« Върни се назад Публикувано на 08.05.2017 / 20:12

КОГА Е ПОПУЛИСТ ТРЕТОМАНДАТНИКА – КОГАТО ПОЗДРАВЯВА МАКРОН/ЕВРОПА/ ЗА ПОБЕДАТА, ИЛИ КАТО ПРАВИ КОАЛИЦИЯ НА ГРАБЕЖА СЪС ЗАКЛЕЙМЕНИТЕ ОТ ЕВРОПА “БИВШИ КОМУНИСТИ”, АГЕНТИ И НАЦИОНАЛИСТИ?

МАРИ ЛЬО ПЕН И ВОЛЕН СИДЕРОВФренският президент Макрон получил високата чест да го поздрави Борисов с облекчението, че Европа победила. Макрон е либерал и центрист. Не е ясно дали българските либерали от ДПС са го поздравили на свой ред. Ясно е само, че Борисов управлява не с либералите и с проевропейците, а с тези, които дори загубилата Льо ПЕН нарича „бивши комунисти“.

Дори френските националисти се погнусиха от българските патрЕОти – Каракачанов и Атака, които им дефилираха на крака по конгресите в Париж. Загубилата Марин дори им сложи диагноза като за срамна болест- агенти на КГБ и бивши комунисти. Борисов ги направи министри на отбраната и коалиционни патерици.

Кога е популист българският третомандатчик – когато поздравява Европа за победата или когато прави коалиция на грабежа с уж победените и заклеймените от него и Европа „бивши комунисти“, агенти и националисти?

А дали европейците не си дават сметка що за измамник и селски хитрец отглеждат в задния си двор? И пука ли им от този факт? А на Вас пука ли ви? И докога с тая гавра с народа български?

НИКОЛАЙ БАРЕКОВНиколай Бареков

«