« Върни се назад Публикувано на 18.10.2014 / 12:39

Колко пъти „убиваха“ Б.Б.?!

СнайперВежди Рашидов няма спирка: Бойко беше заплашен да бъде убит в следствения арест.
Вежди Рашидов срам няма. „Вижте го колко е умен.“, реди Рашидов за Бойко Борисов. Колко да е умен? Колкото първо да се сдушава с Делян Пеевски, сетне да се прави на жертва от неговия кръг, после пак да се врътка и да налага „табу“ над споменаването на името му. Е, няма как да стане това, не му се получи. Жени Марчева буквално се гаргареше с Б.Б., като не спираше с повод и без повод да споменава името на „медийния бос“, изживявал се дълго време като „незаобиколим фактор в държавата“.

Интервюто на В.Р. при Жени в bTV беше срамна работа. Марчева се позова на „изповедта“ на Георги Христов в ефира на Нова тв, който твърди, че в следствието с него са се гаврили хора на Д.П. Е, как няма да свържат будните зрители двете неща – от кого тогава е бил заплашен да бъде „убит“, ех, недей, в следствения арест Бойко Борисов?! Няма спирка Вежди Рашидов – „Само Бойко Борисов беше заплашен да бъде убит в следствения арест.
Питането е – Борисов не се ли срамува от палячовщините на такъв като В.Р., поне ню-ню. Б.Б. го „убиваха“ безчет „килъри“. Този може да ви изглежда неспасяем смешник, но сме го виждали от упор, от ръка разстояние как се напъва да разиграва етюдите на „заплашен“, че чак си вярва, аха – да му вържеш вяра. Веднъж дори мислехме, че ще колабира от карагьозчийско напъване, че ще се просне на земята и ще се разкрещи на охранителите, че не са скочили връз него.
Беше 2 ноември 2008 г., събота. Пърхащи репортерки очакваха Бойко Борисов да пристигне в Шведския хотел във Варна. Влиза „героят“, около него се оформя кортеж от медийни слагачки, а Б.Б. решава да се окъпе в любовта на български деца от Бесарабия. Свършва срещата и решаваме да го тестваме. Показваме му култовата книга от поредицата „спецназ“ на Алексей Потапов – „Искусство снайпера“. За една бройка „Батман“ да се взриви. Ужас. Спестихме му корицата на „Снайперская война“ на Алексей Ардашев.
Вече е 3 ноември 2008, неделя. Бойко Борисов е в Пловдив. Вечерта сайтовете гърмят. „За да ме спрат, трябва да ме убият!“, проплакал с патос любимецът на кудкудякащите медийни носачки. Колко време мина оттогава? Колко пъти „убиваха“ Б.Б.?! Вече е 18 ноември 2014 г. Вежди Рашидов припомня медийната истерия с етюдно преиграване – „Само Бойко Борисов беше заплашен да бъде убит в следствения арест.“. Обикновено безсрамие. Тепегьозлък. Борисов, не те ли е срам, поне малко, Борисов?!
www.bgsniper.com

«