« Върни се назад Публикувано на 11.04.2024 / 8:42

КОЙ ИМ Е КАЗАЛ НА ПЕПЕТАТА, ЧЕ ВСЕКИ, КОЙТО СИ ПОРЪЧВА ПИЦИ С КРИСТАЛИ И ТЪРСИ В ГУГЪЛ ПРЕСТЪПНИЦИ, МОЖЕ ДА ГОВОРИ ЗА СЛУЖБИ!

Цветлин Йовчев с много добро участие по bTV! Реформата в службите ще се окаже смяна с живкокоцевци, казва Цветлин! Е то точно това пепейството нарича реформа в службите. Затова на тези изобщо не трябва да им се позволява да коментират службите, камо ли да реализират промени по техен образ и подобие.

Гледайте сектора с газа и мислете за службите. Идеята с газа беше уж за диверсификация, а се оказа създаване и помпене на газова олигархия. Гледайте фактите около бюджета и мислете за службите. Бюджетът решава политики, а не източва докрай енергийни дружества.

Гледайте промените в Конституцията и мислете за службите. Невежо променяха каквото им хрумне, а сега пищят срещу собствените си промени, не им било добре на душите, кабинетът бил на ГЕРБ. Същото ще е и със службите, живкокоцевци ще реформират и службите според настроенията на кирчовците и атанасовците.

Обичам да слушам от телевизора какво е разбрал Венко Сабрутев от политическите събития. Ето сега, Сабрутев разяснява по bTV как всичко, което се случва е гледан филм. И единственото, което трябва да се направи в България, са реформи в службите.

Не знам кой им е казал на пепетата, че всеки, който си поръчва пици с кристали и търси в гугъл престъпници за прокуратурата, може да говори за служби, да дава акъли как да се реформират и пр.

Калина Андролова

«