« Върни се назад Публикувано на 12.06.2014 / 10:06

Кой е по-по-най т.п – Боко или моментният му PR!?

 

Колтуклиева по Нова Борисова ТВ: „Борисов трябваше да бъде вкаран в затвора, но слава на Бога това не се случи и Бойко Борисов не влезе в затвора”. Кой е по-по-най т.п – Боко или моментният му PR !?

Плещенето на глупости по всички възможни телевизии е приоритет на герберасткия Вожд, но предвид задокеанското му турне, тази роля доста успешно се изпълнява и от Колтуклиева.

Изразеното от нея съждение, води на извода, че Б.Б. извършил някакво престъпление, за което е следвало да му се определи от българския съд наказание „лишаване от свобода“. По (не)известна причина това не се е случило и Б.Б. е успял да се измъкне от следващо му се по закон наказание.
И възникват едни въпросчета:
1. Какво престъпление е извършил Борисов?
2. Кой го е спасил от налагане на наказание?
3. Знае ли Главният прокурор за това и какви мерки смята да предприеме, както срещу Б.Б., така и срещу лицето, което го е спасило от налагането на наказание?
Ако пък, С.К. е имала предвид, че се касае за оперативна разработка/постановка по отношение на Б.Б. , то тя не би могла да се случи без участието на Прокуратурата! Тогава Цацаров трябва да отговори каква разработка/постановка е готвена на Б.Б., съгласувана ли е с него и какво събитие е довело до нейния провал?
Ако Главният няма отговори на тези въпроси и е просто възрастово бръщолевене, по-добре да ходи да продава краставици на „Женския пазар“!

Иван Петров

Адвокат, прокурор на столична апелативна прокуратура /1998 -2005/

 

«