« Върни се назад Публикувано на 14.12.2014 / 10:39

КОЛАТА на Сертов минала границата с Гърция. СЕРТОВ ИЛИ КОЛАТА /МУ/, А, ВУЧКОВ?!

Петко СертовВ петък вечер колата, която е била ползвана от бившия шеф на ДАНС Петко Сертов, е минала границата с Гърция. Тази информация е „с най-висока степен на сигурност“. Тя била потвърдена от три технически средства. „Много е важно да се разбере какви са мотивите на Сертов, но засега не може да се каже. Разследващите си сътрудничат добре със съпругата на изчезналия бивш шеф на ДАНС. Силно се надявам г-н Сертов да е жив и здрав“, рекъл министърът на МВР Веселин Вучков.

След Михнева, пусната да отъпче терена, Веселин Вучков „заби спирачките”. А умишления „пласмент“ от два дни насам, с набутването непрекъснато името на съпругата на Сертов официално от МВР, мирише на „ресто“.
Обаче.
Петко Сертов е бивш шеф на ДАНС, а не Петко от село Левуново.
Петко Сертов НЕслучайно е оставил телефоните си и още по-НЕслучайно е ползвал „опел астрата”, която е „през ръце”, несвързана директно с него.
Петко Сертов, или някой друг, вероятно е далеч по-начетен и от някоя аджамия – мутра, и още по-вероятно не е такъв балък да се движи единствено с „опел астрата”, а още по-вероятно е да смени колата и умишлено „опела” да мине „видимо” границата с Гърция.
А „появята му на „Самуиловата крепост”, за което изведнъж се присети „очевидка”, доверила се на … Божидар Димитров, изби всякаква риба. Дано не се намери някой да е видял Сертов и пред Паметника на свободата в Америка. Или в Афганистан.

Afera.bg

«