« Върни се назад Публикувано на 12.05.2021 / 9:37

КОЕ МУ Е ПРОРУСКО НА СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО? ГЕНЕРАЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА РАДЕВ Е ВОЕНЕН КАБИНЕТ ПО ВРЕМЕ НА ВОЕННО УЧЕНИЕ НА НАТО

Американците взеха властта. При Борисов – платноходки и газопровод, при Радев – есминци в Черно море и „тюлени“ край Варна.

„В Москва ли ще ни закара Радев? Пак ли ще ходи да се лигави на Путин?“, пита ядно и язвително Даниел Митов, зам.-председател на ГЕРБ, в ефира на „Здравей, България“ на Nova.

Няма да ни закара Радев в Москва и няма да се „лигави“ на Путин. Президентът докара няколкохиляден американски военен контингент в България за учението „Defender Europe 2021“, след като на учението „Тракийска пепелянка 2020“ пое ангажимент пред посланика на САЩ Херо Мустафа, която отговаря за „Defender Europe 2021“ у нас.

 „Тoвa правителство на мен лично ми  изглежда „проруско““, заяви в ефира на bTV бившият министър на отбраната Николай Ненчев.

Кое му е проруско на служебното правителство? Кой е проруски настроен в него – премиерът, който е бивш военен аташе в САЩ, или лобито на Иво Прокопиев, който е прокси на САЩ, в него?

Може би само министърът на вътрешните работи Бойко Рашков може да мине за „проруски министър“, ако не беше близък до фактори, свързани с Великобритания и САЩ.

Това „проруско“ правителство ще организира изборите, които ще пренаредят властта по американска схема, а левите проруски партии ще са в опозиция.

По времето на това „проруско“ правителство се провежда най-мащабното военно учение на НАТО с доминиращото участие на Пентагона „Defender Europe 2021“.

Американците взеха властта. При Борисов – платноходки и газопровод, при Радев – есминци на ВМС на САЩ в Черно море и „тюлени“ край Варна.

Генералското правителство на президента Румен Радев не е знак за диктатура и хунта, а военен кабинет по време на военно учение на НАТО.

 www.bgsniper.com

 

«