« Върни се назад Публикувано на 08.02.2021 / 11:53

КОГО ОБСЛУЖВА ТОГАВА НЕГОВОТО „ПРОТИВ“? МИСЛИТЕ ЛИ!

Теменужка Петкова: „Проектът Руски поток 2, който премина през България вече трансферира газ и не се е случил от само себе си, а след стриктно изпълнение и съгласуване с националната и европейска комисии по енергетика и всички други европейски съгласувателни процедури и правила.

Това са думите на министъра на енергетиката и ви ги цитирам като потвърждение на моите думи, че:

  1. Потокът на газ е руски, а не турски, независимо от всички възможни обстоятелства свързани и налагащи преминаването му през Турция.
  2. Този проект е реализиран от кабинета на Борисов, като ангажимент към руско-германските интереси и в най- широкия смисъл европейски.
  3. Изпълнени са всички съгласувателни, финансови и технически изисквания с органите на ЕС, които имат отношение към газовия проект Руски поток 2 и са разрешени за реализация.

Това са факти, не политологически и прочее политически алабализми. Всичко останало са приказки на хора, които отказват да приемат фактите и считат, че личните, внушени и други емоции и чувства са плод на здрав разум, но грешат. Международната и национална сигурност не се движат от емоции, а от решенията на здрави, силни и способни хора, които знаят какво правят и мислят поне 50 години напред. Така се прави.

Президентът Радев се обяви публично „против“ този проект, макар да го направи по неговия недъгав начин. Против руско-европейския проект Руски поток 2 и на мига беше подкрепен и поздравен от цялата демократична общност, която днес вече заявява гласно, че не друг, а антиевропеецът – неприет никъде в ЕС Румен Радев, заслужава втори мандат като любемец на народа. Схващате ли? Не защото ви манипулира, а защото го обичате и му вярвате, също като на тези преди него, в което число е и самия Борисов.

Любимец 13 – Радев, работи против руския газов проект и против европейските интереси в него.

Кого обслужва тогава неговото „против“? Мислите ли!

Николай Марков

«