Публикувано на 13.01.2022 / 19:13

КОЛКО ТРУПА ВИ ТРЯБВАТ ОЩЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА НОРМА?

Бойка Зарева:

Преди седмици търсих дълго на страницата на института Кох този доклад, там е, вярно е! Къде ли не го постнах, за ква ли долна антиваксърка не ме обявиха…“Колко са ефективни Ковид ваксините и бустерните дози при Омикрон? И ЗАЩО продължава масовото ваксиниране и за чии са ни тия ваксини изобщо? Науката, та науката! Ето какво казва седмичен доклад на института Роберт Кох /занимава се с изследване на инфекциозни болести/. Към 30.12.2021г. положението в Германия, която не знам какъв точно процент има ваксинирани, вероятно малко над 70%/ е следното:

Потвърдените случаи на Омикрон в Германия са 6 788.

От тях:

– 186 са неваксинирани

– 4 020 напълно ваксинирани

– 1 137 с бустерна доза

Радостина Христова:

78% са ваксинираните в Германия и вчера имаха 88 000 заболели за ден, а началото на ноември бяха 33 000 на ден. Логика – никаква? Само страх!“

Наличните ваксини не действат срещу Омикрон и разновидностите му, господа управляващи, световни фармацевти и водещи медици го потвърждават. А вие продължавате да лъжете и държите без работа и препитание милиони българи. Умират без доходи.

Колко трупа ви трябват още, за да изпълните европейската норма?

===

Да помислим всички за кратко, но да следваме някакъв прост алгоритъм за анализ.

От две години сме затворени като плъхове и се крием от един вирус, когото нарекоха Ковид. Още в първия ден от една добре позната в научните среди технология за строго специализирано изследване, която е предназначена само за нуждите на криминалистиката, но не и за диагностични цели, направиха медицински „тест“. Изобретателят на това изследване каза лично и достатъчно публично, че неговия метод има научна цел, а не медицинска и са възможни големи беди ако бъде прилаган. Познавам метода.

Два месеца след това се появиха хиляди и милиони заразени от вируса Ковид, тествани с точно този вид „тест“. Появи се нужда от спасителна ваксина и тя стана факт само два месеца след започналите тестове.  Европейската комисия лично се зае с търговската страна на нещата, което е чист европейски политически феномен – политически орган, който ще логистира и търгува с някакви си „ваксини“!? Тези ваксини пък са производна от лекарствен продукт в изпитание, предназначен срещу ХИВ и СПИН. Нищо повече.

И така. Две години след първия обявен случай и с нивото на съвремените технологии от четвърта промишлена революция на практика нямаме наличен все още тест за Ковид! Въпреки това прилагаме форма на ваксинация, която дава кратък и времен ефект, но не и траен. Нещо повече, и временния е под голям въпрос! Не за друго, а защото веднъж заобиколен от дадена мутация ваксиниран човек, той е обречен да бъде „преследван“ от всяка следваща мутация, която се развива буквално за часове. И как ще избяга срещата?

Няма бягане от „вируси“, господа! Това е съвършена глупост.

Ще мине задължително през всеки от нас, с леко „ваксинационно“ отлагане. Страничните, близки, средносрочни и дълготрайни последствия са непредвидими за науката. Те остават само и единствено за ваша сметка, която ще платите. На война, като на война е положението, приятели! Който и докъдето, но важно е да продължим смело напред.

А политиците? – Те вече са бизнесмени от световната корпорация на страха.

Николай Марков

Коментари 55 за
“КОЛКО ТРУПА ВИ ТРЯБВАТ ОЩЕ, ЗА ДА ИЗПЪЛНИТЕ ЕВРОПЕЙСКАТА НОРМА?”

 1. Вече е доказано че маските спират вируса толкова колкото гащите пръдн@та

 2. повече от 5 години има нов термин не се казва наука, а наЮка
  наЮката даде възможност да се появи пандемията

  за повече по въпроса Вадим Зееланд

 3. Ваксинация=наркомания
  Вече може да се каже че,наркоманията е призната в целият свят,защо?
  Защото оттук нататък тези,чипираните ще трябва да се боцкат през определено време тъй като вече са чипирани!
  Честито на печелившите!

  1. Ваксинация=наркомания
   Вече може да се каже че,наркоманията е призната в целият свят,защо?
   Защото оттук нататък тези,чипираните ще трябва да се боцкат през определено време тъй като вече са зависими!
   Честито на печелившите!

 4. На снимката има двама бъдещи подсъдими, а присъдата ще бъде постановена от народа и изпълнена от него.

 5. За Киро лъжеца циганите са много важни. В 1 ч. през нощта Киро станал да поздрави циганите за Банго Васил. Киро, защо не ваксинираш циганите? Защо искаш само българите да ваксинираш с убийствените експерименталки? Киро и льотчика – българоубийци №1.

  1. ОСТАВКА! Това е единственият им разумен изход от ситуацията! Нюрнберг ги очаква..!

 6. Властолюбците.
  Назначени за „синергия с дневния ред“ на чужди държави!
  Работят срещу единството на българския народ и срещу целостта на българската държава!

  Първият, работи за българско малцинство в РСМакедония и македонско малцинство в България.
  При погазване на българската конституция, в която НЯМА МАЛЦИНСТВА, а общности.
  България е унитарна държава.

  Вторият, разделя засега България на 6 клъстера по… медицински критерии.
  Субективни медицински критерии, добре заплатени, защото не е ясно по какви показатели ще пращат хората в „интензивните легла“!
  ……………………….

  А голямата крепителка на властта ни говори, че всичко било „в интерес на българските граждани“.
  С усмивка ни заблуждават и лъжат.

 7. Гледам снимката и се чудя, колко талаш има в това изкуствено озъбване !

  То бива театрално изкуство, ама рецитатор и озъбена маймуна ни са множко, пък макар и маймуната да е менте българско присадена на канадски репей с Харвардско лепило .

 8. Постоянно тръбят по медиите различни лъжливи и необосновани твърдения,винаги със заключението ,че било най-добре всички да се ваксинират.Започнаха да отричат преболедуването като единствено сигурно средство за добиване на траен имунитет,твърдят лъжливо ,че такива хора все пак се разболявали и умирали.Лъжа е също ,че ваксинирането е доброволно,има редица тежки принудителни мерки,карантините също са с режим на строг домашен арест,което е съвършена глупост.Едного са набедили за заразен,а колко хиляди не са,а и каква полза от фалшивите им тестове?Всичко това е една ГРАНДИОЗНА ЛЪЖА И ИЗМАМА и някои трябва да понесат тежката отговорност накрая.

 9. А бе ,защо всички са се вторачили в тея ваксини ?!?!?!
  Само тях правят,все нови и нови изобретяват…
  Какво стана с тея лекарства против Ковид ?
  Не виждам никой да си дава много ,много зор в тази посока.

  Бай Менгеле от четвъртия етаж каза ,че ако извадят хапче срещу Ковид ще убият индустрия за трилиони и щяло да има много безработица във фармацията,шемет сред политиците и самоубийства при докторите…
  Голяма криза щяла да настъпи !

  Венсеремос.

 10. И да изкажа личното си драма от вчера…:-)
  За първи път от толкова години не съм съгласна с позициите, изразени вчера от г-н Велизар Енчев, най-вече по въпроса за носенето на намордници. (От всички и в частност от Костадин Костадинов при Румен Радев.) За протеста също може да се поспори, но няма да се разпростирам.
  Все пак Бсп не е „Българска пролет“ (за съжаление на нас- привържениците на иначе уважавания и достоен г-н Велизарий).

  1. Еха и каква е тази лична драма че ви е подразнил Велизар??
   Другаря Велизар е добър пропагандатор и работи естесвено срещу заплащане!
   Нещо важно сте изтървали преди доста години, а това е едон изказване на Борисов за Велизар!
   Почти го цитирам на въпроса на журналистите какво ще кажете за изказването на Велизар че сте били във затвора в Словения за кражби на МПС-та ? Отговора на Борисов е : А бе и той велизар си ги говори едни ………

   Дори Борисов леко се подсмихна и то така някак си добронамерено.
   Ккава ти драма, просот най-накрая Велизар си показа рогите
   Другаря разузнавач и то иде това да покаже че Марков тия дни в Евроком сподели че БСП е най -мафиотската партия , а кой направи мафията в БГ-то ДС!

 11. Разговор за новата, налагана в последно време религия- за „Светото ковидианство“ или за „Светата цифровизация“. (Все едно.)
  Понеже нали знаете- в последните две години тече планирано отчуждение на хората от старите „немодни“ празници- като Рождество и Великден например. Това важи както за първия, така и за третия Рим.) Знаете тоест, че папството, руската църква и някои други- като кипърската и част от гръцката пропагандират „Светото убождане“. За нашата, българска църква, до този момент не мога да кажа това, слава Богу (при всичките й кукури)!
  https://youtu.be/357XjzdLv1M

  1. Сега да не ме нападнат някои недоразбрали! Дяконът си изразява свое мнение- като руски гражданин и като църковен служител. Има право на това, нали? (Или има право само да мълчи и да привежда глава?)
   Аз съм 50/50. Ако вярвам на ушите и очите си, трябва да се съглася с казаното в предаването. Ако вярвам на интуиция и усещания, допускам „многоходовка“ от страна на руската власт в тази, течаща 2 години лудост.
   Студен, лек ден на всички! 🙂

 12. Четвъртък, 13.01.2022 Върховният съд на Съединените щати блокира мандата на президента Джо Байдън да ваксинира или тества за частни компании със 100 или повече служители в решение, издадено в Четвъртък. В Решение 6-3 съдът заключи, че администрацията е превишила правомощията си, като се стреми да наложи това правило на големите американски предприятия.
  Това е последният удар в опустошителния ден за Джо Байдън.

 13. Здравна, финансова, управленска и политическа кризи не се решават от джипки, резиденции (президентски и министерски), любовници, тайни общества, гнева на хората, медийни мисирки…
  А демокрацията е захвърлена в задния двор на глобализацията.

 14. Ти ги пристрасти да се боцкат и им го вмени като задължение и вина към обществото и ще ви питам после къде ще си криете спринцовките. Няма отърване: хората се пристрастяват и даже им харесва, личи им в погледите. Говорят със страст за ваксинацията, което не говори добре за психичното здраве на нацията

  1. И аз вчера попаднах на една такава група боцнати, ре боцнати и бустер боцнати! В погледите им личеше че лудоста!!

 15. А сега си представете фалшив чичо доктор открил пункт за ваксинация с бяла престилка и вашите деца на опашката за поредната доза. Хубаво ли е. Как ще го спрете това което сте започнали. Никак

  1. Това ще се случи, не е само хипотеза. Отворена е вратата за всякакви лудости и мании.

 16. Децата са доверчиви и ще ви повярват колко е хубаво да се боцкаш, ами после. Какво правим

 17. Пускам един линк от последната минута от родината на Киро ментата- Канада. Дано някой да му го покаже:
  https://www.tvanouvelles.ca/2022/01/13/le-nombre-de-cas-ne-sera-plus-recense-dans-les-ecoles-1
  С една две думи- в понеделник децата в Квебек започват редовно училище. Няма тестове. Ако детето ви е било в контакт- остава на училище, ако има симптоми-остава е училище ако му тече носа- остава в училище. Преустановява се информирането на родителите дали има заразени, колко, и къде. Детето се спира само от родителите ако се съмняват. Тестовете са само бързи и правени от родителите в къщи. ПСР тестовете са спряни почти изцяло в провинцията….. Иначе много натискат за третата игла.
  Става някакъв обрат и ми е интересно какъв е следващият ход на психопатите.

 18. Спрете се не всичко е пари. Ако ние не се спрем има кой да реши проблема. Проявете разум.
  Изходът от отзи път е Game Over

 19. Дайте им на всички спринцовки да се боцкат преди да влязат в училище и да приключим тази мизерия. Хубаво ли е. Не мога да повярвам Наистина. Има ли някой мислещ в този свят

 20. До вчера учихме децата колко е лошо да се инжектират. Сега мотото е хайде мама още едно бустерче. Егати кефа. Не мога да повярвам.

 21. Където и да погледнеш спринцовки и автомати. Инвазия и агресия,Нахлуване и насилие. Говорим за цивилизация.

 22. ВРЕМЕ Е МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДPAВЕОПАЗВАНЕТО ДА ПРИЗНАЕ ПРОВАЛА СИ В крайна сметка истината винаги излиза наяве и истината за политиката срещу коpoнавирycа вече започва да се разкрива. Когато разрушителните концепции се сринат една по една, не остава нищо друго освен да кажем на „експертите“, ръководили управлението на пaндeмиятa – нали ви казахме?!

  С две години закъснение най-накрая разбрахте, че pecпираторният виpyс не може да бъде победен и че всеки подобен опит е обречен на провал. Не си го признавате, защото не си признавате почти никакви грешки през последните две години, но в ретроспекция става ясно, че сте се провалили мизерно в почти всичките си действия и дори медиите вече трудно отразяват срама ви.

  Отказахте да признаете, че инфeкциятa идва на вълни, които отшумяват от само себе си, въпреки годините наблюдения и научни познания. Настоявахте да приписвате всеки спад единствено на вашите действия и така чрез фалшива пропаганда „преодоляхте чyмaтa“. И всеки път я побеждавахте, отново, и отново, и отново.

  Отказахте да признаете, че мacовото тecтване е неефективно, въпреки че вашите собствени планове за действие при извънредни ситуации изрично посочват това („План за готовност на здравната система за пaндeмичен гpип, 2007 г.“, стр. 26). https://svobodnoslovo.eu/%d0%b2%d1%80%d0%b5%d0%bc%d0%b5-%d0%b5-%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8%d1%81%d1%82%d0%b5%d1%80%d1%81%d1%82%d0%b2%d0%be%d1%82%d0%be-%d0%bd%d0%b0-%d0%b7%d0%b4pa%d0%b2%d0%b5%d0%be%d0%bf%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0/ Професор Ехуд Кимрон, Медицински факултет, Университет в Тел Авив

 23. Чета това изобилие от мнения за вируси и сертификати и се питам: Толкова ли оглупяхме, че Тарикатите пак ни вързаха – нито един не пита къде са милиардите, които откраднаха от живота ни за тези три десетилетия порнодемокрация, за да се влачим отчайващо бедни и унизени ние, родителите ни, децата ни, внуците ? Нали скачахме и се заклевахме, че поне присвоеното за последните десет години ще си върнем и шайката ще има среща със Закона? Каква е тази дебилна амнезия, обхванала кратуните ни, че едно елементарно и властолюбиво човече като черното Коце може да ни баламосва с бомбони и цветни пиратки и ние като деца да подтичваме подире му, забравили истинската посока, в която се клехме?! Тъжно, жалко, неспасяемо, защото се оказва вярно твърдението, че когато Всевишният иска да затрие някого, първо му взема ума…

  1. Стефане онзи ден Възраждане пусна такъв въпрос и искане да се направи комисия и да се разследва чрез нея какво и що !

   Но вкупом всички други партии казаха НЕ!!

  2. Това което ви е откраднато го забравете. Внмавайте да не се повтори. Харесва ми Айнщайн за неговата приказка: Правиш ли едно и също и очакваш различен резултат значи си идиот.

 24. Продажни фашистки копелета. По-нежно няма как да се изразя. Педеруги отвсякъде.

 25. Върховният съд на САЩ временно блокира правилото за ваксина или тест за големите частни работодатели, тъй като съдебният процес върви напред.

 26. Какво ни готви КИРЧУ???
  #Геном #Биометрия #ПерсональныеДанные
  Ваш геномный аусвайс будет храниться у „доброжелателей“, берётся насильно и доступен кому угодно https://www.youtube.com/watch?v=4Yb7wGSLni0

 27. … на местните медии епидемията и дойде като дюшеш, щото занимават стадото с глупости. Едните викат – инжектират ни течности, другите – няма такъв вирус, трети – ваксинираните са чипирани и т.н. и т.н. Истината е друга – мизерията ни няма край, а един изрод в лицето на Радев си прави както му е кеф с курвенската си втора или трета жена, живеят като галеници, въпреки, че са червиви комунистически боклуци. Путин плаща на Мустафата за да ни натриса тези изроди в България, това е истината, копейкинци, мустафи, кирчовци – един голям цирк в безвремието на изчезваща комунистическа България, където всички са русофилистици, а не правят деца – „Кой ще ни даде пари?“ Уродливци, Путин ще ви даде, както даде на Радев.

 28. Ми колко,колко да са труповете по евростандарта… ?!
  Де да знам.
  Туй е прясна работа.

  Ама …
  ,,… Това е холокостът на американските индианци , унищожаването на всички индиански етнически групи, населявали континента преди пристигането на западняците. Известен е още като „500 години война“, защото близо 100 милиона души са били убити в името на колонизацията “.

  За Санд Крийк,Шоа и Ундид Ний поотделно няма смисъл да говорим.

  Венсеремос.

 29. Прасета не може, а кучета и котки може!
  https://www.theguardian.com/politics/2021/dec/19/boris-johnson-and-staff-pictured-with-wine-in-downing-street-garden-in-may-2020
  Стана известно, че по отношение на 57-годишния британски премиер Борис Джонсън могат да бъдат разследвани за нарушаване на карантинните мерки заради парти в резиденцията му на Даунинг стрийт 10.
  Според главния ковчежник Майкъл Елис това разследване, освен други правителствени сгради, ще засегне и събитията в резиденцията на премиера на 15 и 20 май 2020 г.
  „При констатиране на нарушение ще бъдат взети необходимите дисциплинарни мерки“, подчерта той.
  Джонсън присъства на парти на Даунинг стрийт на 15 май 2020 г. след пресконференция. В продължение на около 15 минути той говори с официални лица и им каза, че са се преборили успешно с коронавируса и заслужават някои напитки.
  Снимката беше споделена с Guardian, след като миналата седмица #10 отрече, че е имало социално събитие в петък, 15 май 2020 г., включително вино, спиртни напитки и пица вътре и извън сградата. Говорител на Джонсън каза, че служителите на Даунинг стрийт работят в градината през деня и вечерта.
  Борис Джонсън е с вино и сирене на маса със съпругата си Кари, която изглежда държи новородено бебе и до 17 членове на персонала в градините на Даунинг Стрийт по време на lockout-a, време на вечеринка на терасата и моравата на Даунинг стрийт.

 30. Това му трябва на наш народ. Точно това . Да гледа ухилени физиономии и да трае . Единия се бетонира за още 5 години , другите накацали , ще впишат в биографиите си престиж и….кой от къде е . Около 1300 уволнени от администрацията ,около 3 500 назначени . А , честита ви промяна . Съветници – безброй . Бюджет – няма. Ами да викнат Ананиев и хората на Бойко и да им свършат работата .

 31. Гледам ги тези двамката на снимката и ми се ще да споделя какво мисля. Този, с ухилената като пача физиономия или е много тъп или доброволно си е сложил главата в торбата. Видимо е че е бушон на неговият ментор Радев. Радев успя в началото да „грабне“ сърцата на хората и много му повярваха но, се оказа че, е най-голямата лисица сред политиците. Той доведе този канадски мазник да обира негативите а същият в сянка, заедно с онази брадата коза от Козяк редят картите на България. Колкото и са сме малки, трябва да имаме някакво достойнство а не да се оставяме на някакви пионки на психопати да ни управляват. Какво значение имат решенията на някакъв европейски парламент или на онзи стар и н@сран памперс отвъд океана, когато са против българският народ. На тези и на предишните трябва да им се търси сметка за всичко, което са произвели в ущърб на страната ни през своето управление

 32. Кирчо тъпото щял да вдига икономиката със сертификати. Уникално, но по интересно е другото. Вчера му се появи огромно желание да протестира. Срещу себе си. Единственно карантината го спряла. Призовавам медицинските власти да действат решително. Лицето има нужда от грижи. Апропо, крайно време е другаря Радев да обясни откъде точно му дойдоха тези идеи за сертификатите. Сам ли си го реши, някой му помогна или пък друго. Трябва да се изясни този въпрос, защото Радев не е компетентен по темата и вероятно е бил посъветван. Разбира се всеки има право на съвети, но тук става въпрос за националната сигурност другарю Радев. Нали?

  1. Встрани от темата
   „Полският войник Емил Чечко, който избяга от Полша в Беларус, потвърди, че лично е участвал в екзекуциите на мигранти в Полша и конкретно на 8 юли 2021 г. е участвал в кланетата край село Сямяновка. Преди това той твърдеше, че е направил това под принуда. Общо, според него, са убити общо над 240 души.“
   /colonelcassad/

 33. Откакто е дошъл Кирчо на власт, от устатата му се чува само: Ковид, сертификати, ваксини, тестове. Защо не вземат мерки и за другите болести, от които всъщност умира българина, като се правят на толкова загрижени? Управление на криза при епидемия значи само едно – колкото се може по-бързо тази епидемия да бъде прекратена. А тези идиоти се готвят да я продължат още, докато може, без никакъв краен срок. Докато върви бизнеса на фармамафията, докато се продават ваксини и тестове, докато има още „пазар“ – неваксинирани хора. Ако не могат с един сезонен грип да се справят, за какво са ни такива управници? Ами ако дойде нещо по-сериозно, истинска заразна болест, или не дай боже, ако дойде война утре? Сега като не могат да намерят легла за 1000 души, как ще намерят легла за 10-20-30 000 ранени войници? Глупостите им край нямат, надпреварват се кой ще измисли най-голямата тъпотия. Класацията водеха изкъртените пейки и КПП-та, ама май ще има и по-голямо дъно!…

 34. Само идиот може да се крие и бяга от вирус! Всички тези умиращи от страх мишки са бреме за едно нормално общество.

 35. „Единственото истинско решение на този проблем е да има фабрики, способни да произведат достатъчно дози ваксини за всички за 100 дни. Възможно е“, каза Гейтс.

  по 100 х*я за Мелинда за всеки ден от стоте дни.
  Бил Гейтс е илюминат и ще свърши зле.

 36. „Грижата за здравето е най-доброто лекарство.“ – Японска
  поговорка

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *