« Върни се назад Публикувано на 19.01.2021 / 8:17

КОЛКО ОТДАВНА БЕ, ХЕКИМЯН? КОЛКОТО СЛУГУВАНЕТО ТИ НА ХУНТАТА ЛИ?!

Тази сутрин Антон Хекимян поканил в студиото си в bTV Румен Петков. Румен Петков е „неприлично“ остър /за такава правилна телевизия/ срещу Хунтата и Бойко Борисов и ги почва джелатската, докато Хекимян, като служебен защитник на ГЕРБ, на всяка дума апострофира Румен Петков – ама, това, ама онова, ама тука от десет кладенци вода докарах, че всъщност Властта се грижи за нашето здраве…

Румен Петков показва снимките на Бойко Борисов, който се мандахерца и прегръща де когото свари, включително награбвайки и деца, а Хекимян вика: „Ама той е на открито…“.

Румен Петков казва, че родителите на тези деца трябва да знаят, че децата им ги прегръща онзи, който ги граби с чекмедже пълно с пачки и кюлчета злато, Хекимян ревва злобничко: „Ама кой го е доказал?“.

Румен Петков припомня как „Лъчо“ и останали герберасти търчаха с чували с бюлетини, Антон Хекимян го „затапва“: „Много, мноооогооо отдавна беше това“. Демек, сега Хунтата на Борисов е перфектна.

Колко мноооогоооо отдавна бе, Хекимян? Колкото слугуването ти на Хунтата ли?!

Хипохондрикът Хекимян прави опит да надприказва Румен Петков и за „мерките“, когато Румен Петков съсича Хунтата, изричайки, че няма мерки, а „корпоративни мерки“ и пълен хаос, съсипващ бизнеса.

И накрая храс – прас набързо приключва „интервюто“.

Хекимян прилича на пластмасово джудженце, което отчаяно драпа да се трансформира във великан. Обаче във фабриката за пластмасови джудженца има матрица за пластмасови джудженца. Те няма как никога да станат великани. Защото за да си великан трябва да имаш Дух и Свобода. А пластмасовите джудженца ги майсторят в цеха в Банкя. И в краен случай стават началници.

В очите на слепите.

Afera.bg

 

«