« Върни се назад Публикувано на 20.12.2023 / 11:17

КОГО АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ КАТО МЕНТОР Е ТРЯБВАЛО ДА „ВОДИ“. „ПЪРВЕНЕЦЪТ“ НА ПРЕДАТЕЛЯ СЕ ЦЕЛЕШЕ ВЪВ ВРЪЩАНЕТО НА ИЗНЕСЕНИТЕ КАПИТАЛИ ОТ БЪЛГАРИЯ

На 19.12.2023 АФЕРА публикува:

АРЕ, БЕ, КЛОУНИ, ОТВОРЕТЕ ГО ТОЯ ТЕЛЕФОН НА АЛЕКСЕЙ ПЕТРОВ, ЧЕ ДА ВДЕНЕТЕ КАКВО МУ Е ОТНОШЕНИЕТО КЪМ … ТЕЛЕФОНИТЕ! ТО БИВА МАЛОУМНА ПРОКУРАТУРА, АМА НАШАТА Е ОГЛЕДАЛЕН ОБРАЗ НА ПРОСТОИДИОТИТЕ! НЕЩО МНОГО ВАЖНО ИЗТЪРВАТЕ ПО РАЗСЛЕДВАНЕТО И ПАК „АФЕРА“ ЩЕ ВИ ГО ОБАДИ!

Безумният контролиран пласмент, който натрапчиво се внушава напоследък е, че „отварянето“ на телефона едва ли не ще реши „разследването“ по убийството му.

Сега припомняме на простоидиотската прокуратура какво информира АФЕРА наскоро – че Дирекция „Компютърни престъпления“ в ГДБОП ТОРПИЛИРА УМИШЛЕНО разследването и умишлено не помага на разследващите, които както АФЕРА писа наистина работят здраво и искат да стигнат докъдето трябва. Друг е въпроса – в кой момент точно ще им отрежат крилата.

В модния „тренд“ „отваряне на телефона на Алексей Петров“, по Нова телевизия се изказа и един изумителен „спец“, просто не е истина какви /мало/умници са се подвизавали в контраразузнаването.

Ако отворят телефона на Алексей Петров, мисля, че убийството ще бъде разкрито. Това заяви в “Интервюто в Новините на NOVA” Милен Иванов, бивш зам.-ректор на академията на МВР.“

Въпросният Милен Иванов, драги ни читатели, направо вече и той „разкри“ убийството на Алексей Петров. Ако отворели телефона, тоя смешник мислел, че „убийството ще бъде разкрито“.

Това вече е тежка диагноза на нарцисизъм на пълен тъпак!

Тоя същият за кратко се е подвизавал в „контраразузнаване“ в ДАНС. Не ме питайте каква е оценката за него, щото то срам да го е човек, да я напише. Пълна нула в „оперативна работа“, но такъв като него утре като нищо може да стане министър или някъде шеф в службите, у нас колкото си по-нефелен, толкова по-високо се изкачваш.

Очевидно за тоя смешник Алексей Петров е толкова „ниска топка“, която си държи всичко в телефона, барабар с банковите сметки, щото е много е разсеян, примерно.

Като казахме нефелен, АФЕРА разкри „ново обстоятелство“, което със сигурност е убягнало на разследващите убийството на Алексей Петров.

АФЕРА многократно писа за набутания от гномовете и простоидиотите екстрено като заместник шеф на ДАНС Петър Петров, който е готвен от тях за бъдещ шеф на ДАНС.

А познайте кой е трябвало, според сценария на гномове и простоидиоти, да напътства Петър Петров, като … бъдещ шеф на ДАНС!

Алексей Петров!

Петър Петров, който първото което направи като го набутаха за зам-шеф на ДАНС /след смъртта на Алексей Петров/, с цел да стане шеф на ДАНС, освен да пуши пури в Агенцията, бе да рови в „оръжията“, сещате се кои и за къде, и който е пълна скръб в каквато и да е оперативна дейност, щял да си има постоянен ментор, който да го „води“, като го турнат за шеф на ДАНС.

Менторът щял да бъде Алексей Петров.

Като познавам Алексей, мога да си представя колко келембаша щеше да изяде тоя човек на простоидиотите и гномовете.

Вярно е, че Алексей си ги избираше такива, или по-скоро се възползваше от такива и ако беше жив, малцина от приятелите му без проблем, както го правехме, щяхме да го попитаме: „Абе, нашия, какви ги вършиш пак?“. А той невъзмутимо хладнокръвно щеше да отговори: „Не ми се бъркай в оперативната игра!“.

Хубаво е сега Гнома или Простоидиотът Киро да излязат по телевизора и да обяснят как така техния Петър Петров все е в „джаза“ – ту свързва Простото Киро със сегашния вътрешен министър за да го направи министър, ту Алексей е трябвало да му бъде … ментор и да го „води“.

И още нещо, към „разследващите“: Алексей Петров нямаше никакви амбиции да се връща официално като шеф на ДАНС, както се тиражира контролирано лъжовно.

Другаде бе заровен ключа от бараката.

Алексей се целеше в специално Звено, което да се занимава с връщането на изнесените капитали от България и те да бъдат върнати тук. В тази връзка се сетете КОИ щяха да бъдат засегнати остро.

Точно в тази връзка точно навреме идва пак и публикувания писмовен разговор между Недялко Недялков и Алексей Петров. И на кого точно като предател е „първенец“ като следваща жертва Алексей.

АФЕРА от години го предупреждаваше – първи опит за покушение до басейна „Спартак“, втори опит – делото „октопод“, трети опит – в сянка, с друго знаково лице напред – стрелба с гранатомет, четвърти път – окончателно! – разстрелян.

Afera.bg

«