« Върни се назад Публикувано на 13.02.2021 / 20:07

КОГО НАРИЧАШ „УТАЙКА“ БЕ, ЛА@НО ПРОДАЖНО!

Под статус във Фейскбук, известният във ФБ като „крадец на статуси“, сол-ташак на Арман Бабикян, „отровният“ Светослав Трайков нарича „утайка“ протестиращите днес пред къщата на Боко в Банкя.

Тоя новопръкнал се „революционер“ „отровен“, когото цяла Варна помни добре като близач на ГЕРБ и на задника на Бойко Борисов и Павел Димитров – бивш шеф на ГЕРБ – Варна, нарича протестиращите „утайка“, която „бачка за Боко“.

А вие, бе, ла@но продажно „отровно“, за кого бачкате!

За кого бачкате, когато УМИШЛЕНО СПРЯХТЕ ПРОТЕСТИТЕ, ИЗВЕДНЪЖ ЗАГРИЖИЛИ СЕ ЗА „МЕРКИТЕ“ И ЗДРАВЕТО НА НАЦИЯТА?!

За кого бачкате, прегърнати ОЩЕ ПРЕДИ ПРОТЕСТИТЕ С МАЯ МАНОЛОВА, КОЯТО ХЕМ ОБСЛУЖВА ГЕРБ И БОКО, ХЕМ ОБСЛУЖВА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ, СЕГА ПЪК ОБСЛУЖВА РУМЕН РАДЕВ?!

За кого бачкате и кой ви дава парите!!! КОЙ?!

Кого наричаш „,утайка“, бе, измисленяко, хвъргач на яйца?!

Дали не е „утайка“ твойта кокона, около която пърхате, която още вчера В УНИСОН ТОЧНО С БОКО, изведнъж се загрижи за децата и внуците му, ама лятото като пищеше точно пред къщата на Боко в Банкя не и дремеше ни за деца, ни за внуци?! С кого отигра вчера упражнението загрижената Мая за децата – не го ли отигра точно с Боко срещу когото УЖ се борите?!

Дали не е „утайка“ цялата ви компания, която добре комплиментира и от двата центъра „кеш енд кери“, а по прийома на най-тъпия пиар пиниз изкарва всички останали „бачкащи за Боко“?!

По-голяма „утайка“ от вас няма!

И ако Минеков щял да мълчи, щото ако кажел много неща нямало да бъде добре за публиката, ти, бивш близачо на задника на Боко, нали се сещаш, че аз не съм по мълчанието?!

И много скоро ще ви лъснат насраните гащи, които искате да представите като копринени панталони! КОЙ къде е при КОЙ и КОЙ къде е при БОКО и ТУГЕДЪР.

И още нещо, л@но продажно, защо ли се случи така, че точно този протест от днес, много умен протест, извади Боко от чорапите с 20 човека, а не като узурпирания от триото палячовци протест с мятане на яйца и домати, на които Боко се смееше великодушно.

А защо ви приемаше на ташак, питай Арман. Той е Свръзката с Когото Трябва.

Да наричаш „утайка“ протестиращите, точно ти, който се пънеше за „протестиращ“, и то едва запътил се към банката на парламента, е не само отвратително дъно, а миризливо дъно.

И ако гражданите на България имат и пет грама мозък в главата си един глас няма да дадат за вас – зинали, алчни за власт и пари. Предали и продали енергията и вярата на хората.

И внимавай в картинката, „отровен“ глупако, внимавай с „утайката“, че всичките ви кирливи ризи предстои да се валят в калта.

Ренета Инджова ли е „утайка“, бе, лизачо на задника на Боко, в който се кълнеше, а?!

Веселина Томова

Георги Дренчев: Не мислех, да пиша, но много ме ядоса тоя мелодраматичен демагог – значи, през лятото, тези жени от „Системата ни убива“ , бяха държани в един бус цяла нощ пред Университета от Полицията им, заедно с децата си, които са с увреждания и тогава за тях не се загрижи Бойко Борисов – дали са яли, дали плачат, къде ще спят, дали няма да направят криза, а Мая Манолова, която днес вече се е прожектирала в Парламента, чудесно осребряваше тая работа политически с прясна прическа и грим. Повръща ми се от вас, честно!

 

«