« Върни се назад Публикувано на 05.03.2014 / 14:22

КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ОТ „ЗАЩИТЕНИЯ” СВИДЕТЕЛ ПЛАМЕН УСТИНОВ?!

 

В редакцията на АФЕРА се получи сигнал от жители на с. Глогово, Тетевенско, които за пореден път алармират за дерибейства, вършени от страна на „защитения свидетел” Пламен Устинов, който е свидетел по делото „октопод”. Публикуваме сигнала:

„Здравейте, г-жо Томова! Обръщаме се към Вас, тъй като сме принудени от обстоятелствата. Бихте ли попитали началника на РУ на МВР гр. Тетевен дали на 01.02.2014 г. в с. Глогово, община Тетевен, група криминално проявени лица, предвождани от защитения свидетел Пламен Устинов, безпричинно  нанасят побой на Киро Буров и неговата съпруга пред дома им, пред погледите на охраняващите защитения свидетел полицаи?

Заплашвал ли е Устинов с разстрел Буров и съпругата му пред полицаите и множество свидетели? Каква е била реакцията на полицаите? Какви действия са предприети? Докога полицията ще толерира действията на този самозабравил се защитен свидетел? Кой ще ни защити от ,,защитения “ свидетел Устинов?

Г-жо Томова, молим, питайте от наше име, защото подозираме, че за пореден път ще бъдат прикрити незаконните действия на този защитен от закона свидетел!”.

АФЕРА отнесе случая към ръководството на МВР, откъдето заявиха, че ще бъде направена проверка.

Afera.bg

«