« Върни се назад Публикувано на 02.10.2022 / 10:14

КОЙТО СЕ ПОДДАДЕ, ТОЙ ГУБИ. КОЙТО ИЗДЪРЖИ, ТОЙ ЩЕ БЪДЕ СПАСЕН, КАЗАНО Е.

Днес пък искам да припомня, че преди една година се зъбеха, че ако не се ваксинираш, няма да работиш, няма да пътуваш, включително в градския транспорт, че няма да посещаваш това или онова място, че няма да си пълноценен обществен индивид.

Резултатът една година по-късно, от моята гледна точка, ако ми позволят глобалистите лична гледна точка, е че нито съм се ваксинирала, нито съм с променен обществен статус. Всичките им мерки паднаха, всичките им закани се разпръснаха като мъгла на вятър, само тези, които се подчиниха на натиска и се подадоха на паниката, се ваксинираха.

Следователно същата ще е съдбата на всички заплахи, закани и заклинания, които тази есен текат.

Всички политики на скъсване на отношенията с Русия, с Газпром, на намаляване на икономиката, свиване на развитието, е точно същото – натиск с определена цел. Който се поддаде, той губи. Въпрос на време е да отпаднат всички тези ограничения, само че когато дойде това време, хората и народите ще са преброени и отделени зърно от плява по същия начин, по който стана отделянето на ваксинирани и неваксинирани.

От което веднага се вижда и целта на всички тези мероприятия.

Чрез силите на тъмния глобализъм и плановете му, се извършва генералното проверяване на душите на хората и идват съответните последствия.

Само че докато текат тези проверки е много тежко и трудно да се разбере кой за кого работи. И затова има хора, които да указват пътя.

Разбира се, че тече деиндустриализация на ЕС! Зелената сделка отпадна, но се яви Путин и моментално прехвърлиха на друг коловоз композицията. Ако не беше Путин, Грета щеше да ви закопае. Сега даже е по-удобно, защото врагът е чужд, иначе с Грета беше много неприятно, някак си наш човек, пък иска да ни съблече голи и боси. Върнете се година две назад и вижте Урсулата какво е говорила и ще видите моментално какво казвам. Аз мислех, че най-лошото нещо на ЕС е Юнкер и за пореден път сбърках! Оказа се, че има много по-лошо от него, точно както се оказа, че Киро е сто пъти по-лошо от Бойко.

Разбира се, че съдбата на СП 1 и 2 е краят на стандарта на Западната част на ЕС!

Вижте само какво се случва.

Пълно поетапно закопаване на Германия и Англия! И Франция. Испания и Италия бяха закопани по-рано. Вижте кой ги управлява, какви промени са настъпили, особено в Италия. Вижте Лиз Тръс в бърз тръс какво прави, само за 24 дни!!! За 24 дни Англия вече е в рецесия с пълен локдаун на финансите и отрицателен икономически ръст.

Това е чиста проба предаване на Англия, Германия, Франция и прочие народи от Западния ЕС в ръцете на глобалистката шайка. В Италия нещо реагира. Аз предвиждам супер мощна реакция още тази година в целия ЕС. С ваксините успяха да ги излъжат. Буквално ги излъгаха чрез страх и промиване на мозъци. Но сега има първи признаци на осъзнаване какво става и първи масови признаци на паника, усещане за действието на демократичния неолиберален концлагер. И ще дойдат реакции. Абсолютно съм сигурна, че Европа я чакат революции, не превръщането и във физическа и духовна пустиня. Което е целта на тъмните.

Защо така мисля?

Защото знам какво ще стане.

Защото знам, че има хора и на Запад, които ще се събудят и ще реагират. Ще се събудят включително защото ще разберат, че около Русия се оформя спасението и нов смисъл. Колкото и да промиват мозъците, не могат да промият всички.

Нас СП не ни интересува, той не беше за нас. Ние последствия от унищожението му нямаме, освен косвени. Ние имаме други тръби тук. Въпрос на елементарна промяна е уреждане на енергийната ни криза и оттам възход на икономиката. Сещате се какво трябва да се направи.

Ето защо е толкова страшно да искаш да вървиш с Русия!

Защото искаш да се спасиш. А те не искат да се спасиш и до смърт ще ти повтарят, че всъщност спасението е в глада, студа, генното инженерство, духовния мрак. Нали се сещате, че говоря за вашата смърт, не за тяхната!

Ние наистина сме във война на цивилизациите и война за разума.

Който издържи, той ще бъде спасен, казано е.

Анастасия Гешева

«