« Върни се назад Публикувано на 05.04.2022 / 22:28

КОЕ Е ФАЛШИВИ НОВИНИ, БЕ, ЧЕБУРАШКОВ!

АФЕРА:

КАКВО ПРАВИ ГДБОП ЛИ? ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОЙКО РАШКОВ ЕЖЕДНЕВНО СЛЕДИ КАКВО ПИШЕМ ЗА УКРАЙНА! РАШКОВ, ВСЕ СИ МИСЛЕХМЕ, ЧЕ НЕ СИ ТАМАН, АМА ОКОНЧАТЕЛНО ИЗПЛИСКА ЛЕГЕНА!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%b0%d0%ba%d0%b2%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2%d0%b8-%d0%b3%d0%b4%d0%b1%d0%be%d0%bf-%d0%bb%d0%b8-%d0%bf%d0%be-%d0%bd%d0%b0%d1%80%d0%b5%d0%b6%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d0%b5-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be/

….

Ооо, Дамаджан Чебурашков пак се обажда от коневръза…

Дамаджан освен че е ултра нагъл, е и ултра тъБп – след като над 30 години си топил лакомо човката в mega grande корупционни практики, и вместо да се покриеш и да не напомняш за себе си, ти да се появиш отново в светлината на прожекторите. Това ако не е тъпотия, кое тогава е???

Как е, Дамаджане, имотите растат ли, увеличава ли им се бройката? Банковите сметки как са? Сигурно растат и не стареят – като девиза на София.

Кое точно е фалшиви новини, бе, Чебурашков? Че си mega grande корумпир?? Над 30 години САМО на държавна заплата, ама по-богат и имотен и от някое холивудско величие?! Те поне холивудските звезди не са корумпири и крадци – милионите им са от участие в касови филми.

Кое е фалшиви новини? Видеото със садистичните издевателства над пленените и ранени руски военнослужещи, заловени от садистите-укропитеци?!

Или постановката в Буча с разхвърляните по улиците трупове на „убитите“ от руснаците нещастни, цивилни украинци? На едно от видеата се вижда как един украински „труп“ си движи и си вдига ръката. Да не го сгази преминаващия по шосето военен джип…

Или ежедневните украински бози наречени „новини“, които ако ги слуша човек и им вярва, ще си помисли, че едва ли не ВСУ са стигнали вече до Урал и преследват руснаците!

Кое е фалшиви новини? Че заместник-шефовете ти Кирчо, Кокорчо и Муньо Кауня за никъв чеп не стават? И са угоднически надупени на американското посолство?! Или че баш шефката ти Мустафата и тя за никъв грездей не става?!

И вихрещата се в БГ-мутрокочината безработица, бедност, мизерия и хиперинфлация, и чудовищна скъпотия, и спекула, и това пак ли е фалшива новина?!

Защо след като си такъв ентусиазиран слухач и слухтиш денонощно из Интернет, не се позаинтересуваш от криминалния контингент в България?? Знаеш ли, че във всеки град и паланка, на всеки ъгъл свободно се продава дрога? Наркотрафиканти, наркодилъри, каналджии на хора и бежанци, корумпирани, лакоми ченгенца, митничарчета, съдийчета, магистратчета, министърчета, депутатчета, политичета – дал Господ, колкото искаш!

Знаеш ли, че ако едно съдийче има само 1-2 частни хотела се счита за бедняче??

Или викаш това не е интересно за теб, а? Нали точно те ще ти „кихнат“ още мангизи и кенефите ти от 12 ще станат да речем 50-60 на брой!

Някой бил искал да сваля властта?!?! Нема да се плашиш, Чебурашков – като стане хляба по 5 лв. и бензина 10 лв. за литър, гладните БГ-роби сами ще дойдат при теб и твоите шефове по-нагоре. Без никой да ги организира и наговаря! Ама първо при теб ще дойдат май хората от твоето ведомство – дето им шиткаш тениска за 78 лв. и служебно яке от по 438 лв. От некачествени, евтини платове и материи, дето се обезцветяват след първото изпиране.

А как ще се чувстваш ти, другарю Чебурашков, когато за втори път на Дунав-мост цъфнат руснаците??

Дамаджан Чебурашков

«