Публикувано на 09.05.2021 / 12:29

КОИ „ОНЕЗИ“, БЕ, РАДЕВ? ФИЛАНКИШИИТЕ ИЛИ РУСИЯ?! И КАКЪВ „БАЛАНС“, КАТО „НАДГРАЖДАНЕТО“ ЛИ!

Румен Радев:

Трябва винаги да помним саможертвата на онези, които се изправиха достойно дори и в защита на човечеството.“

Румен Радев:

Очакванията към служебния правителство са огромни и то е въпрос на баланс да се намери най-добрия екип, който да се съчетае по оптимален начин“.

Кои са „онези“, които се изправиха достойно „ДОРИ И“ в защита на човечеството, Радев? Филанкишиите или Русия? И толкова ли ти е трудно да не кажеш руснаците, а ги наричаш „онези“, да здравствует мадам Мустафа?!

И – какъв „баланс, който да се съчетае по оптимален начин“ за служебното правителство? Какъв „баланс“ бе? Като надграждането ли?!

Afera.bg

 

Коментари 55 за
“КОИ „ОНЕЗИ“, БЕ, РАДЕВ? ФИЛАНКИШИИТЕ ИЛИ РУСИЯ?! И КАКЪВ „БАЛАНС“, КАТО „НАДГРАЖДАНЕТО“ ЛИ!”

 1. Този ще бяга с цялата долнопробна прокопиева секта като му стане ясно че втори мандат няма да има! Дано тогава тази долнопробна секта от педали и джендъри да не го забравят тука да се спасява сам, след като не им трябва и няма да имат интерес от този слаботоков малоумен фигурант 😀 Прокуратурата така не казва какво има срещу този фигурант но ще е нещо много сериозно от шпионин до подкуп заради едни самолети 😀 нищо чудно шведите да са го записали и като не е станала работата с тях а са дали пари предварително така масово се говори да са пратили записа на ГЕШЕВ 😀

 2. Идеята за лустрация на БКП-кадрите и забраната й като политическа партия беше крайно пресилвна и на практика се реализира като естествена смяна с годините. Лошото е че боклукът кариеристи /от престорените комунисти/ ловко смени дрехата си и с нови, антилозунги се курдиса отново и задълго на софрата. Отмяната на член Първи от соцконституцията свърши работа но не попречи да се създаде същия модел държава макар и без такъв първи член. Този път обаче овладяването на държавата беше далеч по всеобхватно, дълбоко и без излючения, че прилагането на идеята за лустрация на ГЕРБ е наложително и от жизнено значение за държавата. Не се ли пристъпи към това незабавно още от обявяването на служебния кабинет и до пълно прочистване, за хората, бизнеса и държавата няма шанс да видят прогрес, свобода и бъдеще.

 3. Да наречеш Победителите онези веднага се превръщаш в онзи.Щом с изказа си заличаваш имената на Държава ,заличаваш и собственото си име.

 4. едно допитване на руски журналист америка-кой победи фашистка германя.всички кравари отговарят-америка,така пишело в техните учебници.точка. ….

 5. логично: „войн-а от бъдещето“ методично заработва за II-и мандат пред другите „онези“.

  1. КАКВА ГАНА,КАКЪВ ТАЛАНТ,НАЛИ ИМА СМЪРТОНОСНА ПАНДЕМИЯ,БЕ КРАСАВЦИ.

 6. Трябва да се кажат няколко думи и за патреота Каракачанов. Дърева е казала за него две -три „сладки“ думи, ама изродът си няма представа кое е по-залоено, душата му. или тялото и муцуната му. Такъв добре доказан изрод от сега крои как да влезе в следващия парламент, как да се радва на имунитет, субсидии и народна любов. Не си дава сметка, че е заразен с проказата на вожда, че и той трябва да бъде съден като него, защото тая песен за лустрацията не за комунистите, а за сегашните престъпници и трябва да стане едно мощно оръжие срещу продажниците.

 7. БЛМ-миролюбивите !!!
  Чернокожий преступник в Вудлоун, Мэриленд, в субботу поджег дом с убитыми им людьми и еще бегал вокруг с пистолетом угрожая соседям. Среди погибших двое взрослых мужчин, одна женщина, а также сам стрелок, убитый полицией округа Балтимор, говорится в сообщении департамента. Один взрослый мужчина был доставлен в больницу с травмами, не опасными для жизни.

  Причина убийства всех людей крылась в плакате находящимся на машине оставленной у дома.
  Надпись гласит Черные люди – это инструмент используемый для поддержания расизма. Долго не разбираясь обиженный человек с темным цветом кожи пришел в их дом расстрелял всех и поджег его.

 8. Радев е известна проамериканска мърша. Затова винаги смърди.
  Единственият факт, че Съветската армия освободи Европа, е неоспорим. 20 милиона беше цената за руския народ и да се оспорва е неморално и идиотско. И всички олигофрени като геронтофила Макрон, откачения Джонсън или баба Меркел, които злословят срещу Русия ще си го получат.

 9. Интересно ми е сега дали ще има коментан на госпожа Томова за част от любимите и червени в частност (господин Михов) в предаването 120 минути. Еи такова лизане на задници няма! Бсп е не опозиция а Гъзолизолиция!

 10. „Други кучета хапят само враговете си, докато аз ухапвам и приятелите си, за да ги спася.“
  Диоген Синопски

 11. ТриморКОВИЯ генерал пак се издъни от страх да не го скастри Мустафата .

 12. Цяла Европа е осеяна с кости на руснаци. Ако не беше така, сега ние щяхме да се раждаме като презрени славяни в концентрационни лагери. И само за 76 години Европа забрави това. Е, браво. Промиха ни мозъците. Забравихме.
  Ще гласувам само за този, който ни извади от тази примка. Не е Слави, простакът.

 13. Никой никого не задължава да посещава този сайт. На който не му харесва- чао. И на мен не всичко ми харесва, но не обвинявам никого, че съм посетил сайта. Единствено в този сайт намирам различна гледна точка на всичко което ме интересува. Благодаря ти Веси, остани такава каквато си.

 14. :: Бачо ви Кольо мисли ,мисли и къфто е диф селянин измундри ,че май на тая дата празнуваме Победата над България съюзник на Германия по онова време ?!
  Кофти.
  Разбира се с уговорката ,че фашистката част от нас е бъхтена и победена…
  Другата част е била … победител !

  Бай Айнщайн от четвъртия етаж каза,че на 9 септември умните фашисти и умните комунисти се събрали,избили една камара прости фашисти и прости комунисти и започнали да градят социализъма.
  И тъй,градили ,зидали,мазали,боядисвали и накрая изпраскали една колония,дето за една бройка не станала република на СССР …
  Ама била колония за чудо и приказ- без фашизъм,с развита тежка икономика,здравеопазване ,образование,селско стопанство и туризъм…

  Минало време …
  На един 10 ноември едни други умни и едни по-други умни се събрали, бутнали социализъма и започнали да разграждат съветската колония за да строят друга колония -капиталистическа …
  Колония без икономика,селско стопанство,с калпаво здравеопазване,улаво образование и с весел туризъм…
  Супер колония…пълна с кюмюржии…

  Та,така с нашата мила Родина-

  … от урва на урва и от век на век …
  и тела я стелят и кръв я залива…

  …………………………………………………….

  Тя все оцелява,
  но никога не разцъфтява !

  Честита победа над фашизма !
  Честит празник на Европа !

  Навремето се казваше – борба срещу фашизма и капитализма !

  А бе ,все се борим срещу нещо – срещу византийското робство, османското владичество,фашизма,капитализма,социализма,руските шпиони, …
  Да бяхме се спрели все пак някъде с борбата !
  Да се установим,така да се каже…
  Да надградим нещо…

  Или сме свикнали – все на гола поляна,все отначало…

  Венсеремос.

  1. Празнуваме, че сме живи-а не в концентрационни лагери, каквато съдба е приготвена за „низшите раси“! Т.н. не арийци. По повод написаното от проф. Петко Ганчев едно малко уточнение-държавата Царство България е воювала с СССР, и ние имаме нашата Антифашистка Съпротива започваща от Владайското въстание, Септемрийското въстание и партизанското народоосвободително движение до 1944-45. Говорим за реална съпротива, и реален принос и хиляди жертви в борбата с фашизма.

   1. Ужасно си прав ,имали сме всичко това,което изброяваш,даже повече…
    Не сме АРИЙЦИ .
    Галиба сега и европейци не сме май,а ?!

    Венсеремос.

    П Пис
    Виж ,за концентрационните лагери мисля ,че не си толкова прав.
    Най-много да говорехме сега немски и да произвеждахме БМВ-та …
    История…
    Оттам я гледаш,отсам я виждаш…
    Станалото,станало …
    Давай напред !

 15. Радев е гладна вышка, а когато въшката се наеде, тя се качва на главата си. За Радев: който плаща, той поръчва музиката.

 16. срам ме е, че мислех да гласувам за този-онзи, но и онея не стават. Жалко че няма един истински българин да издигнат, който да каже нещата, тъй както ги виждаме нормалните хора, да ни защити от окупиралата ни паплач. поредния постъпващ като чехлю.разочарование!

 17. „Онези“, драги генерале, не са като „тези“, на които служиш! Защото „тези“, както знаеш, сами си докараха японците да ги разгромят при Пърл Харбър. Както, впрочем, си взривиха и близнаците, за да върлуват после десетилетия из Близкия изток. Но ти тези работи ги знаеш по тяхному. Така, както омагьосват собствения си народ, така преподават и на такива отличници като тебе. Благодарим за такива лидери! Поамериканчени и нямащи нищо общо с българите. Само не забравяй, че българският народ е в пъти по-интелигентен и духовен от твоите ментори. И с лавиране няма да го заблудиш. А и може би си спомняш поговорката за двата стола. Избирай си стол, докато е време, че натъртено много боли. А и нали генералите са доблестни хора! Твоята доблест къде е?!

 18. Весето от Варна отново е права – триморският натовски съпруг на палавата Деса ще ни досъсипе със служебно правителство герджиков-2!
  Днес, 9 май „Безсмъртният полк“ отбеляза 76-тата годишнина от Победата в над 47 български града /Поглед.инфо/ . И тази година застанахме рамо до рамо с нашите героични предшественици, които унищожиха кафявата чума, и ще сведохме глави пред тяхната саможертва.

  Триморецът радев и неговата (не)вярна съпруга Деса нямат разрешение за участие от своя господар – Портиера на американското посолство.

  1. Информация за триморския съпруг на деса (не е за битката при Ардените, където 4-та и 5-та танкови СС армии обръщат в бягство съюзниците):
   Националният състав на военнопленниците в СССР
   Национальность Общее количество пленных
   Немцы 2 389 560
   Японцы 639 635
   Венгры 513 767
   Румыны 187 370
   Австрийцы 156 682
   Чехи и словаки 69 977
   Поляки 60 280
   Итальянцы 48 957
   Французы 22 120
   Югославы (в основном хорваты) 21 822
   Молдаване 14 129
   Китайцы 12 928
   Евреи 10 173
   Корейцы 7785
   Голландцы 4729
   Монголы 3608
   Финны 2377
   Бельгийцы 2010
   Люксембуржцы 1652
   Датчане 457
   Испанцы 452
   Цыгане 383
   Норвежцы 101
   Шведы 72

 19. НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ ДО ИЗБОРИТЕ!

  Има достатъчно доказателства, веднага след назначаване на служебното правителство, Борисов да бъде арестуван!

  Ако в рамките на тези два месеца се докажат част от престъпленията, тази партия трябва да бъде спряна от избори!

  Ако не, то след изборите, комисията трябва да продължи разследване на престъпленията на гербавите мародери!

  Те са организирана политически престъпна група!

  Те ще продължават да саботират връщането на демокрацията!

  Ще саботират работата на държавните институции!

  Ще саботират работата на народното събрание!

  За да печелят време и да прикриват престъпленията си!

  Затова Гешев веднага трябва да бъде изгонен от прокуратурата.

  След получаване на достатъчно доказателства, новият парламент трябва да обяви тяхното управление за престъпно!

  Най-добрият вариант е ГЕРБ да бъде отстранен от изборите!

  Новата ЦИК трябва обяви, че за тази партия и нейният председател, има множество сигнали и документи, които ги уличават в престъпни действия и корупция, като политически организирана престъпна група,и до изясняване на всичко, те нямат право да бъдат допускани до участие в политическия процес!

  Нещо, като елиминиране на нацистката партия в Германия!

  За да си върнем демокрацията и свободата, народът трябва да отстрани тази метастаза от политическата ни система!

  И когато, избраните от него представители не защитават интересите на народа, те трябва да бъдат свалени от власт!

  А когато се докажа, че те са престъпници, да бъдат съдени!

  За назидание на следващите!

  За да знаем и да помним!

  За да знаем, че главната цел на управлението е подобряване жизнения стандарт на народа!

  За да знаем, че демокрацията е идея и система, в която суверенът управлява!

  За да не допуснем отново еднолична диктатура, прикрита с нежния воал на демокрацията!

  Затова в служебното правителство трябва да бъдат назначени смели мъже и жени, които с решителни действия да започнат разбиването на тази политически организирана престъпна група, откраднала десетки милиарди левове, превърнала нашите родители в бедняци, натирила най-умните ни деца в чужбина, народът ни най-беден, най-болен, икономиката ни с ниска добавена стойност, с най-ниска производителност, с най-скапаното селско стопанство, с туризъм далеч от стандартите на Европа и съседните ни страни, с бюджет приличащ досущ на банкомат, от който се раздават дебитни карти на фирми връщащи от 30 до 50% на Главната Мутра и разбойниците му!

  Трябват ни хора, като Богомил Бонев в правителството!!!

  Petar Kartev

 20. А не така,Афера! Триморецът е отглеждан от Козяк като “оня”, който трябва да замени вече ненужната им тиква.
  Нали няма да будалкат с приказки, че бил “човекът на Кремъл” , та да се хванат русофилите на въдицата, че е техен човек.

 21. В историята няма ОНЕЗИ,има истина и тя е една! СССР победи нацистка Германия във втората световна война,останалото е американско гъзолизане!!!

 22. И Радев започна да се излага. Ето го баланса: Бойко Борисов мин.пред. и отново вся асталная сволач министри!!! Срам!!!

 23. …ТРИМОРЕЦО РАДЕВ,
  КАК ВЪРВИ ЗАТЯГАНЕТО
  НА САЩ – ИНСКИЯ ТРИМОРСКИ ОБРЪЧ,
  НА САЩ – ИНСКАТА ТРИМОРСКА ПРИМКА СРЕЩУ РУСИЯ…
  …УПЛАШИ ЛИ РУСИЯ
  С ТРИМОРСКАТА ТИ ГЛУПОСТ…
  …ПРИВИЖДАТ ЛИ ТИ СЕ ВЕЧЕ
  БЕЛИ БАЙРЯЦИ ДА СЕ РАЗВЯВАТ
  ОТ КЪМ РУСИЯ…
  …“ТИЯ“ ИЛИ „ОНИЯ“
  МОЖЕ ДА НАРИЧАШ
  ТИЯ ИЛИ ОНИЯ КРАВАРИ
  ОТ ЦРУ НА САЩ
  ДЕТО ЦЯЛ МЕСЕЦ ТЕ ОБУЧАВАХА
  И ИНСТРУКТИРАХА
  ЗА „ЛИДЕР“,
  КОЙТО ДА ПОСТАВЯТ
  ЗА КОЛОНИАЛЕН УПРАВИТЕЛ
  КОЙТО ДА ИМ СЛУЖИ
  КАТО КУКЛА – МАРИОНЕТКА,
  КАТО ЕНИЧАР И ПРИСЛУЖНИК,
  А ПРИ НУЖДА И КАТО ПОДЛОГА….
  …А АКО НЕ БЕШЕ
  ВЕЛИКИЯ СССР / РУСИЯ /,
  АКО НЕ БЕШЕ БРАТСКИЯ
  РУСКИ НАРОД,
  АКО НЕ БЕШЕ СЛАВНАТА И ХРАБРА
  СЪВЕТСКА АРМИЯ…
  …ХИТЛЕРОФАШИЗМА
  ЩЕШЕ ДА Е УСТАНОВИЛ
  ТОТАЛНО СВЕТОВНО ГОСПОДСТВО
  И СЛЕД ИЗБИВАНЕТО
  НА ВСИЧКИ ЕВРЕИ
  ЩЕШЕ ДА ИЗБИЕ
  И ВСИЧКИ СЛАВЯНСКИ НАРОДИ
  ВКЛЮЧИТЕЛНО ПОЛСКИЯ, ЧЕШКИЯ,
  СЛОВАШКИЯ, СЛОВЕНСКИЯ,
  СРЪБСКИЯ, УКРАИНСКИЯ,
  БЕЛОРУСКИЯ И БЪЛГАРСКИЯ…
  ….И НЯМАШЕ ДА ИМА
  НИТО ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ,
  НИТО ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ…
  …НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА
  НИТО САЩ, НИТО КАНАДА,
  НИТО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ,
  НИТО АВСТРАЛИЯ…
  …А ЩЕШЕ ДА ИМА САМО ЕДИН
  ГЛОБАЛЕН СВЕТОВЕН
  ФАШИСТКИ РАЙХ…
  …..ТАКА ЧЕ
  ВЕЛИКИ ТРИМОРЕЦО РАДЕВ,
  СЕГА СИ ГЛЕДАЙ ВТОРИЯ ПРЕЗИДЕНТСКИ МАНДАТ
  АМА ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН…
  …А ПЪК КРАВАРИТЕ
  МОЖЕ ДА ТЕ УРЕДЯТ
  И ДА ТЕ ТУРЯТ
  ЗА УПРАВИТЕЛ НА ТРИМОРИЕТО…
  …СТАВАШ И ЗА УПРАВИТЕЛ
  НА НАТО – ОВСКАТА АВИОБАЗА
  НА САЩ В ГРАФ ИГНАТИЕВО…
  …СИГУРНО ЗНАЕШ ПОНЕ
  КОЙ Е ГРАФ ИГНАТИЕВ…
  …Е АКО НЕ СМЕЕШ
  ДА МУ СПОМЕНЕШ РУСКОТО ИМЕ,
  МОЖЕ ДА МУ КАЗВАШ „ОНЯ ГРАФ“,
  А АВИОБАЗАТА – „ОНАЯ БАЗА“
  А СЕЛОТО – „ОНУЙ СЕЛО“…

 24. Г-н Президент, наистина ли Вие ли се страхувате да назовете СССР и Русия като силата, която смаза фашизма, отвори нов път за Европъ?
  Все още вярвам във вас, във вашето родолючие и почтеност!
  Моля, не ме разочаровайте!!

 25. ВЕСЕ! Имах едно предубеждение към теб за отношението ти към историческата истина относно ролята на силите допринесли за победата над хитлеристка Германия. Вече нямам и се извинявам.

 26. Съпротивителните движения във Франция, Италия, Югославия, България, Белгия също са допринесли.
  Но в България партизанин = шумкар..
  Това са „онези“.
  А основния принос на Съветската армия не е по НАТО-вски..

 27. Французите блокират английският остров Джърси!!!Френски кораб взима на таран английски???Англичаните изпращат два военни кораба срещу 3-те френски!!!Путин пак ще е виновен че хиените се джафкат!!!С такива съюзници… по добре да се пазиш от тях!!!

 28. Г-н Президент, и Вие ли се страхувате да назовете СССР, сега Русия като силата, която смаза най-силната дотогава армия? Само да не вземете да разправяте, че най-важните битки, които са решили войната са битката при Ел Аламеин и Мидуей, както учат американчетата. Толкова ли Ви е страх от генерал-губернаторката?

 29. ПСИХОдесните се осъзнаха преди известно време, че Радев не е „агент Маскве“, а тяхно подобие, по евроатлантически калъп, лоялен правоверен НАТОвец. Само мнозинството от русофилите все още не са го осъзнали и се кланят на „русофила Радев“!…

 30. Не само цвъцвъ хвали масон Радев, мутрите на мая също, Слави взе да се усеща и не каза оня ден, че ще го подкрепи, защото ще си издигнат свой кандидат ИТН, като спечелят изборите.
  Утре ще се види служебният му кабинет, който някои ахмаци чакат да ни спаси.

 31. Ако не е СССР ще е САЩ …
  Като гащите са ти на букаи ,ко толкоз …
  Се същото,нали Марче ?

 32. Честит празник на Доброто!

  Тази сутрин НП Митрофанова, една много точна дама, каза ясно:
  – дипломатическо е противопоставянето, НЯМА противопоставяне между двата народа – българския и руския!

  И защо трябва да има противопоставяне.
  ВСИЧКИ народи на планетата, трябва да живеят в разбирателство и ВЗАИМОИЗГОДНО сътрудничество!

  Защото Животът е безценен и всички живеем на една ОБЩА планета.

  Видяхме Парада на Победата в Москва.

  Великолепни човешки индивиди, КРАСОТА!
  И защо трябва да „хвърляш“ това великолепие човеци в хаос и безсмислени разрушения, бомбене и прочие.

  Взаимноизгодно СЪТРУДНИЧЕСТВО с всички народи на планетата!
  Това е доброто БЪДЕЩЕ на човечеството.

  Светът трябва да бъде – поле за КУЛТУРНО СЪРЕВНОВАНИЕ между народите, а не за безсмислено противопоставяне!

  Честит празник на Доброто!
  🙂

 33. До Петър Петров. Пешко, не забравяй, че самоуверените квалификации не са антисептик за глупостта!

 34. Политкоректност!!!На нео-либералноШвабски-Размиване на Историята!!!

 35. Уважавам господин Президента, но освен че трябва да назначи читави хора в служебното правителство, нека не се прави и на по – голям католик от папата. Вицепрезидента Йотова има коментар на Денят на победата 9 май, той – не. Не е глупав, така че да намери сили и мъжество и да стои равно отдалечен от Изток и Запад.

 36. Радев се върти като шугав …, готви разни бивши кариеристи , обиколили партийните централи …, Рашков , Цонев, Жельо Бойчев , Златева , които хабер нямат от управление и топки в гащите.. Предният му служебен провал върна Тиквата във властта , сега е решил пак от същото да предложи , този път не само опозицията ще загуби изборите..заради него , но и той ще ги загуби …на втори тур ако не се вразуми да сложи истински биткаджии които да изринат администрация , фирми и дилъри-изборджии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *