’во ми пука. Ама няма. Лошо е за обществото. Стига вече Пеевски!
Контролира правосъдната система, като вземе и финансите – значи е завладял цялата държава.
Да, Веселина Томова, Бойко Борисов не ми вдига телефона; не иска да коментираме Владислав Горанов. Това радва ли те? За радост ли е това, питам?”
За сведение на Колтуклиева в Падингтън, АФЕРА ще припомни, че още на 14.10.2013 г. написа: „ЕКСЛУЗИВНО! СЕКРЕТНА СПРАВКА ВАДИ НА ПОКАЗ КАКЪВ НАТИСК Е БИЛ УПРАЖНЯВАН ВЪРХУ БИЗНЕСА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И КАК СА БИЛИ ИЗВИВАНИ РЪЦЕТЕ НА ПЕЕВСКИ.” И там описа преплетките между Пеевски, Борисов и Цветанов.
През това време очевидно Колтуклиева е купувала лимонада на Бойко Борисов.
Колтуклиева да говори за това, че е „свободен” журналист е твърде странно. За разлика от нея нито Веселина Томова, нито АФЕРА е променяла позицията си и не се е лигавела в ефир да обяснява какви смс-и си пише с Борисов и какво и рекъл той за Меркел.
Колтуклиева отново иска да изгрее като „опозиция”, обаче никак не и се получава. Защото „опозицията” и е продиктувана от това, че просто Борисов спрял да и вдига телефона.
Ако утре и вдигне пак, тя ще засияе от Падингтън и ще ни облъчи с нова порция за още по – неотразимия и идол – човекът от Банкя.
Afera.bg

 

«