Публикувано на 13.02.2021 / 20:07

КОГО НАРИЧАШ „УТАЙКА“ БЕ, ЛА@НО ПРОДАЖНО!

Под статус във Фейскбук, известният във ФБ като „крадец на статуси“, сол-ташак на Арман Бабикян, „отровният“ Светослав Трайков нарича „утайка“ протестиращите днес пред къщата на Боко в Банкя.

Тоя новопръкнал се „революционер“ „отровен“, когото цяла Варна помни добре като близач на ГЕРБ и на задника на Бойко Борисов и Павел Димитров – бивш шеф на ГЕРБ – Варна, нарича протестиращите „утайка“, която „бачка за Боко“.

А вие, бе, ла@но продажно „отровно“, за кого бачкате!

За кого бачкате, когато УМИШЛЕНО СПРЯХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ИЗВЕДНЪЖ ЗАГРИЖИЛИ СЕ ЗА „МЕРКИТЕ“ И ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА?!

За кого бачкате, прегърнати ОЩЕ ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ С МАЯ МАНОЛОВА, КОЯТО ХЕМ ОБСЛУЖВА ГЕРБ И БОКО, ХЕМ ОБСЛУЖВА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, СЕГА ПЪК ОБСЛУЖВА РУМЕН РАДЕВ?!

За кого бачкате и кой ви дава парите!!! КОЙ?!

Кого наричаш „,утайка“, бе, измисленяко, хвъргач на яйца?!

Дали не е „утайка“ твойта кокона, около която пърхате, която още вчера В УНИСОН ТОЧНО С БОКО, изведнъж се загрижи за децата и внуците му, ама лятото като пищеше точно пред къщата на Боко в Банкя не и дремеше ни за деца, ни за внуци?! С кого отигра вчера упражнението загрижената Мая за децата – не го ли отигра точно с Боко срещу когото УЖ се борите?!

Дали не е „утайка“ цялата ви компания, която добре комплиментира и от двата центъра „кеш енд кери“, а по прийома на най-тъпия пиар пиниз изкарва всички останали „бачкащи за Боко“?!

По-голяма „утайка“ от вас няма!

И ако Минеков щял да мълчи, щото ако кажел много неща нямало да бъде добре за публиката, ти, бивш близачо на задника на Боко, нали се сещаш, че аз не съм по мълчанието?!

И много скоро ще ви лъснат насраните гащи, които искате да представите като копринени панталони! КОЙ къде е при КОЙ и КОЙ къде е при БОКО и ТУГЕДЪР.

И още нещо, л@но продажно, защо ли се случи така, че точно този протест от днес, много умен протест, извади Боко от чорапите с 20 човека, а не като узурпирания от триото палячовци протест с мятане на яйца и домати, на които Боко се смееше великодушно.

А защо ви приемаше на ташак, питай Арман. Той е Свръзката с Когото Трябва.

Да наричаш „утайка“ протестиращите, точно ти, който се пънеше за „протестиращ“, и то едва запътил се към банката на парламента, е не само отвратително дъно, а миризливо дъно.

И ако гражданите на България имат и пет грама мозък в главата си един глас няма да дадат за вас – зинали, алчни за власт и пари. Предали и продали енергията и вярата на хората.

И внимавай в картинката, „отровен“ глупако, внимавай с „утайката“, че всичките ви кирливи ризи предстои да се валят в калта.

Ренета Инджова ли е „утайка“, бе, лизачо на задника на Боко, в който се кълнеше, а?!

Веселина Томова

Георги Дренчев: Не мислех, да пиша, но много ме ядоса тоя мелодраматичен демагог – значи, през лятото, тези жени от „Системата ни убива“ , бяха държани в един бус цяла нощ пред Университета от Полицията им, заедно с децата си, които са с увреждания и тогава за тях не се загрижи Бойко Борисов – дали са яли, дали плачат, къде ще спят, дали няма да направят криза, а Мая Манолова, която днес вече се е прожектирала в Парламента, чудесно осребряваше тая работа политически с прясна прическа и грим. Повръща ми се от вас, честно!

 

Коментари 15 за
“КОГО НАРИЧАШ „УТАЙКА“ БЕ, ЛА@НО ПРОДАЖНО!”

 1. Преди няколко дни гледах диспута между К.Костадинов от „Възраждане“ и летния протестър Хаджигенов / наричан още Хаджи Генчо/. Истинската стойност на нещата и хората винаги блесва при съпоставяне и сравнение. Така стана и в този случай. Изведнъж се видя от всички колко жалък като ниво е Хаджи Генчо в сравнение с Костадинов – един ерудиран и аргументиран в изказа си човек. Хаджи Генчо подскачаше с плиткоумните си нелепости като кутре около него и ставаше все по-смешен и жалък. Изведнъж се видя, че лицето, претендиращо за водач на протестиращите от лятото, е един плитък, недообразован човек, при това с характерния хъс и надменна поза на криптосоросоид, на вече оформен национал-нихилист, готов за ролята на ибрикчия с познатото джендърслугинство, което той няколкократно демонстрира през последните години. Българино, ако все още в нещастната ти глава е останало нещо от онова вещество, с което се мисли, направи опит да разбереш какво те чака, ако отново гласуваш пак по инерция, воден от шумотевица, телевизор и героични, кухи пози…

 2. Мисля си, че от този протест за първи път на БокУ Тиквата „му се дръпна лайното“ !

  До сега той винаги по мутренски приемаше протестите, като Гьон Сурат .

  А тази „отровната Триада“, ами това са си тайни наемници на Тиквата & сие, а пък този СветИ-Славчо си е лайно, ама от най-продажните пумпали и е гадно до макс .
  Ха гласувайте за Баби-кян, Дядо-кян, Арпаджи-кян, разкрачената МаЯ’ и вся остальная сволочььь !

  1. …TOZI ,,DGENDAROPLITKOUMKOKOMPLEXARCHO,,NAVJARNO E BIL ,,NAVECHERJA V BANKJA,,I…SA,,GO IZPRATILI,,..S PLIKCHE KINTI…

 3. Добре е, че се оср..ха преди изборите. Славчу крайбрежния също-с клоуните от „експертния“ си екип-че той Тошко Африкански бил направо ерудит пред кадрите им по страната. „Боецът“ и той нещо се гътна-не от болест-излекуваха го, не и от срам-няма го, май от нещо друго. Онова нещо, дето му викат Алф, тамън да забравим чий шлифер държеше в „Борисов 2“, взе, че ни го припомни, като се оля пред камерата заедно с един авер, докато го играеше народен водач на протестите, пък и май наскоро пак е висял тайно на Боковите дувари. Дано има достатъчно време и за останалите, които са лъготили и лицемерили, да се саморазобличат. Не да ги оклеветят. Чакаме. И мислим. Но все пак ще гласуваме, щото Боко не чака. Все ще има за кого.

 4. Има губернатори-републиканци които успешно се борят срещу заплахата на глобалистите създаващи паник-Короната придружена с локдауни затваряне на бизнеса фалиране на малките безработица глад ваксиниране чипиране разрушаване на народни и семейни традиции!!! Наши политици такива като тези републиканци заслужават да бъдат Избрани!!!Всички останали са поредните слуги на Шваб и Глобалистите!!!

 5. Вече няма.налага се ниско честотно редуциране , съжалявам за печелившите . Олигодусите не си и помисляйте не не знае5те какво е трагедия,хаха

 6. Нека приказват бе, до изборите има мнооого време 😀 нека добре да си покажат рогата!

 7. Томова винаги сме се смели на лакардийте му, като говореше че дядо му бил убит от комунистите хахаха. Ами той и останалите са им биле доносници(предатели). А какво остава за самият народ. И във мафията е предател. Обаче ще е по-интересно като бягат, на други места на други колеги да се нахендрят. Сигорни съм че някой от ще роди, и ще разбие мита че мъж не може да ражда. Поздрави. Помагайте си

 8. Това е похвално, вместо да ги търсим, те сами излизат. Като при Хитлер. Поздрави. Помагайте си

 9. Заглушаващо е мълчанието на „опозицията“ спрямо фашистките „ковид-мерки“! Абсолютно НИКОЯ партия от тези с реален шанс да са в следващия парламент не е обявила КОНКРЕТНИ И ЯСНИ ДЕЙСТВИЯ, които да спрат веднъж завинаги убийствения медицински фашизъм, тегнещ над страната ни вече ВТОРА ГОДИНА (не ме интересува останалия свят – България е независима държава и ще взима решения, желани от НЕЙНИЯ народ)! ЕДИНСТВЕНИТЕ нужни действия са:

  1. Незабавно разпускане и заличаване на НОЩ. Съд за лицата венцислав мутафчийски, ангел кунчев и тодор кантарджиев по повод всяването на изкуствена и ВРЕДНА ЗА ЦЯЛОТО ОБЩЕСТВО паника чрез средства за масова информация за продължителен период от време, извършено с особена дързост.

  2. Незабавна ОТМЯНА на всички „заповеди“ на здравния министър. Съд за лицето костадин ангелов по повод особено заплашителната му реч за „чували“ и „камиони с трупове“, излъчена в национален ефир през април 2020.

  3. След първите две стъпки, новото правителство да свика избори за Велико народно събрание и веднага след това да подаде оставка.

  4. Великото народно събрание да гласува поправки в Конституцията, които да ПРЕМАХНАТ абсолютно всички възможности за бъдещи правителства, след 10, 100 или 1000 години, да ЗЛОУПОТРЕБЯВАТ с ограничения, уж в името на общественото здраве. При бъдещи пандемии да се издават само препоръки и съвети на базата на зрелия истински демократичен ред за обществено съжителство.

  Тези четири стъпки са ЕДИНСТВЕНИЯТ цивилизован път, по който можем да си върнем Свободата! Искрено си пожелавам това да е развръзката и да се случи още този април! Но за съжаление, винаги съществува и втори път – този на кръвта, насилието, гражданската война и революцията. Нека не стигаме дотам. Затова да гласуваме стратегически…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *