« Върни се назад Публикувано на 09.10.2021 / 21:37

КОЙ И ЗАЩО НИ ЗАЛИВА С НЕДОКАЗАНА БРОЙКА НА ПОЧИНАЛИ ОТ КОВИД

Както знаете преди време ви запознах с движението на информационния поток и с официален документ показах повишената смъртност през 2020 г., поради отказ от предоставяне на медицинска услуга! Още тогава заявих, че няма как медиите да се позовават на информационната платформа и да обявяват брой на починали от заразата без никакви доказателства!

Браво на г-н Владислав Вълканов, който по официален път е придобил този документ, от който става ясно, че властите не знаят дали има починали от заразата. Продължава да остава открит въпроса, кой и защо ни залива с недоказана бройка на починали от заразата? Вероятно всички се досещаме вече каква е целта?

Особено показателна е публикацията на д-р Виолета Ботева:

Последните нежелани реакции и смъртни случаи във Великобритания до 22 септември според MHRA след експерименталните инжекции Covid-19.

През последната седмица бяха разкрити 4 325 допълнителни индивидуални доклада, отчитащи 11 042 допълнителни увреждания.

Наблюдава се и увеличение на 20 съобщени смъртни случая през последните 7 дни. Pfizer отчита 10 от тези смъртни случаи, 8 в AstraZeneca и 2 в Moderna.

MHRA съобщава за общо 1682 смъртни случая заедно с над 1,2 милиона увреждания, претърпени от 368 000 души (средно 3,3 наранявания на човек) след експерименталните инжекции Covid-19.“

Димитър Байрактаров

«