Публикувано на 08.02.2021 / 11:53

КОГО ОБСЛУЖВА ТОГАВА НЕГОВОТО „ПРОТИВ“? МИСЛИТЕ ЛИ!

Теменужка Петкова: „Проектът Руски поток 2, който премина през България вече трансферира газ и не се е случил от само себе си, а след стриктно изпълнение и съгласуване с националната и европейска комисии по енергетика и всички други европейски съгласувателни процедури и правила.

Това са думите на министъра на енергетиката и ви ги цитирам като потвърждение на моите думи, че:

 1. Потокът на газ е руски, а не турски, независимо от всички възможни обстоятелства свързани и налагащи преминаването му през Турция.
 2. Този проект е реализиран от кабинета на Борисов, като ангажимент към руско-германските интереси и в най- широкия смисъл европейски.
 3. Изпълнени са всички съгласувателни, финансови и технически изисквания с органите на ЕС, които имат отношение към газовия проект Руски поток 2 и са разрешени за реализация.

Това са факти, не политологически и прочее политически алабализми. Всичко останало са приказки на хора, които отказват да приемат фактите и считат, че личните, внушени и други емоции и чувства са плод на здрав разум, но грешат. Международната и национална сигурност не се движат от емоции, а от решенията на здрави, силни и способни хора, които знаят какво правят и мислят поне 50 години напред. Така се прави.

Президентът Радев се обяви публично „против“ този проект, макар да го направи по неговия недъгав начин. Против руско-европейския проект Руски поток 2 и на мига беше подкрепен и поздравен от цялата демократична общност, която днес вече заявява гласно, че не друг, а антиевропеецът – неприет никъде в ЕС Румен Радев, заслужава втори мандат като любемец на народа. Схващате ли? Не защото ви манипулира, а защото го обичате и му вярвате, също като на тези преди него, в което число е и самия Борисов.

Любимец 13 – Радев, работи против руския газов проект и против европейските интереси в него.

Кого обслужва тогава неговото „против“? Мислите ли!

Николай Марков

Коментари 32 за
“КОГО ОБСЛУЖВА ТОГАВА НЕГОВОТО „ПРОТИВ“? МИСЛИТЕ ЛИ!”

 1. Кого обслужва радев? Обслужва тези, които го държат за ташаците! Пред очите ни се ражда новият плевналиев . Това да лиже задника на ОФГ, който до вчера го плюеше е толкова отвратително, че няма на къде! Даже Пинокио и Гном се възторгнаха и го припознаха.

 2. Нямам нищо против този поток, ама защо трябва Германските и Руските интереси да са за наша сметка. Уважавам г-н Петров ама в случая не е прав, България и българите търпят единствено загуби за милиарди покрай тези тръби и не виждам нито една смислена причина българският участък да се постри с наши средства. Всеки който се обявява за този проект с тези параметри е българофоб.

 3. Радев им две неща, които го слагат пред Юродивия Бойко.
  Не е дебелак и не краде.

 4. „Любимец 13 – Радев, работи против руския газов проект и против европейските интереси в него.“

  Мутрата ни предаде и продаде за пореден път – чака ни нова Фукушима…,- a агентът на ЦРУ радев мълчи със всички сили!?!

  Мутрата: Договорът между АЕЦ Козлодуй и Уестингхаус е поредна стъпка за диверсификация
  https://glasove.com/categories/novini/news/borisov-dogovort-mezhdu-aets-kozloduy-i-uestingkhaus-elektrik-s

  Подписването на договора с Уестингхаус Електрик Швеция днес е поредната стъпка на България за диверсификация, отбеляза министър-председателят Бойко Борисов. Премиерът участва в церемонията по подписването на договора между АЕЦ Козлодуй и компанията Уестингхаус Електрик Швеция за разработване на анализи на безопасността за лицензиране и внедряване на алтернативен тип ядрено гориво за блок 5 на ядрената централа у нас. Договорът поставя началото на втория етап от процеса по лицензиране на ядрено гориво за 5-и блок на АЕЦ Козлодуй в изпълнение на програмата за диверсификация на доставките на свежо ядрено гориво.

 5. Тия от сектата на льотчика прилагат онова за партията, която винаги е права, дори и когато греши, та и тоя мухльо изкарват
  винаги прав.Марков им обяснява, че работи за американските интереси срещу руските и европейските,тия малоумници пак защитават мунчо.

 6. Чакай, че нещо не схванах.
  Първо, парите не били три милиарда, а почти три и не били от бюджета, ами били заем на държавна фирма. Алоу. Ми тоя заем кой ще го плаща, а? Виолетка, пардон Теменужка заявила, че за 10 години щял да се изплати заема. От транзитни такси няма да се изплати главницата на заема за газопровода и за 50 години при пълно натоварване. А той няма все натоварен на 100% да бачка. Ясно е, че лошия Матриал ще плаща заемите на тиквата и то с лихвите!
  Второто дето не схванах е това с интересите. Били сръбско-германски, а после руско-европейски. А някъде да виждате български? Руснаци ще транзитира по направения от нас тръбопровод газа си за Сърбия. За какви евроинтереси говорим?
  Прав в Радев като им ги казва, ама много дебили има, дето вярват на Бойко като на месия!

 7. Та кой е на Теменужката бащата или тя е правена от чичо си, та няма второ име ?

  Ако има бащино име, кое е ?
  Май че имаше такъв въпрос, но цензурата го изтри !

 8. До дебилите така наречените фейсбук пишещи,алооооо Полковник Марков,е изключително ПОСЛЕДОВАТЕЛЕН В мненията си за предателя Радев,но вие явно живеете на друга планета,за да пишете небивалици и откровенни глупости,следя всичко което казва Полковника в Публичното пространство,и казвам че този човек е НОВИЯ ЛЕВСКИ,но няма как да го разберат хора с нечистоплътни сърца,дребни душици…..Ясно???

  1. ТАСС съобщи данни за износа на Газпром за миналата година.
   По предварителни данни спадът на производството спрямо миналата година през 2020 г. ще възлезе на 10,9%.

   Горе-долу с толкова спада и износът, като обемът му е 179 млрд. куб. м.
   Според Федералната митническа служба Полша е увеличила вноса на газ на Газпром със 73,44%, до 9,668 милиарда кубически метра. м, Италия – с 41,01%, до 20,142 милиарда кубически метра. м, Гърция – с 28,34% до 2,893 милиарда кубически метра. м.

   Вносът на газ в Европа през миналата година също е увеличен от Унгария – с 13,57%, до 8,917 милиарда кубически метра. м и Дания – с 10,49%, до 1,845 милиарда кубически метра. м.
   Най-големият вносител – Германия е закупила 38,148 милиарда кубически метра от Газпром. м. Тази цифра е с 30,23% по-ниска от цифрата за внос за 2019 г. Второто място по покупки през 2020 г. е заето от Италия (20.143), третото от Австрия и Франция, които са закупили съответно 11,909 млрд. Куб. Метра. м и 11,885 милиарда кубически метра.
   Китай е взел само 2,59 милиарда куб. м. газ. (ориентацията на Пекин е към втечнен газ)
   .
   Турция през 2020 година е намалила доставките с 13,63 процента до 13,282 милиарда куб. м. Това означава, че потоците – Син и Турски по дъното на Черно море са натоварени само на една трета дори и с доставките за България, Гърция и Сърбия (капацитети на двата потока съответно Съответно 16 млрд. и 31,5 млрд – общо почти 50 млрд.)
   Следователно и Балкански поток е практически сух!

 9. Г-н Президента го изкараха порноактьор тез изроди.

  А бе той ,че е актьор актьор е ,ама играе в други филми …
  Холивудски.

  Нищо ве,втория мандат може да мине към ,,Мосфилм“ ,де да знаеш…

  Аз съм за ,,Магадишуфилм“ твърдо .

  Ундуспурници.

  Венсеремос.

 10. Браво на Господин Н.Марков…..опитва се,да събуди дебилите,но те крякат и врякат,вричат се във вярност на един предател румен радев,евроатлантика който е в сговор с деградирали уж десни,а са психодесни като онова вятърничевото нещо хаджигенов,мутрата бабикян,крадеца цветанов,лъжкинята маяма,която закопа навремето хората със закона за ЧСИ, Три морета ще прави предателя радев…….с Гергов на маса….и прочее нечистоплътности от тази мишка радев,само защото е КОНТРА НА ИЗВЕРГА БОРИСОВ,овцете които спинкат още си мислят че той е българофил,не той не е българофил,нито защитава Българските национални интереси,той е гнусен евроатлантически,американски ястреб….само да кажа че,допреди известно време жестоко защитавах и харесвах този предател радев,но за мене БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИТЕ НАЦИОНАЛНИ ИНТЕРЕСИ СА НАД ВСИЧКО,и втори път пиша,обръщат ми се червата ,когато някойми предаде доверието!!!А на дебилите и фанатичните фенове на гнусния предател радев ще кажа така,че заради такива дебили като Вас,изверга борисов властва толкова дълго,защото късно провиждате,така навремето си избрахте борисов,след репликата на Доган(((че той е Властта))),юруш за борисов,сега дебили правите същата грешка,само защото Президента с мишо сърце,казва някакви думи,вие сте готови на живот и смърт да гласувате за него,хубаво каза Полковник Марков в интервюто му за Факти.бг……че той (((радев))),използва емоционалния ключ на българите,ама къде това акъл да чуят какво каза един ПОЧТЕН ЧОВЕК като Полковник Марков,вместо да си отворят очите,дебилите се тръшкат и обиждат Полковника!!!Хайде отворете си очите,че заради такива фанатични фенове на гнусния предател,България ще е доразкъсвана,и тотална унищожена от евроатлантическите пумии там,че чак не мога да пиша названията им от отвращение!!!

   1. Aлоу КИРИЛОВ….отрепко,никакъв трол не съм,а една от първите които пишат в този сайт Анадунму отрепко,за разлика от дебилите имам .глава на раменете си и вярвам на Полковник Марков.Ясно???

 11. Счетоводителката Теменужка е толкова министър на енергетиката, колкото Тиквата е Фред Астер.
  „Тиквенският поток“ е предназначен да грее сърбите и струва на България 3 млрд. лв., които ще се изплатят след 20-30 години.

 12. Радев бе измислен, като контрапункт на Борисов и ще стане непотребен, дори опасен за създателите си при провал на Борисов. На пръв поглед може да звучи парадоксално, но

  шансовете на Радев за втори мандат минават през изборния провал на Нинова,

  защото синдромът Гоце в БСП е много силен и за лидера на БСП ще бъде въпрос на оцеляване препъването на Радев за втори мандат.

  Иван Сотиров, „Фактор.бг“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *