Публикувано на 25.05.2022 / 10:17

КОЛКО ПРЕЦАКАН ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ОСКВЕРНИШ ТАКА НАДГРОБНИТЕ ПЛОЧИ НА ОСКАР УАЙЛД, ЕДИТ ПИАФ, ОНОРЕ ДЬО БАЛЗАК, АЙСЕДОРА ДЪНКАН…: „АКО БЯХ ЖИВ ЩЯХ ДА ПОДКРЕПЯ ЗЕЛЕНСКИ“!

Франция, Париж,

ул. Пер Лашез 6

Колко прецакан трябва да си, за да оскверниш така надгробните плочи…

Стикери с надпис: „Ако бях жив, щях да подкрепя Зеленски“ се появиха върху надгробните плочи на Оскар Уайлд, Едит Пиаф, Оноре дьо Балзак, Джим Морисън, Айседора Дънкан и др.

Маша Кременска

Коментари 35 за
“КОЛКО ПРЕЦАКАН ТРЯБВА ДА СИ, ЗА ДА ОСКВЕРНИШ ТАКА НАДГРОБНИТЕ ПЛОЧИ НА ОСКАР УАЙЛД, ЕДИТ ПИАФ, ОНОРЕ ДЬО БАЛЗАК, АЙСЕДОРА ДЪНКАН…: „АКО БЯХ ЖИВ ЩЯХ ДА ПОДКРЕПЯ ЗЕЛЕНСКИ“!”

 1. Много може да бъдеш прецакан,ако от 20 години ти промиват мозъка как да мразиш, как садистично да убиваш врага.Когато от ранна възраст те учат как да се чувстваш :днес си момче, но утре може да станеш момиче ,а ако ти омръзне ,отново ще станеш момче.Като създадеш едно поколение от неуравновесени ,скършени хора ,можеш да ги манипулираш, да ги направиш зависими с пари,наркотици ,секс ,компромати. Звучи зловещо,но може би ние ще сме пилотният проект на глобалистите.Започват с енергетиката и водата,да видим кога ще започнат да ни предлагат за храна скакалците и ларвите от мухи.

 2. Откачалки, сър. Неадекватни дебили като тези, които днес номинират един бг писател за Нобел. Изпуснаха момента за Радичков – заради крамоли в писателския съюз, сега ще гонят Михаля и ще стават за кашмер.

 3. На мен ми намирисва на тактика от хибридната война. Не съм убеден, че който и да е от украинските бежанци има некво доверие на Зельо зомбата (и целото му пробито правителство)! Тия опити целят изкуствено насяване на омраза… На ония играчи в сянка от им преяждане им преливат фантазиите 🙂 (ама вече нема да си режисират филма… има друг велик диригент. (и не е сам)

 4. Изправен съм пред пълно объркване – и при това в края на грешния ми живот. Познавам много хора, много ме познават. Тези, които уважаемата от мен г-жа Томова описва в една от своите книги, никога , ама никога не биха посегнали на живота на дете. А на 18 деца едно след друго – просто им го дайте този Рамос за една вечер и повече нямате грижа за него и другите нему подобни. Не мога да си обясня, как в съзнанието на човек – ако този Рамос е човек а не нещо друго,може да се появи мисъл да застреля наведнъж 18 дуца. Интересувам се какво мисли по въпроса колегата Гунчев.

 5. Има само едно нещо по-крадливо, по-лъжливо, по-долно, по-мръсно, по-подло, по-нахално и по-садистично от всеки случайно посочен украинец и това е всеки друг случайно посочен украинец.

 6. Кратък Руско-Американско-Украински военно- тълковен речник, добавък към „Изкуството на войната“- нови термини. Одобрен от Еврогейският съюз!
  -евакуация = тотална капитулация
  -контролирано изтегляне = паническо бягство
  -украинска офанзива = сега ни се ебамамата на нас, укрите
  -„нивото на когнитивните способности на президента Байдън е заплаха за националната сигурност на САЩ“ = изкуфелият и сенилен Президент на САЩ ще ни вкара в ядрена война
  -Буча = Украински филмови дейци за „Оскар“
  -Азов, Десен Сектор и т.н = педали-фашисти, правещи се на арийци и SS-бъдещи затворници. Леле, колко има да копат тия фашаги!
  -Да изнесем житото на Украйна и спасим краварите =Голодомор за Украйна, останалата част
  -Санкции срещу Русия = Кравари и европедали, сега ви се ебамамата!
  -Папата и кардиналите = банда педофили
  -Кирчо= Простият Тъпанар
  -Инвазия в Украйна = Руска Освободителна операция!
  -Велика Украйна = Гугъл не намира значението на думата Украйна! Грешка! Опитайте отново!
  -Елитни украински военни части = сбирщина от педали и педофили, мародери и убийци!
  -Руска агресия = сега ще видите „Кон боб яде ли?“ заимствано от нашите малки, български братушки!
  -Ние сме велик укро-полски съюз = Путин: ще ви изтреба, педали нещастни!
  -Главнокомандващ Зеленски и Зелен Чорап = Идиоти, дебили, имбецили и олигофрени, взети заедно! Поредността не е задължителна, но трябва да се взима като цяло!

  Подлежи на следващо осъвременяване, допълнение и добавяне!

 7. Какво ще стане, ако някои от тях откажат да напуснат хотелите след 31май,то най вероятно и така ще стане,около 3500 категорично са заявили че няма къде да заминат със малки деца.Туристите които имат резервации ще пристигнат до дни а те не са никак малко.Ще се стигне ли до принудително извеждане от охрана и полиция,предстои да видим,но със сигурност ще има голямо напрежение за собствениците на хотели.Но те сами се вкараха в тази ситуация.Гърците и Турците не налапаха тази стръв и спечелиха

  ,

  1. Къщи за Гости…Частни Резиденции и т.н. !!!Хотелите на Курнела и останалата Политическа СГАН!!!

 8. Оскар Уайлд, Оноре дьо Балзак – големи писатели! Казват ти всичко за света и за човешките съдби и отношения. Чета от 5-годишна каквото ми падне, но тези двамата ги разбрах, след като навърших 30-така, може и по-нататък, велики. Животът си иска опита….

  Господ да ме прости, но през живота си съм откраднала само две неща: тома „Бедните роднини“ („Братовчедката Бет“ и „Братовчедът Понс“) да си попълня колекцията, за която съм си давала парите, и „“Форсайтови“ на Голсуърти…. Тъпанарите, от които ги свих, никога нямаше да ги прочетат. Не съжалявам!

  Големите писатели, залети със зелена боя! Франсета….най-стиснатите хора на света!

 9. На този свят има три държави, които ако ги нямаше, живота щеше да е много по-спокоен и богат.
  Жокер!
  1. САЩ ;
  2.
  3.
  Допълнете, моля, следващите две !

 10. Щях да подкрепя Зеленски, ама не.
  Аман от руски „македонци“ и претенциите им.

  1. А той нашия е един войн… жена му се би по-добре от него! Ама поне умее да чупи бутилки… има малко трошици леб у него!

 11. Обожавам сарказма и мъдростта на Оскар Уайлд, нищо че…Нищо, че е пратен в затвора заради предполагаеми хомо-наклонности.
  Няма по-красиви и тъжни приказки от неговите…
  На всички вас искам да кажа (докато все още мога)…Стига с тая омраза, която ви заслепява и ви пречи да виждате доброто и хубавото у всеки българин и човек! Ако аз разсъждавах така, не трябваше да разговарям с нито един „шумкар или комунига“. (А знам, че тука те са болшинство.) Напротив обаче. Виждам положителното (или поне се опитвам) то да надделява в преценките ми. Как например мога да не харесвам Людмила Живкова и поради що?!…Много ме критикуваха защо защитавам учения (не регент) Богдан Филов…Ами, затова! Защото без него нямаше да има нито тракология, нито фигури като проф.Александър Фол! Поинтересувайте се да му се не види и разберете, че и най-лошият персонаж носи зрънце доброта в себе си, както и най-добрият може да съгреши! Нали знаете кой е омразният Луцифер?! Ами, опълчилият се на боговете и предалият огъня на хората Прометей!
  Сега отивам да медитирам и да изучавам Ведите, понеже ако има вечно знание за света ни, то е в тях.
  Разрешавам само на Негово Величество Кольос де Вейрон и на г-н столичния Софиянец да ме безпокоят, ако се наложи. (При крайна необходимост тоест.)
  P.S. За „военната операция“ не се напрягайте чак толкова- до крайност! Все едно, каквото и да правим, ще решават Берл Лазар и компания…;-)

  1. Ако доброжетелноста започне
   да създава проблеми на обществото
   То обществото има огромна нужда
   от огромно промяна
   Мартинов

  2. Извинете Мария, може ли да ми помогнете да намеря текстове на Ведите? Не изобщо „ведическа литература“, а самите Веди? (руски или английски преводи).
   [email protected]
   Благодаря ви!

   1. Няма да Ви подвеждам- нова съм в това, а пътят е дълъг, нали! 🙂 Попаднах на лекции-семинари в ю тюб на Леонид Тугутов(Лакшми Нараяна Дас), които са отпреди 20год. и за начинаещи като мен са разбираеми и достъпни. Казват,че докато се е занимавал с това, е бил сред най-добрите проповедници в постсъветското пространство.
    Ще търся литература, разбира се. Ако намеря текстове на ведите- вероятно на руски, непременно ще Ви пратя.

 12. От галицките нациселяндури друго не се и очаква каза:

  И в съседната Вселена да отидат, пак ще си останат прости селяндури. И тукашните им поддръжници са същите. Както видяхме от посещението им в Рим.

 13. Хора, не гледайте новините, Гала ни пожела да ни е сладък деня, новините ще объркат пожеланието.

 14. Простотията се насажда полека и нежно, почти незабележимо. Отворете мейл.бг и ще разберете – 1 юни-ден на детето, 10-Спасовден. Денят на Ботев липсва – защо ли? Щото сме загрижени много за детето ли?

 15. На първата снимка са явни следите от сексуално насилие над статуята!?!?!? Укро-путката след опитът да го СЪЖИВИ с ТЪРКАНЕ обидена залепва СТИКЕРА…Ако беше ЖИВ…!!!

 16. Ако, бяха живи, първо щяха да изгледат новините и да се обадят в САЩ за да попитат: Още ли Ви има на света, бе идиоти, където дете, избива деца и то в бройка, която човешкото съзнание не може да приеме!

  1. В Норвегия един идиот застреля 74 млади хора и му осигуриха комфортно съществуване!? В мирно време.
   В Украйна, по време на война осъдиха войник на доживотен затвор(?), с признания незнайно как получени! Пак там друг идиот заповяда кастрация на военопленници!?
   Аршинът е тояга с която, трябва да се млати по кухи кратуни!!!

 17. В западните държави по пейките в парковете , където се събират наркомани, някои от украинците сядат при тях. Заяждат се и правят скандали с местното население. Ще си докараме големи проблеми с тях. Не знаем какви хора приемаме.

  1. Точно обратното е. Много добре знаеха какви същества ни вкараха и затова правителствата ги обгрижват.

 18. Простотията е заразна! Защо не се тръшкаха така за обикновеното население на Ирак, Афганистан, Сирия?!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

(function (document, window) { var a, c = document.createElement("script"); c.id = "CleverCoreLoader56940"; c.src = "//scripts.cleverwebserver.com/fc82c3993bd1e575e9e7935e29e432c3.js"; c.async = !0; c.type = "text/javascript"; c.setAttribute("data-target", window.name); c.setAttribute("data-callback", "put-your-callback-macro-here"); try { a = parent.document.getElementsByTagName("script")[0] || document.getElementsByTagName("script")[0]; } catch (e) { a = !1; } a || (a = document.getElementsByTagName("head")[0] || document.getElementsByTagName("body")[0]); a.parentNode.insertBefore(c, a); })(document, window); */?>