Публикувано на 24.08.2021 / 14:14

КОЙ ЗАПУШИ УСТАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ & РУМЕН РАДЕВ ЗА СКАНДАЛНИЯ ДОГОВОР НА ВМЗ СОПОТ. ЧИИ ИНТЕРЕСИ ПРИКРИВАТ „С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“!

На 24.08.2021 АФЕРА единствена АФЕРА публикува:

ЕТО ГО СКАНДАЛНИЯ ДОГОВОР НА ВМЗ СОПОТ СЪС СРЪБСКАТА ФИРМА, СПРЯГАНА ЗА БЛИЗКА ДО СРЕТЕН ЙОСИЧ, КОЙТО СЛУЖЕБНИЯ МИНИСТЪР НА ИКОНОМИКАТА ПРИКРИВА И ЗА КОЙТО ПРОДЪЛЖАВА ДА МЪЛЧИ!

https://afera.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%be-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8%d1%8f-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d0%b7%d0%bc-%d1%81%d0%be%d0%bf%d0%be%d1%82/

АФЕРА пита от упор превъзнасяният служебен министър на икономиката Кирил Петков & Румен Радев:

 1. Цената на изделието от публикувания от АФЕРА скандален договор е почти двойна към онзи момент!
 2. Каква е целесъобразността ВМЗ, което е производствено предприятие, да участва в чисто търговска сделка? Още повече, че то в случая не купува суровини, а готов продукт!
 3. Каква е целесъобразността ВМЗ Сопот да плаща 10 млн. долара на сръбската фирма, авансово, която е непозната на оръжейния пазар и без никакъв бекграунд?!
 4. Защо не са проучили тази фирма, защо не е проучен нейния собственик? Ако го бяха направили, тогава наяве щяха да излязат връзките на този собственик на фирмата със стария оръжеен търговец със съмнителна репутация Петър Църногорец?! Междувременно двамата сърби имат участие в сделката и покупката на дялове от стъкларската фабрика в Парачин на Цветан Василев, при която сделка е ощетена и масата на несъстоятелността на КТБ?!
 5. Договорът е от юли месец 2018 година. Вече са минали 3 години и няма стока, няма пари. С какви „давностни“ срокове се работи, че държавата пак да пие една студена вода?!
 6. Договорът е подписан от Гецов, същият Гецов, когото Кирил Петров остави да се вихри с пълна сила във ВМЗ Сопот, хвърляйки пясък в очите на ехалето, че сменил борда на директорите. Защо превъзнасяният Кирил Петков на когото България му била в сърцето, и Румен Радев се захласнал по тия тинтири – минтири, не е поискал отчет по изпълнението на този договор?!

Кое е наложило неговото сключване, защо е избрал точно тази фирма продавач, какво е направил за изпълнението на този договор, ако не е получил стоката, защо не е предприел мерки за неговото разваляне и връщане на авансово платените пари?! Как е защитил интересите на държавното предприятие през тези три години?!

 1. Защо служебният министър на Румен Радев НЕ УВОЛНИ ГЕЦОВ, НЕ ГО ДАДЕ НА ПРОКУРАТУРАТА,  А НАПРОТИВ – ОТНОВО ГО ОВЛАСТИ?!

Как ще обясни ПОРЕДНОТО „КАДРОВО“ БЕЗУМИЕ, ТОЗИ ПЪТ ВЪВ ВМЗ СОПОТ, РУМЕН РАДЕВ който говори за „нов морал“, „връщане на държавността“, като огромната част на „кадровите“ подмени на служебното му правителство са точно такива, каквито в случая с ВМЗ Сопот?!

И какво излиза? Че Кирил Петков, с България в сърцето, изрича: „Ако бордът не си подаде доброволно оставките, мога да ги уволня. Нямам забележки към работата на изпълнителния директор Иван Гецов“?! И няма забележки към Гецов, който е подписал същия този договор с който Тиквата се откупва от Сретен, скандален договор, който източва военно държавно предприятие и същият Кирил Петков се прави на две и половина за него и за Гецов? Случайност?! Айде, бе!

За кого играе Радевия „кръг“ и всички ли мисли за слепи и малоумни, че не виждат ПРЕПЛИТАНЕТО НА ЕДНА МАФИЯ С ДРУГА, КАКТО И ЗАМЯНАТА НА ЕДНАТА С ДРУГАТА!

Afera.bg

Коментари 15 за
“КОЙ ЗАПУШИ УСТАТА НА КИРИЛ ПЕТКОВ & РУМЕН РАДЕВ ЗА СКАНДАЛНИЯ ДОГОВОР НА ВМЗ СОПОТ. ЧИИ ИНТЕРЕСИ ПРИКРИВАТ „С БЪЛГАРИЯ В СЪРЦЕТО“!”

 1. желаещ да оперира ауспуха на льотчика каза:

  Кирчо Ментето е нарушил член 313 от НК , попълвайки декларация с невярно съдържание при назначаването му за служебен министър, без да отбележи, че няма сертификат за отказ от канадско гражданство.На 30 юни се е срещал с канадската посланичка и крие това от всички.Чак на 19 август канадските власти са се задействали.
  Назначавайки Кирчо, Радев е съучастник в престъпление.
  Защо обаче прокуратурата не се самосезира, а упорито мълчи и прикрива канадския мошеник?

 2. Договорът е от 05.07.2018г., когато вице-премиер по сигурност и отбрана (наблюдаващ всички служби, институции и предприятия, свързани със сигурността и отбраната) е ДС-Ванче караПрас, който никой от прокуратурата не го търси и от 2 месеца е „в нелегалност“, може би дори извън страната?! И какви са тия ок.1400 ракети, които държавния оръжеен производител ВМЗ купува от частна сръбска (мафиотска) фирма?! ДС-патриотарстващият „анти-сръбски“ „войвода“ върти яки далавери със сръбските колеги под прикритието „военна тайна“?!

 3. Абе човека си избърса задника с конституцията, вие сте седнали да се занимавате с дребулии! Нали за такива мизерии са назначавани Кире Бендер и оня дето краде куфари и го хващат- Асенчо Очите!

 4. Всички промоутери работят на комисионна, или твърдо.
  Волнонаемни за тая работа няма.

  Ако нямахме каскет над очите, наѝ-елементарното щеше тези които трабва, да се вгледат по-внимателно в промените на материалното състояние и всички активи на промоутерите на наѝ-актуалните субстанции: пландемични, здравни, дестинации за мигранти, военни, високи технологии и иновации – списъка е дълъг, ако има желаещи.

  „Чегъртащите“ нещо изгубиха по трасето темите за:

  владитугораноф и дупката в бюджета;
  лилитопавлова;
  Ф-ките и напредъка с този грандиозен проект;
  Легитимността на всички концесии;
  Митничарските завери; и още много от този сорт..

  Естествено, в тая пушилка вниманието също не трябва да пада от опастностите свързани с Бял Кон на площада!

 5. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Туземната колониална на чичо САМ администрация е забравила два исторически факта:
  1. Венцислав Димитров постоянно призоваваше колегите си от СДС да внимават какво гласуват, защото Народният съд е осъдил на смърт само депутатите гласували с ура обявяването на война на Англия и САЩ.
  2. Аднан Мендерес (на турски: Ali Adnan Ertekin Menderes) е турски министър-председател на Турция в следвоенните и първи години на студената война, в периода 22 май 1950 – 27 май 1960 г. Мендерес е арестуван и изправен пред трибунал по обвинения за разгрома на турската бригада по време на корейската война и злоупотреба с власт и е осъден на смърт и обесен.

 6. Бахмааму, на никой в тази държава не му омръзна да е от страната на булката … !!!
  Даже Опит за това НЯМА.

  Венсеремос.

 7. Че Гецов е за разследване и затвор е 100%. Че Киро Канадеца е в схемата вече ясно. Даже въпросът е не кой, а С КОЛКО са запушили устата на министъра на икономиката! Правен и управленски абсурд е Петков да държи на поста директора на ВМЗ Гецов, който краде от години там и дели с шефа на заводската Подкрепа, а да иска да махне членовете на новия Борд, които са само от няколко месеца! Прокуратурата дали най сетне ще се самосезира след като стана ясно как Гецов е източва ВМЗ в посока Сърбия?

 8. Ако бях поне 20 г. по-млад и със съответната ориентация, щях да кажа, че с най-голямо удоволствие ще им запуша устата с ХУЙ!
  Сега само ще припомня лафа от руски: Пошли они все на хуй!

 9. За коронавируса вече разбрахме, смъртоносен е, но защо вече никой нищо не казва за смъртоносната легионела. Някои хора още не знаят и не са чували нищо за нея.

 10. off topic, но е важно.
  Веси
  на 23.08.2021 Кристалина Георгиева е подписала транша за България, който се отпуска от МВФ в СПТ – специални права на тираж.
  На България се отпускат 3,5 МИЛИАРДА долара, но САМО ако страната е в активна фаза на пЛандемията.
  Ще има ако трябва МЕНТА, ТЕНТА и ДЕНТА „вариант“, но нашите боклуци ще усвоят мангизите! Не им пука ни за народ, ни за мърша.
  На мейла ти пращам едно уникално видео. Математик обяснява ЗАЩО не е възможно да има ТОЛКОВА „заразени“, набодени и т.н.
  Аз също се усъмних, че на ден се „тестват“ 23 000 и има 5 000 „новозаразени“
  Изкуствено увеличените „бройки“ са психологически трик.
  Има за цел да отчая хората и те да си помислят че наистина има много набодени.
  Но това не е вярно.
  Истината е точно обратната.
  Корона се проваля
  Именно когато една ЛЪЖА върви към провал, се започва с едни ГРАНДОМАНСКИ ЦИФРИ, едни милиарди, милиарди на милиардите и прочее. Гледай видеото. Човека е читав.

 11. Кво повече да го чоплим кой на кого какво бил продал или дал, кой кого бил покрил/прикрил?!Всичко е пределно ясно – всичките тия политически боклуци и отрепки са навързани и оплетени здраво и играят в един отбор!Отбора на уродите-сатанисти продали душата си на Дявола за пари, власт и всевъзможни облаги.Банда престъпници, водещи необявена война срещу българския народ от 1989г. насам.Служещи на чужди интереси, чужди правителства и държави.
  Хубаво ги вижте – масони, илюминати, сатанисти и всякакви възможни извратеняци и болни мозъци.
  Вижте каква скъпотия настана, откакто дойде масонът-сатанист Муньо Шпаклата и неговите мунчовци!Скъпотията е вече навсякъде и продължава.Само токът поскъпна 200%!Ами останалите стоки и услуги, ами горивата, ами храните?
  Цените не ежечасно, а ежеминутно хвърчат в небесата, а единственото което не се променя е цената на труда и размера на доходите – те стоят закотвени на едно ниво от десетилетия.Заедно с това цената на човешкия живот вече няма никаква стойност – хора умират от глад и мизерия или пред вратите на болниците.Това е грабеж и геноцид!
  Време е за тояги и да ги изринем веднъж завинаги тия паразити!

 12. Ако някой си въобразява ,че с повтаряеми образи измекяри народа ще дочака по-добра съдба в живота си ,просто това няма никога да се случи тук !
  По този начин не става . Актьорите на сцената различни – пиесата една и съща 31г. до втръсване .
  Достатъчно ; времето ни на красиви надежди и мечти изтече отдавна .
  Просто не може да стоим отстрани и регистрираме само събитията . Това ,че им виждаме схемите нищо не е променило в живота ни ,нито е спряло феодалите да го правят все по нагло сега без да им пука от нищо !

  1. Пиесата на другаря фийдман и „д шокинг терапи“ работи навсякъде по един и същи начин, нея я преживяхме, ама пиесата фъксийн/козяк сикстийн едва ли.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *