« Върни се назад Публикувано на 22.06.2011 / 19:05

Кога ще арестуват босовете на „Ла Фамилия” у нас

 

 

За да ударят балгарските „фамилии”, читавите ченгета трябва да заформят преди това акция „Чисти ръце” сред своите и да не забравят висшите политици, които от години блажат от чадъра върху разпространението на амфетамини. Трансграничните канали се контролират от многи високи нива в службите и държавата, коментират открито наши източници в американското посолство в София. „Ла Фамилия” в България всъщност е конфигурация от независими клетки, чиято престъпна дейност се контролира от политическата мафия. Бигбосовете решават коя клетка да бъде ударена като илюстрация в определен монет. Обикновено това се прави като кризисен пиар за отвлричане на вниманието.

Напоследък печени антимафиоти в ГД БОП са засекли някои от старите играчи, които уж са с претенцията, че отдавна са в легалния бизнес. Оказало се, че не е точно така. Видни хотелиери по морето въртят и бизнес с дрога. Правят по един-два удара в годината с наркотрафик и компенсират загубите си от туризма, категоричен е висш служител в ГД БОП. „Фамилните” по морето не дефилират по страниците на вестниците. Те са като дънни риби. Не се показват.

Само от време на време след някоя „мокра поръчка” (Дори когато е осуетена!) се показват трупове на повърхността на морето. Изплуването на поредния труп с вързани крака край Варна (Като след убийството на Георги Илиев на 25 август 2005 г., когато отново край Варна изплува овързан труп и породи множество спекулации.) показва, че респектът на „Ла Фамилия” към правоохранителните органи е повече от минимален. Очевидно морето пази най-смъртоносната омерта.

 

www.bgsniper.com

 

 

«