« Върни се назад Публикувано на 19.08.2014 / 12:44

Кой лъже в БОСТАН-а!

Аферата "Мишо Бирата"На 18 март 2014 Йордан Цонев, който е председател на Временната анкетна комисия за проверка и установяване на всички обстоятелства около публично огласения телефонен разговор между бившия премиер Бойко Борисов и бившия директор на агенция „Митници“ Ваньо Танов по случая „Мишо Бирата”, заявява:

„На днешното заседание изслушахме служителя на ДАНС, който е отговарял за СРС-тата, който е бил изслушван и от Постоянната подкомисия на 41-то Народно събрание относно контрола върху СРС-та. Информацията, която той е дал тогава на подкомисията, се потвърди и днес. Тя е класифицирана. Комисията продължава работата си в посока да установим какви са били действията на митницата по въпросния случай „Бирата“, какви щети е понесла държавата и хронологично какво се е случило преди и след въпросния разговор, който премиерът е водел с Ваньо Танов. Разговорът е автентичен. Дори и премиерът не отрича разговора. Г-н Танов каза, че разговорът е сглобен от няколко разговора. Няма потвърждение на това, че е сглобен, има потвърждение на това, че е автентичен.
Предстои да видим как е вървяло административното производство по отмяна на заповедта на г-н Танов за отнемане лиценза на фабриката, а преди това в заседание снето и отменено предварителното изпълнение на заповедта на 9 март“.
Айде сега се разберете в БОСТАН кой лъже – личният адвокат на Бойко Борисов – Марковски, Ваньо Танов или Йордан Цонев.
Къде е Йордан Цонев – този борец за правда? Защо мълчи позорно след назначаването на Танов и подновяването на скандала около Мишо Бирата?
Питайте Кольо Рашков, на когото е БОСТАН-а.

Afera.bg

 

«