« Върни се назад Публикувано на 05.10.2014 / 11:57

КОЛТУКЛИЕВА В ИСТЕРИЯ СЛЕД КАТО МИХНЕВА И ЗАБИ КРОШЕ С ВЪПРОСА ДАЛИ Е ВЗИМАЛА НА РЪКА ПАРИ ОТ КТБ

Маргарита МихневаМаргарита Михнева успя да вкара в истеричен режим пиарката на Борисов и компания – Соня Колтуклиева в ефира на ТВ7. „Вярно ли е, че името на Колтуклиева фигурира в списъка на главния прокурор, който той огласи публично – че много бизнесмени, журналисти и политици са взимали пари на ръка от КТБ?“, запита Михнева, което предизвика Колтуклиева да нахлуе отново в студиото, от което си бе тръгнала след поредното си дефилиране в тв-тура и за овации.

„Ти си клеветничка! Никога не съм взимала една стотинка на ръка от КТБ. Аз не защитавам Цветан Василев, а хората, които пострадаха от ситуацията. Това ви изнася да говорите – на тебе и на главния прокурор. Защото вие рекетирате и плашите журналисти като мен, които искат да кажат истината за КТБ. Това, което го има в списъка на КТБ, го знаеш ти, защото си му доверено лице“, закрещя Колтуклиева, /не/знайно защо намесвайки главния прокурор Сотир Цацаров.
„Може би получавам пари от Главната прокуратура? – контрира Михнева.
Колтуклиева кресна, че щяла да напише писмо до Брюксел и до Висшия съдебен съвет, с безумния мотив, че: „Ти, в комплект с главния прокурор, разнасяте лъжи и искате да ми затворите устата, но няма да стане. И ще те съдя тебе и всеки, който каже – и главния прокурор. Защото той да не е Бог! Не те ли е срам – клеветница!“
Тъпоумният пиар на Колтуклиева да използва въпроса на Михнева, за да атакува Сотир Цацаров, бе типично в стила и.
Колтуклиева стана направо смешна и с твърденията си, че искали да и запушат устата, при положение, че не е слязла от твефира, мотайки се в него от телевизия в телевизия и пропагандирайки Бойко Борисов и ГЕРБ.
Afera.bg

«