« Върни се назад Публикувано на 17.03.2022 / 14:04

КОЙ СЪЗДАДЕ ДАЕШ /ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА/? ДА НЕ БИ ДА Е РУСИЯ, КОЯТО ЗАЩИТИ С ЦЕНАТА НА СВИДНИ ЖЕРТВИ ЦЯЛА ЕВРОПА НА ПО-КЪСЕН ЕТАП? БЪЛГАРСКИТЕ ЛИ ПОЛИТИЦИ НЕ ЗНАЯТ, ЧЕ 75% ОТ ОРЪЖИЯТА НА ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ СА ОТ БЪЛГАРИЯ? А КОЙ СНАБДЯВАШЕ 10 ГОДИНИ С БЪЛГАРСКО ОРЪЖИЕ НАЦИТАТА В УКРАЙНА?

Кой създаде ДАЕШ /Ислямска държава/?

Каква беше основната цел на ДАЕШ? Свалянето чрез военен конфликт на сирийския президент д-р Башар Асад и назначаването на сирийския образец на Зеленски.

Помните ли, че телевизия Ал Джазира беше „приватизирана“ и стана основен рупор на ДАЕШ? Какви кадри излъчваха по нея? Набучени на колове отрязани човешки глави и хиляди единични и масови екзекуции, както и заравянето им в масови гробове. Нещо повече, тогавашното ръководство на ДАЕШ, образувано само от агенти на няколко разузнавателни централи обяви, че след като осъществят ислямската си държава ще дойдат да отрежат главите на всички европейци-мъже, а младите жените ще станаг техни секс робини и бъдещи майки на ислямското чудо. И това беше сериозна заплаха!

Кой създаде ДАЕШ? Да не би да е Русия, която защити с цената на свидни свои жертви официалната държавна власт и цяла Европа на по-късен етап? Или вече сте забравили това?

Русия ли създаде главорезите от ДАЕШ, които и до днес имат „съпруги“ деца под десет годишна възраст? И до днес тази прекрасна и справедлива според цивилизования свят война не е свършила, а продължава да се разгаря.

Сега, когато гледате Украйна само трябва да обърнете главите си на обратната страна, на още по-малко разстояние от вас, и ще видите чудовищни военнопрестъпници финансирани и въоръжавани от политически праведници, носители на върховни ценности. Но вие няма да си обърнете главите на юг, защото сирийските деца не са деца и сирийските майки не са майки! Те не са достойни за вашата съпричастност, разбиране и любов! Вие сте висшата европейска раса, която вижда само себе си.

Кой създаде ДАЕШ? Защо мълчат и европейските държави, лидерите им? И те ли не знаят нищо по въпроса? И българските политици не знаят, че 75% процента от оръжията на на тези добри терористи са от България. Кой търгува с тях? Кой им продаваше камиони с наркотици, за да бъдат смели войници? Мълчанието на агнетата, нали? А кой снабдяваше с българско оръжие нацитата в Украйна цели 10 години, като и днес над 50 % от ползваните такива са също български? Кой?

Ние сме от добрите световни терористи, зная!

Много е хубаво да се чувстваш като богоизбран от висшата раса, от клуба на богатите и защитени видове. От богопомазаните червеи! А какво всъщност представляваш ти, предстои да разбереш, защото всяко действие и бездействие във Вселената си има цена. И никой няма да се измъкне без да си плати. О, зная, че историята се пише от победителите!

Но и тези, който опустошихме и ограбихме – над половината човечество, също го знаят.

Николай Марков

«