« Върни се назад Публикувано на 01.02.2021 / 16:26

КОЙТО СЕ ЕБАВА С „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СИ ГО ПОЛУЧАВА ДЖЕЛАТСКИ!

Вчера АФЕРА публикува текста на сайта big.bg:

НАЙ-БЛИЗКИЯТ ДО ГЕРБ КМЕТА НА ПЛОВДИВ, НАЙ-БЛИЗЪК И ДО ЦВЕТАНОВ! ОБРЪЩА СЕ С МАФИОТСКОТО „ДОНЕ!“ КЪМ ПАВЕЛ ВЪЛНЕВ! ПРЕПЛЕТКАТА – КМЕТЪТ НА ПЛОВДИВ ХЕМ ЧОВЕК НА БОЙКО, ХЕМ ЧОВЕК НА ЦЕЦО

https://afera.bg/%d0%bd%d0%b0%d0%b9-%d0%b1%d0%bb%d0%b8%d0%b7%d0%ba%d0%b8%d1%8f%d1%82-%d0%b4%d0%be-%d0%b3%d0%b5%d1%80%d0%b1-%d0%ba%d0%bc%d0%b5%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%bb%d0%be%d0%b2%d0%b4%d0%b8%d0%b2-%d0%bd/

Непосредствено след публикацията сайта АФЕРА бе подложен на свирепа хакерска атака! До призори – цяла нощ! – на днешния ден екипа на АФЕРА се бори с хакерските набези.

Рано сутринта днес отново АФЕРА бе подложена на тотална хакерска атака!

Във Фейсбук написах, че ще ги разкатая Цветанов, Вълнев, които се правят, че уж са против Боко, а от публикацията /и не само от нея/ става ясно, че са биз бизе „болшой театър“ и обърнах внимание на Гешев да не спи, а да провери какво правят 70-тина момчета и момичета в сградата на бившата телевизия Би Ай Ти, която Павел Вълнев продаде на ГЕРБ, респективно на Делян Пеевски, денонощно взряни в компютрите.

Минути по-късно на лични съобщения във Фейсбук получих от Rusislav Dimitrov следното съобщение:

Добър вечер. В офиса на Павел Вълнев в Студентски град се намира кол центъра на фирмата му за транспорт в САЩ Америфрейт. Тези момчета и момичета на компютрите и на телефоните са служители на кол центъра и комуникират с шофьорите на камионите в САЩ. Това е. Това може да бъде проверено по всяко време. Павел Вълнев не ви е никакъв проблем, изключително съжалявам че по този начин се стигна дотук. Вие сте обективен журналист и подобно твърдение за офиса на Вълнев е изключително невярно. Поздрави и хубава вечер.“

Първо да обясним кой е Русислав Димитров. Това е човекът, който пиарно обслужва персонално лицето Павел Вълнев, спонсор на партията на Цветан Цветанов и заместник на Цветанов в нея, и който ходи непрекъснато с Цветанов по градове и паланки по партийни сбирки.

От средата на декември месец 2020 Русислав Димитров потърси връзка с мен с желание за разговор предвид предстоящата предизборна кампания. Даже дойде до Варна за да се срещне с мен.

Обяснено ми бе как господин Павел Вълнев много ме уважавал като журналистка, как бил в Чикаго, щял да се върне в началото на месец януари, как искал да вечеря с мен, как искали да „работят с АФЕРА“, но  – забележете! – в никакъв случай нямали претенции да бъде атакуван и критикуван Цветан Цветанов, зора им бил само името на Павел Вълнев да бъде чисто и неопетнено, и да не се пише срещу него. Господин Вълнев щял да прави телевизия, можело и да се стигне до дълготрайно сътрудничество, щото аз съм била най-добрата, най-голямата журналистка, бла-бла комплименти…

В началото на януари 2021 въпросният Русислав Димитров ми се обажда за да ме предупреди, че „господин Павел Вълнев ще те потърси от Чикаго“. Вълнев ми се обажда, като пожелава да се видим в София.

Обичам такива вълнуващи моменти, точно като Мата Хари ги обичам.

В София Русислав Димитров ми посочва адрес в Студентски град, в сградата на бившата Би Ай Ти телевизия, където в 18,30 часа ще ме чака Павел Вълнев. Пред сградата има три черни лъскави коли, в едни от които гавази със слушалки в ушите. Докато чакам пред вратата Русислав Димитров да ме въведе в сградата, щото там ей така просто не се влиза, един бабаит със слушалка излиза от колата и пита свирепо: „Вие накъде?!“ „Чакам да ме вземат“ – отвръщам смирено и оня влиза в колата.

Докато стигна до офиса на Павел Вълнев преминавам през огромна зала – хале, пълна с наджипкани бюро до бюро с насядали момичета и момчета пред компютри, които цъкат взрени в екраните. С ирония се сещам за прийомите на Цветан Цветанов, като колещ и бесещ в ГЕРБ и като министър на МВР, както и легендите за управлявани от правителството тролове, хакери и прочие. Неведнъж съм яла попарата на Цветанов, който даже в качеството си министър на МВР се изрепчи, че който критикува МВР и правителството на Борисов е от мафията.

Та, аз, „от мафията“, влизам в офиса на Павел Вълнев, който се е изпънал на един стол и ме уведомява, че часовата разлика от пътуването от Чикаго и назад, го карала да се чувства не особено добре. Общи приказки, повечето той говори, аз мълча. „Амиии, дайте да работимЕ нещо….“, вика Павел Вълнев. Питам го какво точно иска и какво предлага. „Ами… да работиме нещо… Като има нещо важно, да се пуска…“. Какво „важно“ – не уточнява. За ГЕРБ и Борисов изобщо не се говори, очевидно хич не им е важно. Обяснява ми как се чудел защо бил тука, как семейството му страдало и прочие, и прочие, и прочие… Ставам и казвам, че няма какво да му губя времето, като е толкова изморен, и си тръгвам.

Навън личния му пиар Русислав Димитров ме изпраща до входа, повиква ми такси, и през това време ми обяснява как може да се работи „на парче“, и да съм дадяла сметка, или адрес и по изипей или по сметка да ми праща по 1000 лв.-2000 лв. на месец, пък аз да публикувам „нещо важно“, ама със снимки и документи…

Аз умея да мълча, свирепо да мълча, когато ми иде да прасна някого в мутрата.

Качвам се на таксито и кой откъде е.

Толкова. Господ винаги си знае работата, а пък аз владея моята брилянтно.

Такива ми ти работи с „пиарния“ „рекламен“ опит с АФЕРА – с изискването: „плюй Цветанов колкото искаш, само Павел Вълнев да е чист“.

От което следва изключително важен анализ – как така само „дясната ръка“ на Цветанов да е чиста и да не се интересува от „имиджа“ на „лидера“ си Цветанов.

Докато се борим с хакерската атака, Русислав Димитров продължава да ми пише на лични.

Отговорям му: „Нали се сещате, че не ям доматите с колците?! Тия кол центрове, дето от България ръководят камионите в Чикаго ги разправяй на джурналята. Павел Вълнев на мен изобщо не ми е проблем, проблем е на обществото, на което пробутва един престъпник като Цветанов, чиито пари легитимира.

Rusislav: Кол центъра на Павел Вълнев работи на това място от повече от 3 години. Ако искате попитайте Сашо Диков или който друг искате

Веселина Томова: Ще питам Делян Пеевски, на когото продаде телевизията си.

Rusislav: Това е напълно легален кол център, с договори, с осигуровки, с лицензи.

Веселина Томова: Напълно легални кол центрове се занимават и с напълно криминални дейности.

Rusislav: Питайте който искате, може да направите и ваша проверка на място по всяко време. Просто това твърдение е изключително некоректно

Веселина Томова: На коректност от вашата партията не ме учете, моля.

Rusislav: Аз не участвам в никаква партия и никога не съм участвал. Аз както и вие от 20 години правя това което и вие. Винаги съм ви уважавал. Може да направите каквито искате проверки за да се убедите, че това е на 1000% легален кол център за връзка с транспортния бизнес на Павел Вълнев в САЩ.

Веселина Томова: Обслужваш партията на Цветанов, както и заместника на Цветанов. Никога и в нито един следващ живот дори няма да правиш от 20 години това, което правя аз. Гледай си дребните селски „пиар пинизи“ и не се ебавайте с мен, че никак няма да е здравословно за вас. Достатъчно съм яла попарата на Цветанов, за да знам какво прави.

Rusislav: Никой не се „ебава“ с вас. Само ви казвам, че момчетата и момичетата в офиса на Павел Вълнев са служители на легален кол център на фирма Америфрейт“.

На следващия ден /днес/ хакерската атака продължава с нестихващи темпове.

Целта е да бъде срутен окончателно сайта. Не им се получава на хакерите, но пък екипа е на нокти, защото се генерират за часове по 32 милиона влизания в сайта, което не позволява нито да работя, нито нормално читателите да влизат в него.

През годините сайта АФЕРА  е подлаган на периодични зловещи хакерски атаки. Винаги това се е получавало след определени публикации, които очевидно са преливали капката в чашата на ХУНТАТА. По времето, в което дерибействаше Цветан Цветанов, АФЕРА беше атакувана тотално. След втория път, когато се обърнахме към ГДБОП и „Компютърни престъпления“ и те си го преместиха в другия крачол, изобщо престанахме да търсим нито ГДБОП, нито прокуратура, защото в България НЯМА КОЙ ДА РЕАГИРА, КОГАТО СИ ПОДЛОЖЕН НА ТОТАЛЕН ХАКЕРСКИ ТЕРОР. Все едно да се обърнеш към Хунтата, която ти слага бесилото, да те помилва.

АФЕРА е напълно наясно кои „центрове“ генерират хакерските атаки.

Най-страшното е, че логиката, че това е единствено Властта на Хунтата не издържа НА ПРАКТИКА.

СИМБИОЗАТА между Властта на Боко и Хунтата и огромната част от така наречената „опозиция“ е абсолютен факт! И ЗАД ЗАВЕСАТА те са взаимосвързани, зависими един от друг, делкащи политически и бизнес сделки. И всичките ползват такива „центрове“ за отстрелване на неудобни.

АФЕРА не жали никого от тях – ни Боко, ни Цецо, ни Вълнев, ни отровни, ни десносектанти, патриоти, льотчици и де когото още се сетите.

И затова не хленчим. Тарикат мъж не писка.

Просто изнасяме хронологията на текущите събития. Които със сигурност ще имат продължение.

СИМБИОЗАТА БОРИСОВ – ЦВЕТАНОВ И ВСЯКАКВИ НАДУПЕНИ ЛАЙНЯНИ „ОПОЗИЦИОНЕРИ“ ОТ ДУВАРА МУ И ЗАД ДУВАРА МУ ЗАПОЧНА ОТСЕГА ДА СРУТВА „АФЕРА“, БЕЛКИМ Я ЗАЛИЧИ ДО ИЗБОРИТЕ!

Който се ебава с АФЕРА и Веселина Томова обаче, си го получава джелатски! Капише?!

Веселина Томова

 

«