Публикувано на 08.05.2021 / 13:03

КОЕ Е „ЛЪЖА“, ДРАГА НИ, ДЕНИЦЕ ЗЛАТЕВА! САМА ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ В „БУЛГАРГАЗ“ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ! А ДА СИ ТЕ НОСИ НА РАМО РУМЕН РАДЕВ!

След като АФЕРА първа информира, че Деница Златева е готвена за министър на външните работи в идващото служебно правителство на Румен Радев, но се е облажила с длъжност, благодарение на ГЕРБ, в Български енергиен холдинг, „Булгаргаз“, първи скочи да  я защитава, иначе бесепарката, главният секретар на Радев – лицето Димитър Стоянов:

РАДЕВ, ТАЯ РАБОТА НЕ КАТО ОНАЯ РАБОТА! ГЛАВНИЯТ ТИ СЕКРЕТАР СРАМ НЯМА ЛИ!

https://afera.bg/%d1%80%d0%b0%d0%b4%d0%b5%d0%b2-%d1%82%d0%b0%d1%8f-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%bd%d0%b5-%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%be-%d0%be%d0%bd%d0%b0%d1%8f-%d1%80%d0%b0%d0%b1%d0%be%d1%82%d0%b0-%d0%b3/

Днес в предаването „Денят с Георги Любенов“ по БНТ Велизар Енчев гласно изрече онова, което АФЕРА беше вече написала, а именно, че бесепарката Деница Златева е назначена в Булгаргаз и „всъщност влиза в кохортата на партия ГЕРБ“.

Деница Златева, която иначе досега мълча и остави на лицето главен секретар на президента Димитър Стоянов да я защитава, изведнъж писна във Фейсбук, че Велизар Енчев бил изрекъл лъжа и щяла да го съди:

„Уважаеми г-н Любенов,

Днес в ефира на воденото от Вас предаване “Денят с Георги Любенов” в ефира на Българска Национална Телевизия,  гостът Ви, г-н Велизар Енчев,  изрече откровени неистини по мой адрес:

“Г-жа Деница Златева е приела да бъде и то в пълна тайна управляващ директор на едно от най-големите държавни енергийни дружества в БГ, което само по себе си означава, че тя влиза, образно казано, в кохортата на партия ГЕРБ”.

А Вие допълнихте: “ преди една година е назначена там от премиера в оставка Борисов, т.е. Борисов е назначил лично Деница Златева”.

Надявам се,  че имате доказателства за твърдението си и той за неговото. Но справка в Търговския регистър на енергийните дружества ще оборят и двете неистини,  да не кажа клевети.

От 1.12.2020 г. съм назначена от Изпълнителния директор на Булгаргаз ЕАД за началник управление “ Административно” ,  позиция,  която съм заемала 13 години в голяма международна компания до 2008 година.

От авторитетно предаване , като воденото от Вас,  зрителите очакват обективност и факти, обосновани на истината.

С г-н Енчев ще се видим в съда,  където очаквам да представи документи,  в подкрепа на неверните му твърдения!

Приемете го като “право на отговор”.

Е, къде е „лъжата“, драга ни, Денице Златева, къде???

Самата Деница Златева признава, че декември 2020 е назначена в „Булгаргаз“ „от Изпълнителния директор на Булгаргаз ЕАД за началник управление “ Административно“.

Шефът на „Булгаргаз“ от кого е назначен, драга ни, Денице Златева, а?

Изпълнителният директор на Булгаргаз е Николай Павлов и такъв е от началото на 2016 година, когато на власт е ГЕРБ, където нищо не става без одобрението на Бойко Борисов, камо ли пък шефски длъжности в БЕХ.

От 27 януари до 4 май 2017 г. пък става министър на енергетиката в служебното правителство на Огнян Герджиков, назначено от Румен Радев.

Та, кое е лъжа, драга ни, Денице Златева?

Че си назначена на поста в „Булгагаз“ по времето на ГЕРБ ли?

Ами това си е чистата истина, която сама си признаваш! А кой определя назначенията в ГЕРБ е ясно и уличните кучета в България.

А нека си те носи на рамо Румен Радев!

Преплели сте се като свински черва, мафия и Хунта ще борите! Ще я „борите“ – отзад!

Afera.bg

Коментари 27 за
“КОЕ Е „ЛЪЖА“, ДРАГА НИ, ДЕНИЦЕ ЗЛАТЕВА! САМА ПРИЗНАВАШ, ЧЕ СИ В „БУЛГАРГАЗ“ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ! А ДА СИ ТЕ НОСИ НА РАМО РУМЕН РАДЕВ!”

 1. Да погледнем Булгартрансгаз, където починалият управител беше кум на депутата Александър Ненков, който пък е син на шефката на КЗК и конституционен съдия, и чиято съпруга работи в … Булгартрансгаз. След кончината , дружеството се управлява от друга дама от кръга на Добрев от Хасково, а след нея идва изпълнителен директор не просто от Кумгейт, а чиято съпруга работи при майката на Ненков в КЗК. Именно КЗК ще проверява сделката на Гинка с ЧЕЗ. Даже премиерът е кум на един от бордовиците във фирмата Булгартрансгаз .Дълга е нашата дружинка:
  Вчера беше Гинка, днеска Николинка,
  следват бабата на кумата и на един познат снахата,
  на балдъзата лелята и тъщата на свата.

 2. Е нали е братовчедка на Станишев, а той е близък с ГЕРБ..уреди ли са си хората

 3. На тази не знам каква й е „експертизата“ и колко езици знае, но ако съдя как си е написала профилното име в социалната мрежа – поредната ултра тъпа и кариеристична калинка.

 4. Лично мнение: Радев е приемлив за т.нар. „протестни партии“, особено за ИТН и ИСМВ. Това до голяма степен му дава легитимност пред голяма част от българските граждани, желаещи демонтиране на модела „Чекмедже – Мата Хари“. Радев за разлика от огнебореца от Банкя не навлиза грубо в медийното пространство, не се подиграва с българският параментаризъм и не произвежда фейк нюз през социалните мрежи. Обаче пред Радев има един огромен риск. Ако се провали със служебното правителство и други грешки в следващите месеци, той може да загуби президентството. Затова оптимален вариант за него е да раздели отговорностите (не да ги събира). Това означава, че този път Радев трябва да преодолее съблазънта да си назначи само свои хора – били то генерали или измислени неопитни и безработни „юпита“ и „градски“. Иначе народът ще го изкара барабар с бюрото отпред, до шадравана…

 5. Един Призрак броди по света!!!Призракът на Соросоидите!!!Те са навсякъде под прикритието на благотворителност свобода и развитие .Зад тях са Банките Биг Фарма ИТ-гигантите Медиите Милиардери-мизантропи и Сянката на Цион!!!
  Както и колкото можете трябва да се разобличават!!!Фанатиците не са Човеци !!!Не ги жалете защото те не ни жалят!!! Всъщност Конспираторите викат …Дръжте конспиролозите??? Трябва да се борим с тях!!! Не трябва да е Фронтално а по Фланговете!!!Такива като тази да се разобличават и хората да се информират!!! Тези -лимонки- са внедрени от години в системата!!!Това са като спящи агенти които в даден момент се размразяват!!!Има и много други !!! Амбиции егоизъм предателство сребролюбие !!!Характерните черти на Хунвейбините от Сорос-Швабската кохорта!!!

 6. Какво да очакваме от едни продажници ,които гледат само собствения си интерес,и въобще не ги интересува гладния измъчен Български народ.Соросоид до соросоид продажник до продажник,на кой каквото им поиска дават земя,ресурси ,вода,гори всичко е на тезгяха,а хората умират от глад.Загубили човешкия си облик,а тази земя е пропита с кръвта на хиляди мъченици дали живота си за милата ни Родина.Срам.

 7. Караколювите ловки диагностицирани калинки каза:

  Магдалена Ташева в BIG5 :
  Радев и спонсорът му Васил Василев гонят БСТВ от „Хладилния завод“

 8. Тази Деница не беше ли оня добитък със сурат на булдог ?
  А май че е любимка на проамериканския триморКОФ генерал службогонец .

 9. Никога няма да се оправим. Мекеретата са прекалено много, прекалено много! Ужасно са лакоми, но се продават и за шепа злато на Метрополията, а след това продават народ, Родина и всички земни и подземни богатсва само и само да мародерстват, ЗАБЕЛЕЖЕТЕ, собственият си народ и така вече 30 години, всички. Няма да се оправим мекеретата са прекалено много. Прекалено много.

  1. Първо продават народ, после уточняват на кого и как. Но първо продават душиците си: с желание и готовност за продан. Такава е нагласата Юдейска: първо е желанието за продан, както първо е и пожеланието на всеки грях. Психологически нагласата е преди действието, извинете за очевидното за вас, читатели и автори. Как може изобщо да се говори за Деница Златева за дуржавен пост, след като е продукт на Соросоидно полиране? До сега няма читав Соросоид в управлението, т.е. успешно изпълняват предназначението си на индоктринирани родофоби. Г-н Велизар Енчев е доказан патриот, интелигентен човек и за да се разгневи на Златева, значи че повече няма как да се понася недопустимото с нея за какъвто и да е държавен пост. Т.е. позицията на Г-н Енчев е аргумент чрез авторитет. Златева, ако е малко с малко почтена, няма да допусне да я спрягат за каквото и да е от лоялност към ГЕРБ, които са я назначили в Булгаргаз. Фактът, че няма задръжки в кариерата си, че няма никаква надеждност за нищо поради хамелеонство, следващо от липсата на възпитание и Соросоидна школа, категорично говори за нейната ненадеждност и за тая на лансиращите я. Служебен кабинет със Сороско – Гербаджийска фигура значи „нещо като нищо на света“, кабинет по-слаб от първия служебен кабинет на Радев, а това значи народен гняв и то какъв! Как не се освестиха, които трябва да се освестят!

   1. Назначена е на този пост от ГЕРБ, няма защо да манипулира този факт чрез разширяване на тезата за други позиции преди този пост, даден й от ГЕРБ. Изпечена манипулаторка и гьон-сурат. Ако беше почтена, Златева 1. нямаше да участва в този сеир с мерак за …външна политика, за която не става по презумпция; 2. сега щеше да каже нещо като: ‘да, ГЕРБ ме назначи на тази позиция и за това отказвам да се занимавам с политика ( като лялност и към ГЕРБ, и към който я брои за нещо, за да не го подвежда и саботира). Да, няма почтеност от досегашните, няма образованост дори при тях, но да се сменат с такива като тях, би било крах в много отношения и за доста пишман акълии.

 10. Май и други са яли и продавали фурми и и и и …
  Да а а а а …Червения кръст остана безфурмен…

  Партизански отряд ,,На всеки километър“ изяде сиренето и кашкавала ,изби мандражиите и сега се ослушва като прасе в картофи …
  Глад.

  Бай Айнщайн каза ,че който влезе в адронния кулайзер – няма излизане.

  В града идиоти много ,но селския идиот е единствено неповторим.

  Венсеремос.

  1. Пък аз толкова години да си мисля, че колайдера е „андронен“, пък той да се окаже „адронен“. Излиза, че на тази основа съм завършил две погрешни образования? Бе то и аз се зачудих по едно време, че нещо много лесно ми върви в Североизточния филиал на Югозападния университет…

 11. Толкоз неграмотен човек – дори името си да не може да напише.
  До сега бяха прости калинки, а сега и неграмотни.
  Трябва всичките им недостатъци да се показват и да се крещи за да чуят всички.
  Като външен министър да си вземе и Георг. Лика прилика са си.
  Бог да ни пази от такива.

 12. Какво разбира тая от външни работи, като е толкова неграмотна, че и името не може да си напише, пише се Denitsa Zlateva.
  Тия, дето чакат служебното правителство на льотчика да ни спаси, вярват в дядо Коледа.

  1. Майни майтапа тая е верно неграмотна .Не само името и е грешно но и фамилията е написала с С Златева ли е , Слатева ли е Деница един Господ знае.

 13. Не разбирам – Златева ще съди Енчев, но няма да съди Любенов, който всъщност казва, че тя е назначение на Борисов. Странна селективност.

 14. Така-а-а. През 2008 г. Деница Златева вече има 13 години стаж като директор на администрацията в голяма международна компания. Сиреч (както казва един) започнала е да работи директор през 1995 година. Сигурно е получила поста като подарък за двадесетия си рожден ден, защото е родена през 1975?

  1. „Много снимки направихме днес, но тази ми е най-любимата. Човек дължи всичко на родителите си. За протокола – и с личния ни семеен лекар Румен Симов, и любимия приятел и състудент на нашите -чичо Вигенин“, написа във Фейсбук Деница Златева, кандидат за евродепутат от БСП.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *