« Върни се назад Публикувано на 22.09.2017 / 21:46

КОЙ Е ГЕНЕРАЛ – ПОЛКОВНИК СЕРГЕЙ СУРОВИКИН, КОГОТО САЩ НАРИЧАТ „БЕЗМИЛОСТЕН САТРАП“ И ЗАЩО СА В ПАНИКА ОТ НЕГО!

Генерал- полковник Сергей Суровикин САЩ изпратиха НОТА до Москва да бъде сменен командващия руския контингент в Сирия Генерал- полковник Сергей Суровикин . Според американците генерала бил „БЕЗМИЛОСТЕН САТРАП“.

Сергей Суровикин попада в Афганистан като лейтенант след като завършва военното училище в Омск. Лейтенантът се изявява като грамотен командир с най малки загуби сред личния състав. Награждаван е няколко пъти за храброст.

През 90-те е командващ на 42 – дивизия в Чечня. Негов взвод попада в капан. 90 процента от войниците са убити. След като му докладват за случая издава заповед за ВСЕКИ УБИТ ВОЙНИК ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ПО СТО ГЛАВОРЕЗА. 42 – дивизия не подлежи на спиране. Генералът изравнява планините и ликвидира над 6 000 бандита и наемника. Тогава е ранен и полевия командир Хатаб, който успява да се измъкне от руското отмъщение.

В Сирия Сергей Суровикин издава заповед всеки държащ оръжие да бъде ликвидиран на място без никакво обяснение. Това е една от причините много чалми да се предават и да не искат да воюват.

„На всеки километър“

«