« Върни се назад Публикувано на 13.10.2021 / 14:25

КОЕ ПОСОЛСТВО ИМА СИЛИ ДА ЗАЩИТИ ДЕЙСТВАЩ БЪЛГАРСКИ ПРЕЗИДЕНТ, АКО ТОЙ СЪЗНАТЕЛНО И ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ГАЗИ КОНСТИТУЦИЯТА? АМЕРИКАНСКОТО! И ТОВА СЕ СЛУЧВА ОТКРИТО В ПРИСЪСТВИЕТО НА АМЕРИКАНСКИЯ ПОСЛАНИК. ПРЕД ОЧИТЕ ВИ!

Предлагам да започнем да си говорим по-открито. Така е честно!

Румен Радев беше и си остава чиста проба парашутист, спуснат в сградата на  президентството и този акт извърши партията-майка БСП. Червените ескадрони бяха излъгани от собствените си партийни другари, че това е проруски човек, генерал и избраник посочен директно от Кремъл. Така ли беше? И ако не беше тази лъжа, дали гласоподавателите и активисти на БСП щяха да гласуват за Радев? – Не мисля. И въпреки това за мен няма никаква изненада, когато едни червени другари предават други в лична полза. Такива са тези екземпляри не от вчера и предателството е тяхна единствена същност.

Когато лъсна истината, че Радев е поредното американско полит-конте, много от прецаканите му поддръжници и избиратели свиха тихо платната и онемяха. Причината е, че са осъзнали рязко своята глупост и са усетили предателството на своите висши партийни функционери. Защо, обаче, днес те отново застават зад Радев за мен е пълна загадка, независимо, че кръгът от десари около президентското тяло създава ОТНОВО усещане за проруска карта, а всъщност десарите отдавна са пристанали на американското посолство по същият начин както обслужваха преди руското. Такива са и тези екземпляри.

Чудя се дали нито един червен активист на партията-майка БСП не вижда с очите си и чува с ушите си, че Радев се подкрепя и от Христо Иванов, генерал Наско и прочее наши евро-атлантици и в същото време от БСП!? Това трудно ли е за осъзнаване или на някои хора им е изветрял мозъка?

И между другото. Кое посолство има сили да защити действащ български президент, ако той съзнателно и целенасочено гази Конституцията и законите на страната – руското или американското? Според мен второто и това се случва напълно открито в присъствието на американския посланик. Пред очите ви!

Гласувайте другари, гласувайте за вашия президент. Вечно вашият румен.

Николай Марков

«